HebaNova Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 jeśli się zgodzisz to podmienię fotki przy następnym allegro na te aktualne, co? Quote
Romina_74 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Z łapką jest okiej - w sensie, że nie wydaje się by go bolała, nieco się na niej podpiera przy sikusach, a czasem się nawet lekko podpiera idąc. Oczywiście HebaNova - proszę wykorzystuj fotki do woli :roll: Mogę podesłać Ci jeszcze nieco na maila - coś tam wybierzesz :razz: Pozdrowienia dla wszystkich cioć - od rozbestwionego TEDeusza :diabloti: Quote
jotka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 No nie wiem,:shake::mad: przecież miał być wychowywany:megagrin:. Chyba , że szukasz pretekstu, żeby był na stałe:evil_lol: Quote
amikat Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Tak to jest z tymi domami tymczasowymi.... hhhehhhe. Mentalnie nie potrafią się rozstać z psiskiem ....... i domek się nie znajduje! Quote
Romina_74 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Oj oj ciocie klocie jedne ;) Tedek na stałe zostać nie może niestety - niedługo zresztą spłynę wraz z panelami z moczem - oblewa nam mieszkanko złośliwa bestyja :angryy: W Silesii będzie Tedeusz oczywiście począwszy od soboty - godz. 11.00 z minutami ... Mam nadzieję, że w niedzielę już pojawiać się potrzeby nie będzie. Ale gdyby tak się zdarzyć miało - i w niedzielę się stawimy ! Pozdrowienia i pomachanie prawą łapiną! Quote
HebaNova Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 no co dziadowi odbiło z tym szczaniem, przecież wcześniej było ok :roll: w każym razie trzymamy kciuki żeby się nowy domek łaskawie już znalazł. najlepiej starsza babcia która będzie kontynuować rozpuszczanie :lol: Quote
maciaszek Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Tedzinek bardzo ładnie się dziś prezentował w SCC (no, może po za małymi wyskokami zazdrości :diabloti:), ale nikt go nie chciał :shake:. Kilka osób pytało, ale jak zobaczyli jaką ma łapkę to koniec rozmowy... :mad: Naprawdę nie rozumiem ludzi. To bardzo fajny pies. I ma tak cudownie gęstą, jedwabistą sierść, że nic tylko głaskać i głaskać i głaskać... Quote
j3nny Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 maciaszek napisał(a): Boże :placz::placz::placz::placz::placz: i ta mordeczka nikogo nie wzruszyła? gdzie ci ludzie mają serca? nawet śliczna chustka nie pomogła :placz::placz::placz: Quote
HebaNova Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 śliczny Tedzinek, trzymam kciuki może dziś będzie ten szczęśliwy dzień :loveu: Quote
Tengusia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 jesli nic nie uleglo zmiane to Tedzik jest w drodze do nowego domu wlasnie :grins: Quote
maciaszek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Zupełnie nie żartujemy :multi: :multi: :multi:. Wreszcie znalazł się ktoś, kto docenił urodę i wdzięk Tedzisława :loveu:. Tedek będzie teraz mieszkał w domku z ogródkiem w Suchej Beskidzkiej i za państwa będzie miał rodziców ludzi, którzy go wypatrzyli i zabrali. Adopcja przemyślana, zdjęcia Tedka zostały przyszłym właścicielom posłane, żeby ocenili i zadecydowali. Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok i żeby Tedzisław nie dał popisu w postaci obsikania WSZYSTKIEGO w nowym domu :shake:. Quote
Tengusia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 maciaszku czytasz mi w myslach chyba bo wlasnie chcialam przyjsc i wkleic tu fotki Tedzika :grins: Quote
maciaszek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Kopiuję fotki Tengusi: To nowa rodzina Tediego (tzn. pół rodzina, bo państwo brali Tedzika dla rodziców). Quote
