Camara Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 samoglow napisał(a):Oj, Camaro, po raz kolejny zaluje, ze nie mam domu z ogrodem...takie wspaniale psisko!!!!!! :-( no to na co czekasz??? kupuj ten dom :p jak już zdążyłaś się zorientować, to u mnie benki stadami po ulicy chodzą :cool1: i nie wiem jakim psim swędem do mnie muszą trafić :diabloti: ja im adresu nie podawałam :roll: na któregoś się załapiesz :eviltong: PS1 - ciężko pracujemy nad domem dla Maksia. PS2 - Kasia, ja to Ci potrafię zorganizować czas :evil_lol: Quote
liryka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Camara napisał(a): benki stadami po ulicy chodzą :cool1: kurcze, moze akurat czas migracji maja..? moje nietoperze tez w sierpniu glupieja i zaczynaja wpadac ludziom do domow - benki przynajmniej nie laduja na stole..:lol: Quote
t_kasiek Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 :D:D:D:D wyobrazcie sobie latajacego benia !!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D Quote
ANETTTA Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 samoglow napisał(a):Oj, Camaro, po raz kolejny zaluje, ze nie mam domu z ogrodem...takie wspaniale psisko!!!!!! :-(załuj żałuj bo masz czego .....benki to najcudowniejsze psy na swicie ...te oczy błagalne powalają ...... Quote
samoglow Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Camara napisał(a):no to na co czekasz??? kupuj ten dom :p jak już zdążyłaś się zorientować, to u mnie benki stadami po ulicy chodzą :cool1: i nie wiem jakim psim swędem do mnie muszą trafić :diabloti: ja im adresu nie podawałam :roll: na któregoś się załapiesz :eviltong: PS1 - ciężko pracujemy nad domem dla Maksia. PS2 - Kasia, ja to Ci potrafię zorganizować czas :evil_lol: A moze masz jakis dom z ogrodem do adopcji...bardzo chetnie w Krakowie....:razz: Quote
Kasie Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Samogłów, wiesz, można zawsze spróbować poszukać takiego domu do adopcji ;) Tylko uważaj co będziesz w google wpisywała (jakie hasła) :p Ja kiedyś bardzo chciałam mieć konia. Stajnia jest, pole jest wiec wydawało mi sie ze nie ma problemu ;) Pieniedzy na zakup nie miałam więc zaczęłam szukać wpisując hasła: oddam konia w dobre ręce. I ku mojemu zaskoczeniu jakieś zboczone oferty sie otwierały... :angryy: Więc przestałam szukać. Camara, tak, Ty to potrafisz organizować czas :p Quote
DogMaster Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Jemu przydałby się dom z ogrodem i pewnie wielki wiadro wody bo będzie mu sie chciało wiecznie pić:loveu: i będzie produkował glutki :eviltong: Quote
pixie Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Wyjątek']:placz::placz::placz: a miało być tak pięknie... hmmm jak to jednak roznie w zyciu bywa... szkoda wielka szkoda fotel stomatologa za kare dla chlopczyka moze nie byl najlepszym rozwiazaniem:cool3: zal mi i rodzicow i chlopczyka, a Maksio..on juz najmniej z tego wszystkiego rozumial takie piekny kochany Maksio... ojojojoj poczekajcie cos mi przyszlo do glowy ilez on ma lat????? kochani ilez on ma lat !!!!????? cos w innym watku wyczytalam przed chwila moze by sie tam nadal jest i buda wielka po beniu i kolezanka tylko ze ma byc nie za stary! zaraz pedze do tamtego watku, cos mi miga nick w glowie...zaraz bo zgubie! lece na leb na szyje....odpowiedzcie w miedzyczasie ile benio/ Maksio ma lat????? Quote
