Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No pewnie, a coś Ty myslała, po 9 dniach Mafina jest sławna na całą Polskę, więc to chyba bardziej ją dopadli niż mnie :wink: Dobrze że nie już natrawie, bo ona ciągle biegała ze ... no wiadomo z czym :wink: :oops:

Posted

witam, jestem tu nowa:) mam pudelka miniaturowego apricot , ktory wabi sie Toffi:) z hodowli pani Barylskiej z Łasku.wlaśnie dzisiaj zobaczyłam zdjęcie mojego pieska na forum w PUDLE W OSTROWIE.postanowiłam dołączyć do dyskusji o pudelkach:D chcialabym wstawic jakies zdjecia toffika ale nie wiem jak.....pomozcie[/img]

Posted

[quote name='mc1991']witam, jestem tu nowa:) chcialabym wstawic jakies zdjecia toffika ale nie wiem jak.....pomozcie

Witamy :D
Żeby wstawić zdjęcie musisz je umieścić w internecie na jakiś serwerze, tu prawie wszyscy korzystają ze stron www.imageshack.com, potem to już łatwo:

Posted

Witaj mc :D :D :D

Jak wsztawisz na stronkę o której pisze Gosia, tylko że ja mam taki adres http://www.imageshack.us/ to wystarczy skopiować pierwszy adres od góry i wklejasz go jako odpowiedź. Wtedy już nie trzeba tego ''img'' :wink: :D Powodzenia :D

Posted

Witam serdecznie MC :D
Im nas więcej tym lepiej.
Jak masz własną stronę internetową lub masz gdzieś umieszczone zdjęcia swojego psiaka to klikasz znacznik "img" (pasek narzędzi dogomanii nad tekstem który wpisujesz) potem adres http://www.nazwa/nazwa zdjęcia.format czyli gif, jpg i znowu ikonka "img"