Santy Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Gina & Tyger - przekazuję serdeczne pozdrowienia od Rity i siostry Giny-Klemy...Prosiła by Wam powiedzieć,że właśnie została prababcią ...:lol: Quote
Betti Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Santy, Gratulacje ogromne za BIS-a w Kaliningradzie. Czy mi się wydaje , że to jest Ch.Rus.?? Brawo!!! :laola: Przyznaj, że zawsze chciałaś dostać album o labradorach. Coś mi się wydaje , że nowa Młodzieżowa Championka Polski czyli MAFIA jeszcze nie dotarła do domu a jej pańcia do komputera. Gosiu, wielkie gratulacje i uściski dla suńki. :BIG::BIG::BIG: Czekamy na relację i fotki, mam nadzieje, że nie zapomniałaś aparatu. Quote
Santy Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Dziękuję Betti !!! Jesteś na dobrym tropie.Od wczoraj mam w domu championa Rosji 8-) ,ale tak naprawdę to moim największym marzeniem był ten album o labradorach ;) :lol: Toż pudel to prawie labrador,zwłaszcza karlikowyj...:lol: Quote
aneta Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Gratulacje dla wszystkich :laola: A teraz ide :sleep2: bo nie wiem czy w nocy nie bede miala pobudki :p Quote
velvia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 hura udało się wstawić fotkę. Witamy Mł.Championkę -Gratulacje Quote
velvia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 http://img109.imageshack.us/img109/4350/sonyf717039copy7vg.jpg Zwycięstwo Rasy- Wielkie Gratulacje Quote
velvia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 http://img72.imageshack.us/img72/1686/sonyf7170349xj.jpg Jeszcze raz Mafia Quote
velvia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Santy. Wielkie Gratulacje dla Ciebie a przede wszystkim uściskaj Bączka bo to jego zasługa Champonat Rosji:multi::multi::multi: . :terazpol: Quote
Ewelinaa Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 A oto wyniki jakie zdążyłam zapisac http://www.karmazynowy.fora.pl/viewtopic.php?t=30 Quote
ruda_asia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 wielkie gratulacje dla naszych zwycięzców!!!!!!!!!!!! Quote
Gośka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Santy gratulacje :p Nareszcie mi dzisiaj włączyli internet, kiepsko chodzi, ale jest!!! :multi: Oczywiście wszystkim również dziękuję za gratulacje dla świeżo upieczonej Mł.Ch. W nagrodę dostała 2 zabawki, z których już jedna nieżyje, obrożę i stolik, właściwie stolik to dla mnie, bo ostatnio wszędzie muszę tachać sama wielgachny i już mi ręce odpadają ;) Zdjęcia jakieś cykałam, ale wrzucę jutro. Nie wiem też co powychodziło, a co nie. Sonya robiła fotki Mafinie, więc ją muszę pomęczyć żeby wrzuciła. Quote
Sonya-Nero Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Nie musisz mnie męczyć, zdjęcia już są w necie, tylko akurat Dogomania jest u mnie na ostatnim miejscu na mojej liście odrabiania zaległości:roll: ... Gratulacje dla tych którym się powiodło :klacz: :klacz: :klacz: a szczególnie oczywiście dla Mafinki:klacz: i dwóch pudlowych debiutantów, którzy tak ładnie zaczęli swoją karierę :klacz: , ich wlaścicielki tu zaglądają to i same mogą się pochwalić :p ;) Yolanda Nagler-Magal, tradycyjnie nie rozpieszczała ocenami, tym bardziej cenne są wygrane u niej:smile: Mafinka :loveu: oraz mój niedżwiadek Mysiek vel Aramis czyli Ti Amo Nero Sabadiana FCI:loveu: oczywiście nie obyło się bez szaleństw pudlowych ;) [SIZE=3] Quote
JustynaJK Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='velvia']ciekawostka :jaki to kolor? ponoć srebrny:crazyeye: Quote
aneta Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 JustynaJK napisał(a):ponoć srebrny:crazyeye: To chyba jeszcze mlody pies, ale no i tak chyba pózno sie wybarwia ? Mijemy nadzieje ze nadrobi zaleglosci bo tak jest b.ladnym psem. A swoja droga - po jakich psach ten srebrniak ? Quote
Ewelinaa Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 tu mam jedno znaleźione jego foto buzie po zgoleniu ma srebrną a przypomina odcień brązu na pierwszy rzut oka Quote
beatkacg Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Pewna pani wybrała się do Afryki na safari i zabrała ze sobą swojego pupila - pudelka. W trakcie wyprawy piesek wypadł z jeepa, czego nikt nie zauważył. Biegł za samochodem, biegł, biegł... ale nie dogonił. Nagle słyszy gdzieś za soba szelest i kątem oka dostrzega zbliżającego się lamparta. Zadrżał ze strachu, przed oczami przeleciało mu całe życie. Wtem jednak patrzy, a kawałek dalej w trawie leżą jakieś poobgryzane szczątki. "Może nie wszystko stracone" - myśli pudelek i dopada do padliny. Lampart wyłazi z krzaków, patrzy - a tam jakiś dziwaczny mały stwór coś zajada, ciamka, mlaska. Lampart już - już ma na niego skoczyć, ale słyszy jak stwór mruczy do siebie: "Mmmm... jaki smaczny ten lampart... rarytas... mięsko palce lizać... a kosteczki - co za rozkosz...". Lampart przeraził się i dał nura w krzaki. "Całe szczęście, że mnie nie widział ten mały diabeł, bo zeżarłby mnie jak dwa razy dwa" - myśli uciekając. Pudelek odetchnął, ale zauważył, że na drzewie siedzi małpa, która najwyraźniej obserwowała całą sytuację, bo minę ma zdziwioną. Nagle małpa puszcza się biegiem za lampartem i wrzeszczy. "Oj, niedobrze" - myśli pudelek. "Ta cholerna małpa wszystko mu wygada. Co robić?" Małpa faktycznie dopada lamparta i opowiada mu, jak to został wystrychnięty na dudka. Lampart wnerwił się strasznie. Kazał małpie wsiąść mu na grzbiet i wrócić ze sobą na polankę, żeby była świadkiem tego, jak rozprawi się z tym stworem. Wracają, patrzą, a tam pudelek rozwalony na grzbiecie, dłubie w zębach pazurem i gada do siebie: "Gdzie do cholery ta małpa? Wysłałem ją po kolejnego lamparta, a ta cholera, nie wraca i nie wraca..." PS. Wasze pudelki są naprawde śliczne i gratulacje dla tych którym powiodło się na wystawie Quote
Recommended Posts