Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myslalysmy na "SZANSIE", ze psiak znalazl dom docelowy, a tymczasem okazuje sie, ze jest na tymczasie. Wznowilysmy wiec jego watek na naszym forum i w zwiazku z tym prosilabym o podanie danych kontaktowych osoby u ktorej przebywa obecnie Tedi.

Posted

Kontakt na Fundację SOS dla Zwierząt:
biuro@fundacjasos.nazwa.pl ; 0722394982;0722394983
Nie wiem skąd wzięło się przekonanie o domu stałym. Zabrałam go stamtąd, żeby pójść z nim do przyzwoitego weta, który jasno okresli szanse naprawy łapy. Dobrze, że udało się znaleźć tymczas w ogóle. Przynajmniej nie siedzi w schronie, gdzie nie miałby żadnych szans.

Posted

[quote name='jotka']Kontakt na Fundację SOS dla Zwierząt:
biuro@fundacjasos.nazwa.pl ; 0722394982;0722394983
Nie wiem skąd wzięło się przekonanie o domu stałym. Zabrałam go stamtąd, żeby pójść z nim do przyzwoitego weta, który jasno okresli szanse naprawy łapy. Dobrze, że udało się znaleźć tymczas w ogóle. Przynajmniej nie siedzi w schronie, gdzie nie miałby żadnych szans.

Jasne, ze do psa usmiechnelo sie wielkie szczescie - tymczas jest o nieeebo lepszy niz schron. Dzieki za namiary ! Piekny pies - nie moze dlugo czekac !

Posted

dzisiaj posyłam zdjęcia rodzinie z Katowic-2 już emerytów ludzi - ok 55-60 lat i córka około 25-30 letnia na moje oko. omieszkają na 1 piętrze. - boje sie czy to Tedzkowi życia nie utrudni. Cóż - wysyłam, opowiedziałam i czekam na odpowiedz.