ANETTTA Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Funcia napisał(a):Witam wszystkich:) Jestem tu nowa ,cudowny ten piesek i jesli z domkiem by cos nie wypaliło ( oczywiscie trzymam kciuki, xeby było ok.) to ja chetnie go wezmę byłoby super ......a czemu akurat tego .. Quote
ANETTTA Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 DogMaster napisał(a):Spóźniłaś się troszeczkę ale nie wiadomo może znajdzie się jakiś inny benek dla ciebie :loveu:czyzby był juz w nowym domku Quote
Funcia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 obojetnie którego,chciałabym pieska, planuje kupic,ale przemyslałam sobie sprawe i stwierdziłam,że tyle fajnych psiaków ludzie nie chcą to mogłabym dac jednemu (na razie) domek, posiadam suczke ,dwu letnią bernardynke:), i z zamiłowania do rasy chciałabym benia:), jestem z małopolski ok. Trzyciąża,o rasie wiem sporo.... Quote
t_kasiek Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 czy to dzis benio ma jechac do domku ????? Quote
ANETTTA Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Funcia napisał(a):obojetnie którego,chciałabym pieska, planuje kupic,ale przemyslałam sobie sprawe i stwierdziłam,że tyle fajnych psiaków ludzie nie chcą to mogłabym dac jednemu (na razie) domek, posiadam suczke ,dwu letnią bernardynke:), i z zamiłowania do rasy chciałabym benia:), jestem z małopolski ok. Trzyciąża,o rasie wiem sporo.... jak tylko bardzo kochasz i chcesz ..kastrata benia no bo masz sunie tp wiadmo ze musi byc kastrat ...to wiesz my tu mamy mase benków do adopcji .........w katowicach nie kasttat niestety ...w zabrzu kastrat to juz nie daleko z krakowa Quote
Camara Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Tak, to dzisiaj. Zawiozłam Maksymiliana do domu. Myślę, że tym razem bez pudła ;) Dom jak trzeba - ogród w sam raz dla bernardyna, spanie w domu, małych dzieci brak i doświadczenie z dużymi psami (wcześniej mieli kaukaza przez 14 lat). Mały jak wysiadł z samochodu brykał jak szalony, pozwiedzał wszystkie kąty i chyba mu się podobało... wyglądał na szczęśliwego psa :p (chociaż on zawsze tak wygląda :evil_lol:) Fotek brak - miałam nawet aparat przy sobie, ale byłam sama, więc nie w głowie mi było focenie. Musiałam zlustrować teren, udzielić 100 nakazów i zakazów itp. idt... Na pewno odwiedze Maksia za jakiś czas to nadrobę te braki w fotkach. Kasie i jej rodzicom bardzo, bardzo dziękuję za udzielenie schronienia Maksiowi w awaryjnej sytuacji :loveu: lunarmermaid - także dzięki, za bycie w pogotowiu :loveu: i reszcie cioteczek za udane trzymanie kciuków :loveu: Quote
t_kasiek Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Super - Zycze Maksiowi, Zeby Tym Razem To Bylo Ten Domek !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
agusiazet Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Maksiu, tylko szczęśliwych dni we własnym domu i z własnym Państwem!!! Quote
DogMaster Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Teraz na pewno będzie mieć szczęśliwe życie Maksiu :loveu: Quote
samoglow Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Najlepsze zyczenia dla Maksia, pozdrowionka dla Ciebie Camaro, Kasie i nowych Panstwa Maksymiliana, z Wybrzeza :lol::lol::lol: Quote
Camara Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 samoglow napisał(a):Najlepsze zyczenia ... Dzięki Gosia :loveu: Quote
lunarmermaid Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Miejmy nadzieję,że to będzie domek na całe życie! Quote
t_kasiek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 i jak tam Maksiu pierwsza noc z nowym domku ???? :) Quote
DogMaster Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Na pewno dobrze mu jest w nowym domku :loveu: Quote
mar.gajko Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Dzwoniłaś??? Czy jeszcze wytrzymujesz? Co tam? Quote
Camara Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 mar.gajko napisał(a):Dzwoniłaś??? Czy jeszcze wytrzymujesz? Co tam? nie wytrzymałam, zadzwoniłam! jeszcze wczoraj wieczorkiem :roll: Nie płakał za mną. Nic a nic. I w nocy też nie wył. Zdrajca! A jak wyjeżdżałam stamtąd to pod bramą stał minutę, nie dłużej. Zdrajca jak nic!!! I jest już chyba przeżaty. Rano nie chce miedniczki z jedzeniem. Wieczorem owszem, łaskawie skonsumował. Faforyzuje starszego syna, od samego początku. Młodszym próbuje troche porządzić, ale nie jest to groźne. Wczoraj został pierwszy raz sam. Po powrocie starszego syna szalał z radości. Na Panią strzelił focha. Odobraził się po jedzonku. Chóralnie twierdzą, że wygląda na równie szczęśliwego psa jak oni przy nim. Quote
mar.gajko Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 No to tak trzymać. Oni szczęsliwi, Maxik szczęsliwy i Camara szzcsliwa, choc trochę smutna. Quote
DogMaster Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Camara napisał(a):nie wytrzymałam, zadzwoniłam! jeszcze wczoraj wieczorkiem :roll: Nie płakał za mną. Nic a nic. I w nocy też nie wył. Zdrajca! A jak wyjeżdżałam stamtąd to pod bramą stał minutę, nie dłużej. Zdrajca jak nic!!! I jest już chyba przeżaty. Rano nie chce miedniczki z jedzeniem. Wieczorem owszem, łaskawie skonsumował. Faforyzuje starszego syna, od samego początku. Młodszym próbuje troche porządzić, ale nie jest to groźne. Wczoraj został pierwszy raz sam. Po powrocie starszego syna szalał z radości. Na Panią strzelił focha. Odobraził się po jedzonku. Chóralnie twierdzą, że wygląda na równie szczęśliwego psa jak oni przy nim. W końcu znalazł swój raj na ziemi :loveu: Quote
t_kasiek Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 ale super, ze Maksiu czyje sie jak u siebie w domku :) Quote
Camara Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 t_kasiek napisał(a):ale super, ze Maksiu czyje sie jak u siebie w domku :) bo on jest w swoim domu :loveu: Quote
DogMaster Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Maksiu żyj sobie spokojnie i wesoło w nowym domku :loveu: Quote
DogMaster Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 To teraz będzie wam nudno bez Maksia :eviltong: Quote
Kasie Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Niezupełnie nudno ;) Jego miejsce w kojcu zajęła mini husky ;) Quote
Recommended Posts