Santy Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='-Magda-']Mógłby ktoś napisac wyniki dużych? Stwwkę podaję więc zawsze to mniej przepisywania ;) DUZE APRICOT, SREBRNY psy-mlodziez DOMTOTEM STARS BOY AGAIN- Zw.Mł.,BOB DUZE BIALY, BRAZOWY, CZARNY psy-championy EVER LASTING LOVE MINARETT- CWC,CACIB,BOB suki-mlodziez QUANE WHITE SABINE AMI-RA- Zw.Mł. suki-posrednia BLACK BEAUTIFUL LADY NIGER ASTRUM-CWC,CACIB CHICOS COOL LOOKING SNATCHER- dosk.,lok.2 suki-otwarta BRIGIT BARDOT BI-BI NIGER ASTRUM- CWC Brigit Bardot... to własnie sunia,która jest na fotce w pomponach. Jeśli coś namieszałam to proszę o korektę;) Nie pamiętam,która suka dostała res.CACIB. Quote
Gośka Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Sonya-Nero napisał(a):Gośka :lol: a ty składasz czy rozkładasz Mafię na tym zdjęciu :hmmmm: :lol: ;) Składam :lol: Ale jak widać po zdjęciu, jestem w trakcie i chyba dopiero zaczęłam, dobrze że siebie poznałam tam z tyłu, bo pies to jakiś nie mój.:-o Quote
velvia Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 i na zakończenie migawek z Łódzi Mafia i Bączek:klacz: Quote
.ania Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Dzięki Santy :Rose: A nie ma ktoś może zdjęcia tych czrnuchów z profilu albo poprostu jak stoją? Quote
martyna. Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Witam, Chciałabym sie zapytac czy ktoś z Was ma mozliwosc pozyczenia mi Pudelka na Mlodego Prezentera w Lesznie/niedziela/??Jesli tak to bede strasszniee wdzieczna :) Owczywiscie jesli by ze mna poszedl i byl po ocenie na ringu :) Pozdrawiam, Martyna Quote
Guest Reyes Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Martyna2006 napisał(a):Witam, Chciałabym sie zapytac czy ktoś z Was ma mozliwosc pozyczenia mi Pudelka na Mlodego Prezentera w Lesznie/niedziela/??Jesli tak to bede strasszniee wdzieczna :) Owczywiscie jesli by ze mna poszedl i byl po ocenie na ringu :) Pozdrawiam, Martyna A ty wiesz że tu jest taka tradycja (no, nowa tradycja) że, za wystawienie w JH pudelka trzeba odpłacić kością cięższą od tego pudelka :diabloti: . Patrz w geleri pudla, ost. strona =] Quote
martyna. Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Reyes napisał(a):A ty wiesz że tu jest taka tradycja (no, nowa tradycja) że, za wystawienie w JH pudelka trzeba odpłacić kością cięższą od tego pudelka :diabloti: . Patrz w geleri pudla, ost. strona =] Wiem :D Ale jestem pewnaże mnie by nie zjadł :P Nie smakowałabym mu ;p Quote
Guest Reyes Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Martyna2006 napisał(a):Wiem :D Ale jestem pewnaże mnie by nie zjadł :P Nie smakowałabym mu ;p Wiesz... przewaznie na wystawach sprzedają kości wołowe... nie mósisz odstępowiać swojej :evil_lol: . Quote
martyna. Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Reyes napisał(a):Wiesz... przewaznie na wystawach sprzedają kości wołowe... nie mósisz odstępowiać swojej :evil_lol: . To specjalnie dla młodych prezenterow je sprzzedaja:evil_lol: :lol: Quote
Sonya-Nero Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Martyna2006 napisał(a):Witam, Chciałabym sie zapytac czy ktoś z Was ma mozliwosc pozyczenia mi Pudelka na Mlodego Prezentera w Lesznie/niedziela/??Jesli tak to bede strasszniee wdzieczna :) Owczywiscie jesli by ze mna poszedl i byl po ocenie na ringu :) Pozdrawiam, Martyna Tatiana będzie towarzysko na wystawie;) więc możecie razem wystąpić. Tylko jak by ci potem naszła nieprzeparta chęć kupawania jakiejś kości ;) :roll: ... to może z takiego znacznie mniejszego dinozaura ;) :lol: :evil_lol: Quote
martyna. Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Sonya-Nero, z wielką chęcia wystąpię z Tatianą :) Mysle ze znajde kostke ze znacznie mniejszego dinozaura :D Tylko prosze mi powiedziec jakiej ona jest wielkosci ?? I czy wie już Pani na ktorym ringu bedzie,bo chcialabym przyjsc i zobaczyc czy mnie zaakceptuje :) Pozdrawiam Martyna Quote
