Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To prosimy o zdjęcia :D
Ja miałam kiedyś kotkę perską, malutką szynszylową, miała raz kociaka, zanosiła go na posłanie nawet jak był już wiekszy od niej, śmiesznie wyglądła jak tachała w zębach potulnego kocura, który ciągną łapami po ziemi :lol:

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to panny "S" muszą być już rozkoszne :) koniecznie trzeba BiBi przyprzeć do muru by zrobiła nowe fotaski :D Gogo jak każda porządna psia mama lubi porządek i musi mieć wszystko" na oku" :wink:

Posted

Karka napisał(a):
A to panny "S" muszą być już rozkoszne :) koniecznie trzeba BiBi przyprzeć do muru by zrobiła nowe fotaski :D Gogo jak każda porządna psia mama lubi porządek i musi mieć wszystko" na oku" :wink:

Nic dodać ,nic ująć,sama prawda :iloveyou:

Posted

Trochę newsów z Ukrainy :D

W nocy z 23 na 24 kwietnia w Kijowie odbyła się nocna wystawa championów.
Zasady sędziowania były podobne jak i u nas na naszej wystawie championów. Psy wychodziły losowo dobrane w parach i były oceniane przez pięciu sędziów, którzy.... nie widzieli się wzajemnie, bo byli oddzieleni od siebie przegrodami :P
Pomysł wart polecenia
:thumbs:

Wygrała.... znana nam z naszych ringów.... czarna miniaturowa pudliczka
BE-BE Brillantovaja Businka

Gratulacje dla Niej i jej właścicielki Ilany Simkiny
:laola:

Posted

A oto Croshka Brad Pitt

w Kijowie w pierwszy dzień otrzymał CAC i res.CACIB a w drugi dzień CAC, CACIB, BOB

najmłodszy nabytek Ilany, który przyniósł jej dużo radości wygrywając rasy z dorosłymi psami :D , ostanie jego sukcesy to międzynarodowe wystawy gdzie startował w klasie młodzieży: Subbotica w Jugosławii gdzie wywalczył BOB i vice.BOG oraz Szeged na Węgrzech: BOB, BOG, BIS-3, BISJunior-2.
Bardzo się cieszymy, bo to nasz przyrodni starszy braciszek :D :P

Posted

Witam wszystkich po przerwie. Jakoś taka jestem zalatana ostatnio. A jeszcze mamam wyjechała i miałam pod opieką jej mieszkanie z psem i kotem.
Rafunia jest kochana ale różki też pokazuje. :evil:
Dzisiaj byłysmy po tabletkę na odrobaczanie i ją zważyłam, waży 9,200.
Od paru dni zasmakowala w kupach i to chyba ludzkich sądząc po okolicznych chusteczkach. Nie wiem jak ją oduczyć. Wiem ze są jakieś tabletki ze żwaczy krowich.
Najgorsze, ze po pierewszej swojej uczcie gó...nej w parku - miała na razie dwie- (a swoja drogą to ja nie wiem nie mozna tego donieśc do domu tylko trzeba w parku) zwymiotowałą nam później w samochodzie. Wyobraźcie sobie ten smród. Myslałam, ze sami zaraz zwymiotujemy. Koszmara!!!!!!!!!!! :evilbat:

Posted

góral napisał(a):
NIestety znam go tylko ze zdjęć, jakiś taki długawy???
MNie tem bardziej interesuje ten młody Westprior :wink:

Powiedzmy, że nie jest zbyt fotogeniczny :wink:
A nie była to suka?