Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Funcia napisał(a):
Witam wszystkich:)
Jestem tu nowa ,cudowny ten piesek i jesli z domkiem by cos nie wypaliło ( oczywiscie trzymam kciuki, xeby było ok.) to ja chetnie go wezmę
byłoby super ......a czemu akurat tego ..

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obojetnie którego,chciałabym pieska, planuje kupic,ale przemyslałam sobie sprawe i stwierdziłam,że tyle fajnych psiaków ludzie nie chcą to mogłabym dac jednemu (na razie) domek, posiadam suczke ,dwu letnią bernardynke:), i z zamiłowania do rasy chciałabym benia:), jestem z małopolski ok. Trzyciąża,o rasie wiem sporo....

Posted

Funcia napisał(a):
obojetnie którego,chciałabym pieska, planuje kupic,ale przemyslałam sobie sprawe i stwierdziłam,że tyle fajnych psiaków ludzie nie chcą to mogłabym dac jednemu (na razie) domek, posiadam suczke ,dwu letnią bernardynke:), i z zamiłowania do rasy chciałabym benia:), jestem z małopolski ok. Trzyciąża,o rasie wiem sporo....

jak tylko bardzo kochasz i chcesz ..kastrata benia no bo masz sunie tp wiadmo ze musi byc kastrat ...to wiesz my tu mamy mase benków do adopcji .........w katowicach nie kasttat niestety ...w zabrzu kastrat to juz nie daleko z krakowa

Posted

Tak, to dzisiaj.
Zawiozłam Maksymiliana do domu. Myślę, że tym razem bez pudła ;) Dom jak trzeba - ogród w sam raz dla bernardyna, spanie w domu, małych dzieci brak i doświadczenie z dużymi psami (wcześniej mieli kaukaza przez 14 lat). Mały jak wysiadł z samochodu brykał jak szalony, pozwiedzał wszystkie kąty i chyba mu się podobało... wyglądał na szczęśliwego psa :p (chociaż on zawsze tak wygląda :evil_lol:)

Fotek brak - miałam nawet aparat przy sobie, ale byłam sama, więc nie w głowie mi było focenie. Musiałam zlustrować teren, udzielić 100 nakazów i zakazów itp. idt...
Na pewno odwiedze Maksia za jakiś czas to nadrobę te braki w fotkach.

Kasie i jej rodzicom bardzo, bardzo dziękuję za udzielenie schronienia Maksiowi w awaryjnej sytuacji :loveu:

lunarmermaid - także dzięki, za bycie w pogotowiu :loveu:

i reszcie cioteczek za udane trzymanie kciuków :loveu:

Posted

mar.gajko napisał(a):
Dzwoniłaś???
Czy jeszcze wytrzymujesz?
Co tam?

nie wytrzymałam, zadzwoniłam! jeszcze wczoraj wieczorkiem :roll:

Nie płakał za mną. Nic a nic. I w nocy też nie wył. Zdrajca! A jak wyjeżdżałam stamtąd to pod bramą stał minutę, nie dłużej. Zdrajca jak nic!!!

I jest już chyba przeżaty. Rano nie chce miedniczki z jedzeniem. Wieczorem owszem, łaskawie skonsumował.

Faforyzuje starszego syna, od samego początku. Młodszym próbuje troche porządzić, ale nie jest to groźne. Wczoraj został pierwszy raz sam. Po powrocie starszego syna szalał z radości. Na Panią strzelił focha. Odobraził się po jedzonku. Chóralnie twierdzą, że wygląda na równie szczęśliwego psa jak oni przy nim.

Posted

Camara napisał(a):
nie wytrzymałam, zadzwoniłam! jeszcze wczoraj wieczorkiem :roll:

Nie płakał za mną. Nic a nic. I w nocy też nie wył. Zdrajca! A jak wyjeżdżałam stamtąd to pod bramą stał minutę, nie dłużej. Zdrajca jak nic!!!

I jest już chyba przeżaty. Rano nie chce miedniczki z jedzeniem. Wieczorem owszem, łaskawie skonsumował.

Faforyzuje starszego syna, od samego początku. Młodszym próbuje troche porządzić, ale nie jest to groźne. Wczoraj został pierwszy raz sam. Po powrocie starszego syna szalał z radości. Na Panią strzelił focha. Odobraził się po jedzonku. Chóralnie twierdzą, że wygląda na równie szczęśliwego psa jak oni przy nim.

W końcu znalazł swój raj na ziemi :loveu: