Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z łapką jest okiej - w sensie, że nie wydaje się by go bolała, nieco się na niej podpiera przy sikusach, a czasem się nawet lekko podpiera idąc.

Oczywiście HebaNova - proszę wykorzystuj fotki do woli :roll: Mogę podesłać Ci jeszcze nieco na maila - coś tam wybierzesz :razz:

Pozdrowienia dla wszystkich cioć - od rozbestwionego TEDeusza :diabloti:

Posted

Oj oj ciocie klocie jedne ;)

Tedek na stałe zostać nie może niestety - niedługo zresztą spłynę wraz z panelami z moczem - oblewa nam mieszkanko złośliwa bestyja :angryy:

W Silesii będzie Tedeusz oczywiście począwszy od soboty - godz. 11.00 z minutami ...
Mam nadzieję, że w niedzielę już pojawiać się potrzeby nie będzie. Ale gdyby tak się zdarzyć miało - i w niedzielę się stawimy !

Pozdrowienia i pomachanie prawą łapiną!

Posted

no co dziadowi odbiło z tym szczaniem, przecież wcześniej było ok :roll: w każym razie trzymamy kciuki żeby się nowy domek łaskawie już znalazł. najlepiej starsza babcia która będzie kontynuować rozpuszczanie :lol:

Posted

Tedzinek bardzo ładnie się dziś prezentował w SCC (no, może po za małymi wyskokami zazdrości :diabloti:), ale nikt go nie chciał :shake:. Kilka osób pytało, ale jak zobaczyli jaką ma łapkę to koniec rozmowy... :mad: Naprawdę nie rozumiem ludzi. To bardzo fajny pies. I ma tak cudownie gęstą, jedwabistą sierść, że nic tylko głaskać i głaskać i głaskać...

Posted

maciaszek napisał(a):

Boże :placz::placz::placz::placz::placz: i ta mordeczka nikogo nie wzruszyła? gdzie ci ludzie mają serca? nawet śliczna chustka nie pomogła :placz::placz::placz:

Posted

Zupełnie nie żartujemy :multi: :multi: :multi:.
Wreszcie znalazł się ktoś, kto docenił urodę i wdzięk Tedzisława :loveu:. Tedek będzie teraz mieszkał w domku z ogródkiem w Suchej Beskidzkiej i za państwa będzie miał rodziców ludzi, którzy go wypatrzyli i zabrali. Adopcja przemyślana, zdjęcia Tedka zostały przyszłym właścicielom posłane, żeby ocenili i zadecydowali.
Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok i żeby Tedzisław nie dał popisu w postaci obsikania WSZYSTKIEGO w nowym domu :shake:.

Posted

straaaasznie się cieszę, oby się sznupelce spodobał nowy domek :loveu: trzymam kciuki, dajcie znać jak już będą wiadomości ;)

i oczywiście składam gratulacje i wyrazy podziwu dla wytrzymałości cioci Rominki i jej TZ, którzy wytrzymali Tedziowskie fochy :lol:

Posted

i w dodatku domek z ogrodkiem! ale ci sie trafilo piesku, tylko badz grzeczny!

mam nadzieje, ze panstwo wykaza sie na poczatek cierpliwoscia

:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Przepraszam dziwczyny, że Wam sie wpchne w temat, ale moze znacie jakis DT, który móglby przygarnąc tego psiaczka, nawet płatny DT?

On bardzo tego potrzebuje, udalo mi sie go upchnac na noc z nieudanej adopcji, ale co dalej? :placz:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/sznur-na-szyi-oskalpowana-glowa-zlamane-psie-serce-kojak-blaga-o-dom-128741/

Prosze z calego serca o pomoc - Kojak to bardzo kontktowy pies, młodziutki, rana ślicznie sie goi -tolerancyjny dla psów, ludzi, małych dzieci i KOTÓW! Nie załatwia sie w domu, jest naprawde super - tylko miejsca mu brakuje ;(

Posted

Informacja z wczorajszego wieczora: oprócz, tego że beczeliśmy z mężem (kto by się spodziewał!) jako te bobry :placz:, Pan zadzwonił do mnie jak tylko dowieźli Tedzika do Suchej Beskidzkiej. W trakcie podróży puścił Tedzioch pawia (:roll:) ale Państwo bardzo słusznie - mądrze i wyrozumiale zrzucili tę czynność na karby towarzyszącemu psisku stresu.
Panią Tedziocha została mama Pana, który wystąpił na zdjęciach w asyście żony i córki. Około 20.00 wylegiwał się już nasz Tedzioch w swoich zwykłych pozach (ciocia HebaNova wie cóż to za akrobacje :evil_lol:) na futrzaku przed TV :razz:
Za przykładem cioci HebaNovej u nas w DT Tedzina spała przy naszym łóżku - dla poczucia bezpieczeństwa - wspomniałam o tym Panu. Pan mnie uspokoił słowami, że znając mamę, to Tedzik nie tyle, że przy łożku będzie spał co pewnie na nim :loveu:
Prosiłam Państwa o cierpliwość i czas dla Tedziocha - mam nadzieję, że wszystko będzie OK. Jako, że bywam w Suchej Beskidzkiej (tak się jakoś złożyło szczęśliwie) więc będę Tedka odwiedzać i zdawać relacje.

Posted

Właśnie rozmawiałam z Panią Tedziocha naszego słodziaszka :loveu:
Tedzio jest panem na włościach :cool1: - mieszka sam z Panią w domku w Suchej i ma 20 - arowy ogródek :razz:
Pani jest Tedziem zachwycona!!! Dostrzegła jego wszelkie walory - urodę, inteligencję, przytulaśność, spryt a i zaborczość :eviltong:
Tedzio trafił w dziesiątkę !!! KOCHANY !!!
:multi:

Posted

Pani jest emerytką więc ma Ci ją TedzioRRo prawie całą dobę tylko dla siebie :lol: Podmaszcza mu strasznie - to się chłop rozbestwi :evil_lol:
Mam nadzieję, że mnie nie dziabnie jak się tam za jakiś czas pojawię ... :oops: