Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro jedziemy do weta na sprawdzian stanu.
Kochani, może uda się wydrapać jakichś ludzi, którzy nie mają czasu zajmować się psami, ale chcieliby wspomóc nas w spłacaniu zobowiązań u wetów?

Posted

Tedi od trzech nocy budzi się i jęczy, ma jakieś odpały nie wiadomo czemu, myślałam że może boli go łapka, ale leki dostaje, to może na dwór chce - też nic, stoi jak ciele i patrzy. żaden pokój mu nie odpowiadał, latał po mieszkaniu jak szalony, nie mógł sobie znależć miejsca. w końcu okazalo się, że trzeba prowadzić go do koszyczka i miziać po nodze aż nie zaśnie. tylko to skutkuje ech

Posted

może raczej ciemności i coś mu się śni. potem wydaje mu się że to prawda i płacze. ale ciocia już wymyśłiła jak go uspokajać, mizianie po nóżce o 3 rano to jest to :cool3:

Posted

HebaNova napisał(a):
Tedi od trzech nocy budzi się i jęczy, ma jakieś odpały nie wiadomo czemu, myślałam że może boli go łapka, ale leki dostaje, to może na dwór chce - też nic, stoi jak ciele i patrzy. żaden pokój mu nie odpowiadał, latał po mieszkaniu jak szalony, nie mógł sobie znależć miejsca. w końcu okazalo się, że trzeba prowadzić go do koszyczka i miziać po nodze aż nie zaśnie. tylko to skutkuje ech

Trenuj, trenuj, będzie jak znalazł w przyszłości:evil_lol:

Posted

0Xzadnego ryczenia w nocy dziś, każcie Tediemu dziś się odpowiednio zachowywać

:hmmmm:
a co do treningu to już mam plan obmyślany, przyuczę Hebana do ewentualnej zmiany pieluch, w miare sprytny jest, wyrobi sie hehe :siara::evil_lol:

Posted

amikat napisał(a):
No tak... tak sie wykorzystuje "braci mniejszych"..... pieluchy ma zmieniać... i może jeszcze c.c.a dać!

Anetko !! :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol:

Posted

Czy ja go w TV nie widzialam czasem:roll::razz:

:mdrmed::lol!::cool2: i ciocię też :evil_lol:

hmmm a co do c.c.a to niestety chłopak więc NIE DA SIĘ FIZYCZNIE tego wykonać. ale do pieluch jak znalazł ;)

z karmieniem nie będzie problemu, sucz jakąs na tymczas bym wzięla to sie wykaże co potrafi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
podobno dzieci chowane ze zwierzętami lepiej się rozwijają :razz:;)

Posted

No ciotka tak go na rączki brała i tuliła:loveu:
Ale powiem szczerze , że wymagania co do domku to duże macie:cool3:
A czemu nie może mieszkać w mieszkaniu?;)
Niszczy czy jak?