pixie Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 znalazlam!!!!!!! mam..wklejam z watku Babla z ulicy niedzwiedziej pytanie Reksio50 z Siedlec o wiek Babla / juz mowie ze Babel ma ok.10 lat/ Napisał reksio50 Tak z ciekawości spytam ile Bąbel może mieć lat bo może uda mi się go do moich znajomych którzy maja dom na wsi umieścić na stałe ale nic nie obiecuje ciągle trwają negocjacje. Bąbel miał by wtedy kawał podwórka i bardzo dużą budę po bernardynie albo jakimś podobnym psie, do zabawy była by suka wodołaza z sąsiedniej posesji. Ale tu dużą rolę odegra wiek ( niesety ). pisze predziutko do Reksia bo jest na dogo zaraz zaprosze do tego watku trzymajcie kciuki! Quote
pixie Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 zaprosilam juz reksia! moze Maksio jest wlasnie tym psem ..skoro mieli juz benia, moze tego przyjma radosnie i jest mlody poczekamy co Reksio50 napisze... Quote
reksio50 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Pokaże znajomym zdjęcia i zapytam co oni na to. Quote
t_kasiek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 reksio50 napisał(a):Pokaże znajomym zdjęcia i zapytam co oni na to. wiem ze to nic pewnego, ale ckiuki juz trzymam zacisniete !!!!!! :kciuki: Quote
Kasie Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Wczoraj byliśmy na spacerze poza ogrodem, spacer był udany, Max wyprowadził Pawła :loveu: Czekam tez na telefon. Maja dzwonić ludzie którzy mieli przyjechać go oglądnąć. :cool3: Quote
mar.gajko Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 No to trzymamy kciuki, by Max wyprowadził na spacer oglądających i zaprowadził ich do domku (ich domku). Quote
Kasie Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 W jego wydaniu to zaciągnął ;) Ale ma to jeden plus! Paweł zawsze narzekał ze Linkuś nie umie na smyczy chodzić, ze ciągnie, że szarpie. Po spacerze z Maxem wzięliśmy Lincolna na spacer. Jeszcze nigdy nie słyszałam aby Paweł tak Lincolna wychwalał :evil_lol: Quote
Camara Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 No, to w sobotę skoro świt (dzieńdobry Kasia :evil_lol:) zawozimy maluszka do domu. I mam nadzieję, że tym razem to jest TEN dom. Quote
ANETTTA Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Camara napisał(a):No, to w sobotę skoro świt (dzieńdobry Kasia :evil_lol:) zawozimy maluszka do domu. I mam nadzieję, że tym razem to jest TEN dom. oby....fotorelacja mile widziana Quote
t_kasiek Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Camara napisał(a):No, to w sobotę skoro świt (dzieńdobry Kasia :evil_lol:) zawozimy maluszka do domu. I mam nadzieję, że tym razem to jest TEN dom. no to po cichutku zaczynam sie cieszyc.....a tak na całego jak juz bedzie pewne, ze to TEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Funcia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Witam wszystkich:) Jestem tu nowa ,cudowny ten piesek i jesli z domkiem by cos nie wypaliło ( oczywiscie trzymam kciuki, xeby było ok.) to ja chetnie go wezmę Quote
pixie Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Funcia witaj na dogo! moze juz tak na wszelki wypadek napisz dokąd bys go chciala wziac? czy znasz rase etc bo takich w potrzebie beniow jest tutaj sporo za to my jestesmy bardzo ciekawscy z natury wszystko co mozesz napisac! Quote
DogMaster Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Funcia napisał(a):Witam wszystkich:) Jestem tu nowa ,cudowny ten piesek i jesli z domkiem by cos nie wypaliło ( oczywiscie trzymam kciuki, xeby było ok.) to ja chetnie go wezmę Spóźniłaś się troszeczkę ale nie wiadomo może znajdzie się jakiś inny benek dla ciebie :loveu: Quote
t_kasiek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 ja tez cie serdecznie witam funcia :) no i chetnie sluze pomoca :) Quote
Recommended Posts