AnEcZkA94 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 mam pytanie,niewiem czy juz ktos o tto pytal jak tak to przepraszam;) mam pinczerka miniaturowego i wracalam z nia autokarem z kielc do krakowa (2 godzinki jazdy moze bylo) ja zaplacilam za siebie za bilet ulgowy a kierowca kazal placic za psa calybilet i to ten drogi normalny.. pytalam innego kierowcy mowil ze placi sie za pol biletu .. sama juz niewiem.. czasu nie cofne ale jestem ciekawa jak to jest naprawe :p Quote
dog_master Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18759 ;) Przeczytaj ten temat. Wprawdzie o zagranicy :) ale moze czegos sie tu dowiesz. Quote
Light of Shin-Ra Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Ja jechałam w tym roku parę razy z niewielkim psem (grzywka) autobusem na trasie Kraków-Zakopane. Pomijają, że tego nie znoszę, że względu na wymądrzających się kierowców (chociaż zdarzają się i mili) ale jak pamiętam wogóle nie płaciłam za bilet dla psa. Pies jechał w kontenerku. Tylko potrzebne zaświadczenie o szczepieniu przeciwko wściekliźnie - jakby mój pies miał co najmniej zjeść cały autobus. :evil_lol: Quote
AnEcZkA94 Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 aha... zgadzam sie kierowcy nie sa mili :/ "moj" kazal kupowac kaganiec i trzyac ja caly czas na kolanach i tak wrednie to mowil ze az podroz nie byla mila:mad: Quote
DuDziaczek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ja dla mojego psiaka wielkość grzywki, (troche masywniejszy). Nie place wogole ;) Widac trafiam na milych kierowcow bo nic odemnie nie chca, zadnych ksiazeczek, kagańcow. :shake::shake: Quote
AnEcZkA94 Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 ehh to u mnie wzial za bilet normalny mogl chociaz za ulgowy a niezbyt tanie te bulety byly.ale coz niezbyt przyjemny typek :pissed::-x Quote
Recommended Posts