Bartiśkowa_ Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Zapomniałam o pieknym bejbiczku. dalej młodziez I dumny zwycięsca młodzieży Alister Quote
LadyK Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 http://img188.imageshack.us/img188/6447/img5200i.jpg w tej sytuacji Barti pewnie by siedział jak foczka :D:D Quote
Bartiśkowa_ Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [quote name='LadyK']http://img188.imageshack.us/img188/6447/img5200i.jpg w tej sytuacji Barti pewnie by siedział jak foczka :D:D zapewne tak :evil_lol: po nim możnaby się było tego spodziewać [quote name='deer_1987']a gdzie jamniki dla mnie? jamnika zadnego nie spotkałam :-( przynajmniej nie wpadł mi takowy pod obiektyw tollerki :lol:Psy Grimm Angels of Baranya Emi pozaringowo :loveu: Dongu sexy rexy Quote
Bartiśkowa_ Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Tipota Red Fox Amalka:loveu: porównanie Emi niestety przegrała Quote
Bartiśkowa_ Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Zwycięzca porównania (Bob) świetny miał kolorek :) Kuniec Quote
KT Arts Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Super fotki:) Tylko czemu ja cie nie widziałam??:):evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Niufciak napisał(a):Super fotki:) Na niufkach tez byłaś???:) Dzięki. byłam tylko w młodzieży (fotki str wcześniej) i widziałam Cię. Myślałam ze ty mnie też bo patrzyłas się w mą stronę ;p Quote
KT Arts Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Bartiśkowa_ napisał(a):Dzięki. byłam tylko w młodzieży (fotki str wcześniej) i widziałam Cię. Myślałam ze ty mnie też bo patrzyłas się w mą stronę ;p Nie.. nie widziałam cię:P Byłam zajęta pracą bo miałysmy troche zamieszania, sędzia strasznie mieszał a ludzie zamiast się ustawić na lokatach i poczekac chwilke to stawali i potem od razu szli.. wczoraj było lepiej:) Mniej mieszania itp..:):) Quote
Marta_Ares Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 tytul galeri bardzo adekwatny do tych ostatnich zimowych fotek :D Quote
LadyK Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Świetne wystawowe fotki :) A w Krakowie wystawa dopiero we wrześniu :mdleje: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Niufciak napisał(a):Nie.. nie widziałam cię:P Byłam zajęta pracą bo miałysmy troche zamieszania, sędzia strasznie mieszał a ludzie zamiast się ustawić na lokatach i poczekac chwilke to stawali i potem od razu szli.. wczoraj było lepiej:) Mniej mieszania itp..:):) no tak jeszcze zamieszanie takie było bo zamiast cię słuchac niektórzy to potem nie wiedzieli kiedy wchodzic xd a przy jakim ringu byłaś ? Marta_Ares napisał(a):tytul galeri bardzo adekwatny do tych ostatnich zimowych fotek :D hehe xd dzisiaj jeszcze wrzuce z żywca i tam tylko ze szczytu są zimowe ;) LadyK napisał(a):Świetne wystawowe fotki :) A w Krakowie wystawa dopiero we wrześniu :mdleje: Dzięki. o no to trochę późno. a nie bd np. w Chorzowie czy bedzinie ?:) Quote
Bartiśkowa_ Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Mój kochany miś w górach cd. i ta radosc na widok sniegu :) jak nas ktoś odwiedzi może dam więcej ;p Quote
LadyK Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Bartiśkowa_ napisał(a): Dzięki. o no to trochę późno. a nie bd np. w Chorzowie czy bedzinie ?:) Do Będzina mam jakieś 150 km, więc trochę daleko (nie ma za bardzo z kim jechać :shake:) A do Chorzowa jeszcze dalej, więc dopiero na tej w Krakowie będę. Quote
Czarnulka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Śliczne fotki z wystawy ;) a Bartiś cudny i Amiczek tez;D Wymiziaj całą trójkę;) Quote
zubelekm Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Oj szkoda że się nie spotkałyśmy!! My byliśmy w piątek i sobotę. Śliczne foteczki:lol: Pozdrawiam!! Quote
Bartiśkowa_ Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 deer_1987 napisał(a):Ja odwiedzam!! i czekam na wiecej! ok wrzucę jak bd na drugim kompie :razz: LadyK napisał(a):Do Będzina mam jakieś 150 km, więc trochę daleko (nie ma za bardzo z kim jechać :shake:) A do Chorzowa jeszcze dalej, więc dopiero na tej w Krakowie będę. o no to jednak kawałek jest. Ja nie wiem jeszcze jak tam dojechac ale postaram się byc na którejs. Czarnulka napisał(a):Śliczne fotki z wystawy ;) a Bartiś cudny i Amiczek tez;D Wymiziaj całą trójkę;) Dzięki :lol: A ty byłaś jednak.? Chłopcy wymiaziani.:loveu: zubelekm napisał(a):Oj szkoda że się nie spotkałyśmy!! My byliśmy w piątek i sobotę. Śliczne foteczki:lol: Pozdrawiam!! A ja was widziałam w sobotę :razz: Ezunia trochę wyrosła a jaką sierstkę miała ładną :loveu: Z całego rodzeństwa na wystawie najbardziej mi się podobała :lol: Gdzie debiutujecie ? Quote
halgre Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [FONT="Georgia"][SIZE="5"]Witamy :multi::multi::multi:[/FONT] [FONT="Georgia"]Tyyyle nowych fotek ! Śliczne :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='halgre'][FONT=Georgia]Witamy :multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Georgia]Tyyyle nowych fotek ! Śliczne :loveu::loveu:[/FONT] Witamy i dziękujemy.:cool3: _____________ Niedługo fotki. Quote
Bartiśkowa_ Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 był i czas na głupie miny I pozowanie z pancią ;p Quote
Angelika_Roser Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Fotki z wystawy super, a czarny łobuz na śniegu wygląda ach ach ACH ! :loveu:[/FONT] Quote
halgre Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 http://img638.imageshack.us/img638/6707/gryzywiec26.jpg - [FONT="Georgia"]Fajnie się bawi ...Cieszy się, że tyle śniegu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
psiulka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 http://img10.imageshack.us/img10/7/img5207cm.jpg - Aliś :loveu: :loveu: :loveu: Gratuluję nowego domownika! I czemu dodajesz stare fotki z zimy? Fajny mieliście wypad w góry :) Quote
Recommended Posts