Sonya-Nero Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 No to jak poszło Iwonie i Myśkowi? Quote
aneta Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Sonya-Nero nie wiem skąd to wykopane (szczęściaro, masz na to czas ???) - Galdiator mnie b.rozrzewnił, a Charlie Chaplin :ylsuper: Quote
Sonya-Nero Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 Nie mam czasu na takie grzebanie, ale inni mają i od czasu do czasu coś mi podeślą :wink: 8) .... Jestem pełna podziwu, wspaniały kontakt i praca z psem :D Quote
aneta Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Alutka -proszę o stawkę z Chorzowa w miarę możliwości z podaniem właścicieli i wyników i sędziego. Irena i Pudle - czy możesz podesłać stawkę z Zielonej Góry wraz z powyższymi danymi??? Oczywiście dane będą w dziale wystawy na stronach klubu pudla. Quote
IraKa Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Wyników żałuję ale nie znam, a pełną stawkę znajdziesz tu (sorry ale nie umiem :oops: przekopiować tekstu z PDF): http://www.zkwp.zgora.pl/wystawa/2005/Katalog_2005.pdf Quote
asher Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Fish, zaraz założę tej pudlowej bieduli topik na Psach w potrzebie!!! Na pewno dogomaniacy pomogą! Topik jest TUTAJ Gośka, czy mogłabyś wrzucić namiary na strone o pudlach w potrzebie do nowego tematu o stronach adopcyjnych dla psów rasowych? Moderator "Psów w Potrzebie" niechcący wykasowała stary topik... Quote
góral Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Sonya-Nero napisał(a):No to jak poszło Iwonie i Myśkowi? CWC, NPwR Quote
Gośka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 aneta napisał(a):Alutka -proszę o stawkę z Chorzowa w miarę możliwości z podaniem właścicieli i wyników i sędziego. Chorzów, sędzia Adam Ostrowski: Pudel Miniaturowy Biały, Czarny, Brązowy - Caniche Nain Blanc,Noir,Marron Psy - Rüden Klasa honorowa 821. AMAL Herbu Dwugłowąż, białe wł. Damian Repondek - nieobecny Suki - Hündinnen Klasa otwarta 822. VANESSA NOIRE z Altheyrosei, czarne, wł. Wanda i Iwona Grygiel - bdb Pudel Toy Suki - Hündinnen Klasa honorowa 823. UNCJA Bielska Elita MłChPL.ZwPL., apricot, wł. Jadwiga Satara - BIS weteran FCI 172 - Pudel Średni Biały,Czarny,Brązowy - Caniche Moyen Blanc,Noir,Marron Psy - Rüden Klasa młodzieży 824. ARIS Fantazia Brown, brązowe, wł. Ewa Gałuszka - Zw.Mł, BOB Klasa championów 825. COMMANDER BLACK z Altheyrosei ChCZ., czarne, wł. Otto Benda - II dosk 826. TI AMO NERO Sabadiana MłChPL.ChPL., czarne, wł. Iwona Jędrzejczyk - I dosk, NPwR, CWC Quote
Frosh Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Irena&pudle Wielkie gratulacje!!!!!!!! :laola: :olympic: Jak ty to robisz moja Rafunia jest niesforną 7-miesięczna wariatką. Często nie chce przychodzić na wołanie. Nie jest tak strasznie nieposłuszna ale było lepiej przed wakacjami. Namiętnie aportuje ale za diabła nie chce oddać piłeczki czy patyka. Przynosi i z zadziorną miną patrzy wymownie -" zabierz mi" Nie załamuje się , bo pamiętam jak moja Birma, która była bardzo p[osłuszna też miała taki okres wariactwa w tym wieku. A tobie z całego serca gratuluję!!!!!! :D Quote
Gośka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Zadzwoniłam dzisiaj do Zarządu Głównego dowiedzieć się wreszcie o młodzieżowy championat dla Bila, wysyłałam papiery już ponad 3 m-ce temu. Zadzwoniłam i czego się dowiaduję: Ostrów nie wysłał sprawozdania z wystawy!! :o :evil: A ja chciałam mieć na championacie jakieś sensowne wystawy i sędziów a nie z "pcimia dolnego", dobrze że miałąm zaliczone 4 a nie 3 Zw.Mł :-? Quote
cAROL Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Chyba maja jakis balagan a zarzadzie glownym bo sprawozdanie z wystawy w Otrowie Wlkp. bylo wysylane pare dni po niej!!! a przy okazji chce sie pochwalic,ze moja Afinka czyli BALLYHOO FROM THE DEVILS ADVOCATE w Zielonej Gorze zajela 3 miejsce na BOG9 Quote
Ewelinaa Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 mała poprawka CORAL Karmazynowy Błękit V1 dosk. Zw.Mł BOB Quote
Alutka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 :modla: Dziękujemy za gratulacje ! I my Wszystkim Zwycięzcom slemy słowa uznania , a w szczególności dla Najpiękniejszego Psa Oddziału Chorzów 2005 r. a jest nim FOLLOW THE WHITE RABBIT Ypsylon :terazpol: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Gośka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 cAROL napisał(a):Chyba maja jakis balagan a zarzadzie glownym bo sprawozdanie z wystawy w Otrowie Wlkp. bylo wysylane pare dni po niej!!! No to mam nadzieję że jednak wpiszą mi ten Ostrów. A bałagan mają na pewno, bo tam zawsze jest b...del. Pamiętam że na ch. Mercedes czekałam prawie pół roku, po czym pojechałam osobiście i wydrukowali mi na miejscu :evilbat: cAROL napisał(a):a przy okazji chce sie pochwalic,ze moja Afinka czyli BALLYHOO FROM THE DEVILS ADVOCATE w Zielonej Gorze zajela 3 miejsce na BOG9 GRATULACJE :D :D Quote
cAROL Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Dzwonilam do zarzadu glownego i wszystko jest na miejscu wiec powinni uznac osiagniecia z Ostrowa Wlkp. :D Dzieki za gratulacje!!!!!!! :D :D :D Quote
Gośka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 cAROL jesteś super !! :D Bardzo dziękuję :buzi: W końcu ten championat to juz na cale zycie psa :D Quote
aneta Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 cAROL - a masz wszystkie wyniki z Zielonej Góry ???? Quote
BiBi Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 góral napisał(a):JustynaJK napisał(a):nadal się łudzę,że jestem anonimowa,ale ostatnio coraz mniej mi to wychodzi :oops: ale z pudlarzy to tylko chyba ja Ciebie kojarzę :wink: Góral, my już od dawna wiemy, która to Justyna :D :D :D Quote
BiBi Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Nie rób takich oczu :wink: Przy nas nie da się być anonimowym :wink: :D Quote
cAROL Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Znam jeszcze wyniki pudliToy z Zielonej Gory Zw Młodziezy pies-Simple Chocolate Crista Mini Zw.Mlodziezy suka- Suesse Lovely Crista Mini Gratulacje :smilecol: Quote
aneta Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Czy wiadomo co z tą sunią z Warszawy? Pisała mi o niej dziewczyna zajmujaca się adopcjami, pisze, że może by wystawić jakąś miskę i złapać jak najszybciej sunię na jedzonko. Boję się też, że niedługo przyjdzie załamanie pogody - wtedy sunia może tego nie przeżyć ciągle mokra do skóry złapie zapalenie płuc. W najgorszym wypadku zostaje schronisko ..... Quote
Perła1410434085 Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 aneta napisał(a):Czy wiadomo co z tą sunią z Warszawy? Pisała mi o niej dziewczyna zajmujaca się adopcjami, pisze, że może by wystawić jakąś miskę i złapać jak najszybciej sunię na jedzonko. Boję się też, że niedługo przyjdzie załamanie pogody - wtedy sunia może tego nie przeżyć ciągle mokra do skóry złapie zapalenie płuc. W najgorszym wypadku zostaje schronisko ..... Kurcze, gdyby nie to, że wzięłam sreberka to by miała miejsce u mnie, ale trzy psy to za dużo :( Quote
Gośka Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Perła, no właśnie a jak tam sreberko? Napisz nam coś o nim, może jakieś fotki? Quote
aneta Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Perła a może jakoś skrzykniecie kilka osób i spróbujecie chociaż to zwierzątko złapać .... Może ktoś ja skrzywdził, a może się zgubiła, a może ktos ją szuka, może komuś uciekła i teraz przerażona szuka ? Może ktoś za nią tęskni tylko nie wie jak prowadzić poszukiwania albo nie szuka na tym terenie ??? Czy ktos oprócz osób na dogomanii wie o tej małej? Quote
Recommended Posts