HebaNova Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 straaaasznie się cieszę, oby się sznupelce spodobał nowy domek :loveu: trzymam kciuki, dajcie znać jak już będą wiadomości ;) i oczywiście składam gratulacje i wyrazy podziwu dla wytrzymałości cioci Rominki i jej TZ, którzy wytrzymali Tedziowskie fochy :lol: Quote
j3nny Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 i w dodatku domek z ogrodkiem! ale ci sie trafilo piesku, tylko badz grzeczny! mam nadzieje, ze panstwo wykaza sie na poczatek cierpliwoscia :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
BoUnTy Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Przepraszam dziwczyny, że Wam sie wpchne w temat, ale moze znacie jakis DT, który móglby przygarnąc tego psiaczka, nawet płatny DT? On bardzo tego potrzebuje, udalo mi sie go upchnac na noc z nieudanej adopcji, ale co dalej? :placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sznur-na-szyi-oskalpowana-glowa-zlamane-psie-serce-kojak-blaga-o-dom-128741/ Prosze z calego serca o pomoc - Kojak to bardzo kontktowy pies, młodziutki, rana ślicznie sie goi -tolerancyjny dla psów, ludzi, małych dzieci i KOTÓW! Nie załatwia sie w domu, jest naprawde super - tylko miejsca mu brakuje ;( Quote
Romina_74 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Informacja z wczorajszego wieczora: oprócz, tego że beczeliśmy z mężem (kto by się spodziewał!) jako te bobry :placz:, Pan zadzwonił do mnie jak tylko dowieźli Tedzika do Suchej Beskidzkiej. W trakcie podróży puścił Tedzioch pawia (:roll:) ale Państwo bardzo słusznie - mądrze i wyrozumiale zrzucili tę czynność na karby towarzyszącemu psisku stresu. Panią Tedziocha została mama Pana, który wystąpił na zdjęciach w asyście żony i córki. Około 20.00 wylegiwał się już nasz Tedzioch w swoich zwykłych pozach (ciocia HebaNova wie cóż to za akrobacje :evil_lol:) na futrzaku przed TV :razz: Za przykładem cioci HebaNovej u nas w DT Tedzina spała przy naszym łóżku - dla poczucia bezpieczeństwa - wspomniałam o tym Panu. Pan mnie uspokoił słowami, że znając mamę, to Tedzik nie tyle, że przy łożku będzie spał co pewnie na nim :loveu: Prosiłam Państwa o cierpliwość i czas dla Tedziocha - mam nadzieję, że wszystko będzie OK. Jako, że bywam w Suchej Beskidzkiej (tak się jakoś złożyło szczęśliwie) więc będę Tedka odwiedzać i zdawać relacje. Quote
amikat Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 SUPER SUPER SUPER!!!! Bardzo sie cieszę! Ciekawe jak ta noc w pieleszach domowych mineła? Quote
Romina_74 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Pomóżcie ciocie!!! Ciociu HebaNova!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/sznur-na-szyi-oskalpowana-glowa-zlamane-psie-serce-kojak-blaga-o-dom-128741/ Quote
Romina_74 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Właśnie rozmawiałam z Panią Tedziocha naszego słodziaszka :loveu: Tedzio jest panem na włościach :cool1: - mieszka sam z Panią w domku w Suchej i ma 20 - arowy ogródek :razz: Pani jest Tedziem zachwycona!!! Dostrzegła jego wszelkie walory - urodę, inteligencję, przytulaśność, spryt a i zaborczość :eviltong: Tedzio trafił w dziesiątkę !!! KOCHANY !!! :multi: Quote
maciaszek Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 No to SUPER :multi: :multi: :multi:. Oby wszystkie psiaki tak trafiały! Quote
Romina_74 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Pani jest emerytką więc ma Ci ją TedzioRRo prawie całą dobę tylko dla siebie :lol: Podmaszcza mu strasznie - to się chłop rozbestwi :evil_lol: Mam nadzieję, że mnie nie dziabnie jak się tam za jakiś czas pojawię ... :oops: Quote
Recommended Posts