Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='IraKa']Gosia gratuluję!!!Bill świetnie wygląda. No ale trudno się dziwić jak się przez całą wystawę nie wypuszcza nożyczek z rąk:crazyeye: :evil_lol: ;)

:mad: całą wystawę ?
Ja tylko wtedy nie wypuszczam nożyczek z rąk przez całą wystawę, kiedy przyjeżdżam z psem który od miesiąca nie był strzyżony :lol:;)
Dzień wcześniej zaczęłam go robić i moje nożyczki definitywnie odmówiły współpracy :placz: W sobotę musiałam biec i kupować coś na szybko, no i tak jakoś zeszło całą wystawę :cool3:

Posted

Gośka napisał(a):
:mad: całą wystawę ?
Ja tylko wtedy nie wypuszczam nożyczek z rąk przez całą wystawę, kiedy przyjeżdżam z psem który od miesiąca nie był strzyżony :lol:;)
Dzień wcześniej zaczęłam go robić i moje nożyczki definitywnie odmówiły współpracy :placz: W sobotę musiałam biec i kupować coś na szybko, no i tak jakoś zeszło całą wystawę :cool3:

Dobra, dobra masz podzielność uwagi - gadasz i strzyżesz, strzyżesz i gadasz....sama widziałam no i nie każdy tak potrafi przecież. A przy okazji sobie zrobiłaś całkiem nową fryzurę. Ładnie.

A w Dobrym Mieście to pogoda ładna była i nie padało i było na pięknej trawce, o!

Posted

Gośka napisał(a):

Dobra jesteś. Ta wymówka to dla męża chyba :evil_lol: żeby zakupy zrobić na wystawie;)

Posted

Hahaha, IraKa rozszyfrowałaś mnie :lol: ;)

Betti ja się cieszę, że wreszcie znalazłam czas na zrobienie sobie jakiejkolwiek fryzurki ;)

Trzymajmy kciuki za ładną pogodę w Łodzi.

Posted

[quote name='Betti']Santy, wiesz już kto wygrał ranking wystawowy klubu pudla za 2005 rok? Dlaczego nie jestem zdziwiona? GRATULACJE!!!
:BIG::BIG::BIG:

DZIĘKUJĘ !!! Ale właściwie nie wiem dlaczego nie jesteś zdziwiona ...;) :lol:

Posted

[quote name='Ewelinaa']Bydgoszcz - kolejny debiut Tofiego ( CORAL Karmazynowy Błękit )
zdobył: CWC, NPwR oraz ZWYCIĘSTRWO RASY !!!

GRATULACJE !!!

Zapewne należało by pogratulować :smilecol: i innym rodzynkom na tej wystawie:

Pudel miniaturowy (biały, brązowy, czarny),
suka, otwarta - MELA od Pana Waldemara
Pudel średni (biały, brązowy, czarny)
suka, młodzieży - GRACJA Złocisty Jastrun
suka, otwarta - KOLIBRI Auksine Banga

Masz może wyniki?

Posted

Pudel miniaturowy (biały, brązowy, czarny),
suka, otwarta - MELA od Pana Waldemara ocena dobra
Pudel średni (biały, brązowy, czarny)
suka, młodzieży - GRACJA Złocisty Jastrun Zw. Młodz. BOB
suka, otwarta - KOLIBRI Auksine Banga CWC, NSwR, niestety ta suczka spóźniła się i nie mogła uczestniczyć w porównaniu o BOB

Posted

[quote name='Ewelinaa']Bydgoszcz - kolejny debiut Tofiego ( CORAL Karmazynowy Błękit )
zdobył: CWC, NPwR oraz ZWYCIĘSTRWO RASY !!!

GRATULACJE !!!

To już chyba nie debiut, ale kolejne zwycięstwo ;)
Nie mniej jednak GRATULUJĘ Toffiemu i jego właścicielce zwycięstwa :p

Posted

GRATULACJE dla wszystkich :) :terazpol: :laola:

Gosia, w pierwszej chwili nie poznałam Cię na zdjęciu, super wyglądasz w tej nowej fryzurce :happy1:

Posted

wystawa - Dobre Miasto 01.05.06
relacja pewnej suczki:

no stoję, niech już będzie a gdzie ten sędzia??

już jest! ale dokładnie mnie ogląda....

z tej strony też?

o! patrzy mi w oczy ...

no przecież zęby mam i to bielusieńkie

a z czego moja pani taka zadowolona, ja tych ludzi nie rozumiem...

miała być nagroda!

wreszcie posiedzę sobie na kolanach ulubionej Cioci, żeby jej tylko nie przyszło do głowy mnie strzyc znowu!!!
ale tu psów i to takie same dziwne, mało czarnych i takie wielkoludy same.

czy ta moja pani sporty jakieś zaczęła uprawiać, znowu bieganie

znowu mnie ustawia, koszmar jakiś...

no wreszcie można się poczochrać, dali pani pucharek i wreszcie przestaliśmy biegać, bo już myślałam, że mnie udusi tym czarnym sznureczkiem.
Ja chcę do domu i do mojej niebieskiej piłeczki!!!

Posted

Dobre Miasto 01.05.06
relacja właścicielki tej samej suczki

BOG IX gr. Dobre Miasto

nie w temacie, ale :
pies, który mnie zachwycił sposobem prezentacji - "jestem dumny, że jestem jamnikiem"- Tornado Bleiz AGENT 007 (tatuś HARLEY DAVIDSON).
Mieszka w Rosji.

po dokładnym obejrzeniu zdjęć okazało się, że zaplątałam nieco Vitkę w ringówkę (na grupie), na usprawiedliwienia swoje mam to, że była nowa (ringówka). Wiem, wiem złej baletnicy i rąbek spódnicy....:oops::oops::oops:
Ale było bardzo miło.