Bartiśkowa_ Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='Cavy']Ale on jest piękny :loveu:[/QUOTE] Dziękii:loveu: [quote name='deer_1987']Wy to ciagle w rozjadach :D[/QUOTE] E no teraz bylismy dłuzej w domu :cool3: Ale tak to nie usiedzimy w domu wolimy choćby pod namiot gdzies cos zwiedzic itp :lol::loveu: Lecę narazie do was jak bd miec chwilke do reszty ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='Shel']A gdzie jedziecie? ;-)[/QUOTE] Do Czaplinka, a przy okazji jak tam bedziemy wybieramy się nad morze :) Quote
jonQuilla Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:loveu::loveu: ślicznotek [url]http://i250.photobucket.com/albums/gg245/anitaaa93/Rogonik113.jpg[/url] też bym sobie tak pojeździła pod namiot ale nie ma z kim :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Piękny przystojniaczek! :loveu: [url]http://i250.photobucket.com/albums/gg245/anitaaa93/Rogonik120.jpg[/url] Udanych wakacji! :) Quote
Onomato-Peja Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [url]http://i250.photobucket.com/albums/gg245/anitaaa93/Rogonik117.jpg[/url] super zdjęcie, piękne jest :loveu: No to fajnie na wakacje z piesami :D i to nad jeziorko w dodatku :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 Dziękujemy wszytskim i tak na szybko się zegnamy :loveu::loveu::multi::diabloti: Dozobaczenia po 18 ;) Buziaczki ode mnie Bartlejka i Amisiątka :evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [FONT=Comic Sans MS]ojej to tu cicho bedzie bez Was... ale udanych wakacji !! :loveu:[/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 WRÓCILIŚMY :loveu::multi: Było super fajnie a nawet lepiej :evil_lol: Psiaki wypoczęły i my oczywiście też. Było duużo atrakcji, więc się nie nudziliśmy. Kudłate nasze wniebowzięte, Bartleja ulubionym zajęciem było skakanie z nami z posmostu i pływanie, mógł tak cały dzien a ludzie podziwiali jego wyczyny:loveu: Tak podbił serca pewnego małżeństwa że kupili sobię sczeniaka nowofundlanda przez niego.:diabloti: Pani jest przeszczesliwa podzieliła się z nami ta nowiną i pokazala psiaka na zdjeciach :eviltong: Ogólnie na plaży (gdzie niby nie wolno było wprowadzac na ośrdoku psów) był cały wielki fanclub Bartleja :evil_lol: Nawet tamtejszy ratownik powiedzial że jakl się ustawi to bedzie miał Nowofundlanda. Bartlej mnie baardzo pozytywnie tam zaskoczył gdyż większość czasu sopędzał z dziećmi i chyba jego lęk przed nimi minał, każde dziecko które podeszło mogło go normalnioe pogłaskac nawet paru dzieciom wylizał buzencję:loveu:Co zawsze na spacerach jest opbawą bo albo burczał albo uciekał :crazyeye: Ale byłam dumna z tego rozczochranca. Bartlejowi spodowało się bardzo pływanie łódka Amiś wtedy też nie próżnował i podrózował sobię ze mną i znajomymi na rowerze w koszyku :loveu: i chyba mu się podobało bo jadac pod wiatr miał bardzo zadowolony pyś :cool3: Bylismy także nad morzem, mieliśmy przeszło 100 km ale opłacałao sie zrobić taką wycieczkę na plaży w Gaskach stworzył się nastepny fanclub :razz: i nikt nie mial nic przeciwko plywajacej wydrze ;) Byle takich wakacji więcej :diabloti: jutro albo pojutrze wybieramy sie nad skawe pod namiot lub gdzies tam a potem juz zlot :multi::multi: Ale się rozpisałam, cierpliwym czytaczom pokłon :evil_lol: Po krótce to były cudowne 2 tygodnie, i za rok jak nie do Dąbek to tam wracamy. Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Świetnie, że wyjazd był tak udany :lol: A teraz ... zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia :multi::multi::multi: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 wspaniale, ze wyjazd się Wam udał :multi: gratulujemy postępów Bartkowi :cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 [quote name='Ania!']Świetnie, że wyjazd był tak udany :lol: A teraz ... zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia :multi::multi::multi: Dzięki :loveu: Aż chciałoby się wrócić :diabloti: czarna_owieczka Dziękuję :loveu: Potem już tylko podwiększałam mu poprzeczkę co do dzieci i gdy kolonia miała chrzest Bartlej zrobił foczkę znając opiekunów ustawiliśmy Bartleja jako przeszkodę i aby przejśc trzeba było pogłaskac psa :evil_lol::evil_lol: I dzieci szczęśliwe i pies miał podwiększoną socjalkę :diabloti: No to tak na zachętę po jednym z wycieczki nad morze :loveu: Mój mały plażowicz I Bartlej który bedąc nad morzem 3/4 spędził w wodzie :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 I Bartlej który bedąc nad morzem 3/4 spędził w wodzie :evil_lol: Wie jak korzystać z urlopu :mdrmed: Quote
Bewarka Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Hehe, jaki on jest chudy po wyjściu z wody... :D Wspaniale, że tobie też się wyjazd udał :) ;) Quote
Foxowa Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Pokłony proszę :lol: http://img35.imageshack.us/img35/5718/obraz472.jpg Cudak chuuudy :loveu::evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Przepraszam was bardzo narazie mam mało czasu na dogo ale jak to się zmieni to wszytsko ponadrabiam narazie pozaglądałąm do galerii w większości nic nie pisząc przez brak czasu, bd zdjęcia niebawem z wakacji moje i też z lustra kolegi którym ja tez fociłam i już nie mogę doczekać się własnego ;d piękna rzecz ;p Quote
taxelina Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Spokojnie my tutaj grzecznie czekamy na Ciebie :) Quote
Recommended Posts