Sonya-Nero Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Martyna2006 tylko nie pisz mi Pani ;) , jeszcze na siłę :lol: ;) mogę się zaliczyć do starszawej młodzieży;) :roll: Tatiana nie będzie wystawiana, więc przez całą wystawę może być do twojej dyspozycji. Zabawa z piłeczką i garść smakołyków, np. szmakosów, nie jest wybredna;) , powinna załatwić sprawę. Tatiana jest średniaczką, ma 41 cm. A musisz się rozglądać za kolorowym stoiskiem z szyldem "BOCIAN", lub przy ringu pudli za srebrnym pudlem średnim Siber Elegans Sokom. Quote
martyna. Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Dobrze,w takiem razie bede Cie szukac przy stoisku :) Jeszcze raz dziekuje :) Quote
IraKa Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Pudel duży (biały, brązowy, czarny) Suki - championów BEATA z Melnicke Skaly -nb Pudel miniaturowy (biały, brązowy, czarny) Psy - otwarta CHEEKY Bohemia Timothy - BOS Suki - pośrednia CARISSIMA von der Hutzelschweiz dosk, CAC, BOB Suki - otwarta GINETTE od Hradecke Kralovny Suki - championów HALEY Bohemia Timothy Pudel średni (apricot, srebrny) Psy - otwarta FRIEND TO-FRA-BAR - oc. bardzo dobra - obniżona za kolor. Czesi -delikatnie ujmując- zachwyceni nie byli Pudel średni (biały, brązowy, czarny) Psy - pośrednia MINARETS SECRET ACCOLADE - nb Pudel średni (biały, brązowy, czarny) Psy - championów ILOS Arcanus Iliria dosk., BOB Pudel średni (biały, brązowy, czarny) Suki - otwarta CLOJO SPIRIT OF AUSTRALIA - dosk, Pudel średni (biały, brązowy, czarny) Suki - championów JULISCHKA Arcanus Iliria - dosk., NSwR, CAC, Pudel toy Psy - pośrednia Solnes DUBBEL RAIN - dosk., CAC - sędzinie bardzo podobała się głowa tego psa Zdjęcia wieczorkiem Quote
Santy Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 IraKa,a coś Ty porabiała w Jeleniej Górze :confused: Czyżby jakieś zawody.....:hmmmm: :lol: Quote
IraKa Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Nie, zawody dopiero za dwa tygodnie. Jednego dnia zdobywaliśmy Śnieżkę i przez Indii o mało nie został wywołany konflikt międzynarodowy;) A właściwie przez czeskie psy, które latały samopas bez smyczy, kagańców i rzucały się na inne storzenia a ichni właściciele zajmowali się rozmową i piciem piwka:mad: Koszmar A drugiego dnia było dużo przyjemniej. Spędziliśmy dzień na wystawie w Jeleniej Górze prezentując umiejętności naszych psów głównie na torze agility. Dołączyła do nas pani z sunią Chihuahua, która świetnie biegała po torze :loveu: A zdjęcia wrzucę jednak jutro bo mój komputer odmawia współpracy. Co ciekawe w JG zaprezentowała się średniaczka sprowadzona z Australii ale niestety żadna rewelacja. Quote
Violonczela Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Witam wszystkich po długiej nieobecności. Udało mi się odzyskać aparat a wraz z nim zdjęcia z Łodzi. Ach z tym moim aparatem to zawsze mam jakieś przeboje jak nie jest karta zapełniona i nie mogę robić zdjęcia to baterie niby naładowane okazują się rozładowane, a ostatnio zostawiłam aparat u koleżnki w samochodzie jak wracałam z wystawy w Łodzi. Teraz mam i powklejam kilka, a jak jeszcze przyślą mi z Torunia gdzie mieszka Punia to będę miała i z Grudziądza. to jest duża dziewczynka z II lokatą Quote
Violonczela Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 cd. tutaj w trakcie porównania i dla Mafinki BOS :klacz: :kiss_2: Quote
Violonczela Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 a tutaj już pojedyńczo POWER OF LOVE Lindeza FCI -Suszek RIVER OF LOVE Lindeza FCI - Mafinka RIVER OF LOVE Lindeza FCI - Mafinka Łódż 07.05.2006 BOS,BOB i rozpoczety Championat Polski :multi: Quote
Sonya-Nero Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Violonczela:thumbs: śliczne dziewczynki wyprodukowałaś :klacz: :klacz: :klacz: ;) Quote
Sonya-Nero Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 :crazyeye: :hmmmm: aż się nie chce wierzyć, że na obydwu zdjęciach jest taka sama Mafia ;) :lol: ... zdecydowanie podoba mi się wersja rozłożona :evil_lol: ;) Quote
Recommended Posts