Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tedzienek już w nocy nie płacze, wczoraj była pierwsza spokojnie przespana noc, widać że łapka zaczyna się goić i już mu tak nie dokucza, budził się z bólu, teraz jest dużo lepiej,

Posted

z Tedzikiem już coraz lepiej, dziś jedzie znów na kontrolę, pomóżcie go gdzieś upchnąć bo u mnie kończy się tymczas, jeszcze jakieś kilka dni tylko, w przyszłym tyg moi rodzice zaczynają remont mieszkania i muszę wziąć Hebana z powrotem z wakacji.
Domek stały pilnie potrzebny

Posted

Tedziku jutro żegnasz się ze swoją panią, ale miejmy nadzieje, że wreszcie nadejdzie ten szczęśliwy dzień i znajdziesz ten stały domek. Zaraz porobię Ci kilka ogłoszeń, ale potrzebuje tekstu i namiarów;)

Posted

Przynajmniej raz będę przed HebaNova z informacją:evil_lol:.
Tedi w nowym DT. Jego nowy domek jeszcze nie zapisał się do dogomaniaków, ale obiecał to zrobić. Mam nadzieję, ze będą nowe, dobre wieści i nowe piekne zdjęcia. Kochani, pytajcie po znajomych bliższych i dalszych o domek dla Tediego.

Posted

Tedzi piszczał w nocy u nowej tymczasowej cioci, ale mam nadzieję, że to tylko jeden raz :angryy: Tedziu masz byc grzeczny :mad:
tyle dobrze że jeszcze kota nie zjadł :evil_lol:

Posted

Nie jest dobrze. Tediemu wylazł drut stabilizujący i dzisiaj ma kolejny zabieg, nie wiadomo, jak zdecyduje wet, czy wyjmie blachy i założy gips, czy obejdzie się bez gipsu.
Ponadto nowy tymczas może nie dać sobie rady z piszczącym psem po operacji, nie ma doświadczenia.
Nie wiem już jak to posklejać, żeby pies wyszedł na swoje

Posted

Oj długo, długo. Ale miejmy nadzieję, ze u nowej cioci się spręży, nie doprowadzi do eksmisji i do świąt znajdzie dom. On jest naprawdę kochanym, przymilnym psiulem.