Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='-Magda-']Mógłby ktoś napisac wyniki dużych?
Stwwkę podaję więc zawsze to mniej przepisywania ;)

DUZE APRICOT, SREBRNY

psy-mlodziez
DOMTOTEM STARS BOY AGAIN- Zw.Mł.,BOB

DUZE BIALY, BRAZOWY, CZARNY

psy-championy
EVER LASTING LOVE MINARETT- CWC,CACIB,BOB

suki-mlodziez
QUANE WHITE SABINE AMI-RA- Zw.Mł.

suki-posrednia
BLACK BEAUTIFUL LADY NIGER ASTRUM-CWC,CACIB
CHICOS COOL LOOKING SNATCHER- dosk.,lok.2

suki-otwarta
BRIGIT BARDOT BI-BI NIGER ASTRUM- CWC
Brigit Bardot... to własnie sunia,która jest na fotce w pomponach.

Jeśli coś namieszałam to proszę o korektę;) Nie pamiętam,która suka dostała res.CACIB.

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sonya-Nero napisał(a):
Gośka :lol:
a ty składasz czy rozkładasz Mafię na tym zdjęciu :hmmmm: :lol: ;)

Składam :lol:
Ale jak widać po zdjęciu, jestem w trakcie i chyba dopiero zaczęłam, dobrze że siebie poznałam tam z tyłu, bo pies to jakiś nie mój.:-o

Posted

Witam,

Chciałabym sie zapytac czy ktoś z Was ma mozliwosc pozyczenia mi Pudelka na Mlodego Prezentera w Lesznie/niedziela/??Jesli tak to bede strasszniee wdzieczna :) Owczywiscie jesli by ze mna poszedl i byl po ocenie na ringu :)

Pozdrawiam,
Martyna

Guest Reyes
Posted

Martyna2006 napisał(a):
Witam,

Chciałabym sie zapytac czy ktoś z Was ma mozliwosc pozyczenia mi Pudelka na Mlodego Prezentera w Lesznie/niedziela/??Jesli tak to bede strasszniee wdzieczna :) Owczywiscie jesli by ze mna poszedl i byl po ocenie na ringu :)

Pozdrawiam,
Martyna

A ty wiesz że tu jest taka tradycja (no, nowa tradycja) że, za wystawienie w JH pudelka trzeba odpłacić kością cięższą od tego pudelka :diabloti: .
Patrz w geleri pudla, ost. strona =]

Posted

Reyes napisał(a):
A ty wiesz że tu jest taka tradycja (no, nowa tradycja) że, za wystawienie w JH pudelka trzeba odpłacić kością cięższą od tego pudelka :diabloti: .
Patrz w geleri pudla, ost. strona =]

Wiem :D Ale jestem pewnaże mnie by nie zjadł :P Nie smakowałabym mu ;p

Guest Reyes
Posted

Martyna2006 napisał(a):
Wiem :D Ale jestem pewnaże mnie by nie zjadł :P Nie smakowałabym mu ;p

Wiesz... przewaznie na wystawach sprzedają kości wołowe... nie mósisz odstępowiać swojej :evil_lol: .

Posted

Reyes napisał(a):
Wiesz... przewaznie na wystawach sprzedają kości wołowe... nie mósisz odstępowiać swojej :evil_lol: .

To specjalnie dla młodych prezenterow je sprzzedaja:evil_lol: :lol:

Posted

Martyna2006 napisał(a):
Witam,

Pozdrawiam,
Martyna

Tatiana będzie towarzysko na wystawie;) więc możecie razem wystąpić.
Tylko jak by ci potem naszła nieprzeparta chęć kupawania jakiejś kości ;) :roll: ... to może z takiego znacznie mniejszego dinozaura ;) :lol: :evil_lol:

Posted

Sonya-Nero, z wielką chęcia wystąpię z Tatianą :) Mysle ze znajde kostke ze znacznie mniejszego dinozaura :D Tylko prosze mi powiedziec jakiej ona jest wielkosci ?? I czy wie już Pani na ktorym ringu bedzie,bo chcialabym przyjsc i zobaczyc czy mnie zaakceptuje :)

