Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HebaNova napisał(a):
a czy miejsce w jakims hoteliku dałoby sie ewentualnie załawić?
A w hoteliku przy katowickim schronie sprawdzałyście? Nie są to jakieś rarytasy :shake:, ale 8 zł za dobę...

Posted

HebaNova napisał(a):
nikt o niego nie pyta, na allegro jeden obserwujący i zero zainteresowania

a kiedy kończy się aukcja ?? może ja go wystawię ? ja mam szczęście do psów :cool3:

Posted

Kochani! nie zapominajcie o Tedim! Na operację są potrzebne pieniądze, na szpitalik też. HebaNova zapoczątkowała ściepkę na Tediego. Kto się dołoży?
I szukajcie psinie domu między znajomymi! Obawiam się, ze inaczej spędzi zycie tułając sie od tymczasu do tymczasu.:placz:

Posted

i oczywiście pieniążki prosimy przelewać z tytułem wpłaty "darowizna"

FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT”
41-303 Dąbrowa Górnicza
ul. Kasprzaka 62 m21
Konto bankowe: 93156000132367056920790001

Posted

Operacja odbyła się wczoraj, i Tedi od wczorajszego wieczoru do jutra rana będzie u mnie. i mimo że jest słaby i od rana miał kroplówki potrafi się zjeżyć i zaatakować mojego psiaka więc dłużej zostać nie może - będzie w szpitaliku. Bardzo potrzebne są pieniądze, operacja + 3 tygodnie szpitalika to masa pieniędzy, bardzo prosimy o wpłaty na konto fundacji z dopiskiem darowizna.

Posted

operacja niespodzianka, podobno weci wymyślili po konsultacjach jakiś innowacyjny sposób, łapka będzie sztywna ale stabilna. Tedzinka u mnie w przedpokoju ma szpitalik i cały dzień dziś przespało biedactwo. zaraz przyjedzie ciocia Amikat wymiziać i zmienić opatrunek.

Posted

No i Tedzik wymyziany "przewinięty"! Jaki to cierpliwy pies.... łokiec cały rozcięty , pozszywany, opuchnięty a malunek tylko leży i łapę do opatrunku podaje. Ciocia Janeczka przytrzymała ukochała i wszystko poszło gładko.

Rana wygląda bardzo ładnie - sucha czysta. Będzie dobrze ale jeszcze dużo bólu przed nim i ostatecznie - jeszcze 1 operacja - ściągniecie blach stabilizujących.