Pozdrawiam
Martyna

Posted

Martyna2006 tylko nie pisz mi Pani ;) , jeszcze na siłę :lol: ;) mogę się zaliczyć do starszawej młodzieży;) :roll:
Tatiana nie będzie wystawiana, więc przez całą wystawę może być do twojej dyspozycji.
Zabawa z piłeczką i garść smakołyków, np. szmakosów, nie jest wybredna;) , powinna załatwić sprawę.
Tatiana jest średniaczką, ma 41 cm.
A musisz się rozglądać za kolorowym stoiskiem z szyldem "BOCIAN", lub przy ringu pudli za srebrnym pudlem średnim Siber Elegans Sokom.

Posted

Pudel duży (biały, brązowy, czarny)
Suki - championów BEATA z Melnicke Skaly -nb
Pudel miniaturowy (biały, brązowy, czarny)
Psy - otwarta CHEEKY Bohemia Timothy - BOS
Suki - pośrednia CARISSIMA von der Hutzelschweiz dosk, CAC, BOB
Suki - otwarta GINETTE od Hradecke Kralovny
Suki - championów HALEY Bohemia Timothy
Pudel średni (apricot, srebrny)
Psy - otwarta FRIEND TO-FRA-BAR - oc. bardzo dobra - obniżona za kolor. Czesi -delikatnie ujmując- zachwyceni nie byli
Pudel średni (biały, brązowy, czarny)
Psy - pośrednia MINARETS SECRET ACCOLADE - nb
Psy - championów ILOS Arcanus Iliria dosk., BOB
Suki - otwarta CLOJO SPIRIT OF AUSTRALIA - dosk,
Suki - championów JULISCHKA Arcanus Iliria - dosk., NSwR, CAC,
Pudel toy Psy - pośrednia Solnes DUBBEL RAIN - dosk., CAC - sędzinie bardzo podobała się głowa tego psa

Zdjęcia wieczorkiem

Posted

Nie, zawody dopiero za dwa tygodnie.
Jednego dnia zdobywaliśmy Śnieżkę i przez Indii o mało nie został wywołany konflikt międzynarodowy;) A właściwie przez czeskie psy, które latały samopas bez smyczy, kagańców i rzucały się na inne storzenia a ichni właściciele zajmowali się rozmową i piciem piwka:mad: Koszmar

A drugiego dnia było dużo przyjemniej. Spędziliśmy dzień na wystawie w Jeleniej Górze prezentując umiejętności naszych psów głównie na torze agility. Dołączyła do nas pani z sunią Chihuahua, która świetnie biegała po torze :loveu:

A zdjęcia wrzucę jednak jutro bo mój komputer odmawia współpracy.
Co ciekawe w JG zaprezentowała się średniaczka sprowadzona z Australii ale niestety żadna rewelacja.

Posted

Witam wszystkich po długiej nieobecności.
Udało mi się odzyskać aparat a wraz z nim zdjęcia z Łodzi. Ach z tym moim aparatem to zawsze mam jakieś przeboje jak nie jest karta zapełniona i nie mogę robić zdjęcia to baterie niby naładowane okazują się rozładowane, a ostatnio zostawiłam aparat u koleżnki w samochodzie jak wracałam z wystawy w Łodzi. Teraz mam i powklejam kilka, a jak jeszcze przyślą mi z Torunia gdzie mieszka Punia to będę miała i z Grudziądza.

to jest duża dziewczynka z II lokatą

Posted

a tutaj już pojedyńczo

POWER OF LOVE Lindeza FCI -Suszek

RIVER OF LOVE Lindeza FCI - Mafinka

RIVER OF LOVE Lindeza FCI - Mafinka Łódż 07.05.2006 BOS,BOB i rozpoczety Championat Polski :multi: