Sonya-Nero Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Dzięki :wink: :D specjalnie dla was uśmiech wampirka :wink: upsss :oops: to jest oczywiście uśmiech dla sędziny na wyborze BOB, a to jest obiecany usmiech wampirkowy Quote
Ewelinaa Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Bravo Gratulacje !!! dla Championa Czech Quote
Sonya-Nero Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Dziękujemy :D ... i Luna :) Quote
Sonya-Nero Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Reszta naszych osiągnięć :wink: Lucky: BOB Luna: res.CAC Bercik: CAC TamaryszeK: CAC, res.CACIB Tatiana: CAC ... zmęczeni ale zadowoleni wracaliśmy do domu.... :fadein: Quote
aneta Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Super- moje gratulacje. A mi wystawa przeszła koło nosa (autentycznie zgłoszenie pocztą e-mail do nich nie dotarło wskutek awarii ich konta, nie tylko ja miałam tą wpadkę). A mogło być ciekawie - w Przemyslu było kilka pudli - ani jednego polskiego. Quote
Sonya-Nero Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Widziałam, że był najazd rusko-ukraiński :wink: ...z ploteczek... a u Ilany rośnie następczyni Be-Be :wink: ... sama jestem ciekawa jak sunia wygląda :D Quote
Tomek67 Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Rzeczona Ilana Uzgorodzka miała na wystawie jeszcze dwa niewystawiane doopelki. Na jednym ze zdjęć, które pomieściłem na bolończykach, widać je w klacie. Może to który z nich...? :wink: Quote
Tomek67 Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Sonya-Nero']Dzięki :wink: :D specjalnie dla was uśmiech wampirka :wink: Rozumiem, że chodzi Ci o niewidoczny na zdjęciu uśmiech Pani Sędziny :evilbat: Pięknie Zosiu, pięknie :lol: :lol: . Nie omieszkamy Pani Sędziny powiadomić mailem - "Nie wiem czy to ważne, ale..." :evilbat: :lol: Quote
Tomek67 Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Aha, jeszcze jedno... Bibianna jakby jakoś zeszczuplała, cy cuś (cyfrowa obróbka zdjęć?) :hmmmm: :lol: :lol: :lol: No, nie wściekać się - musiałem to napisać :wink: Quote
BiBi Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Ależ ja się nie wściekam :D Usłyszeć to od faceta (tzn. przeczytać :wink: ) to prawdziwy komplement :wink: :D No muszę przyznać, że poprawiłeś mi humorek, bo rzeczywiście troszkę mi ubyło :D :D :D Quote
BiBi Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Gratulacje dla wszystkich za niedzielne występy :D :D :D Quote
Gośka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Dziewczyny gratulacje, jaka szkoda że ja nie pojechałam :cry: Napiszcie jakie były jeszcz doopelki. Aha mój twardy dysk umarł smiercią naturalną, to znaczy wirusy go wykończyły, piszę teraz z kafejki a facet próbuje coś zrobić żeby mój dysk zmarwychwstał, jak mu się nie uda to jestem odcięta od netu :cry: Więc jeśli coś ktoś chce to jestem pod telefonem. Quote
JustynaJK Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 może się uda odzyskać dysk,mnie się udało! Gratulacje dla wszystkich zwycięzców i nie tylko! :) Quote
Sonya-Nero Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 [quote name='Tomek67'][quote name='Sonya-Nero']Dzięki :wink: :D specjalnie dla was uśmiech wampirka :wink: Rozumiem, że chodzi Ci o niewidoczny na zdjęciu uśmiech Pani Sędziny :evilbat: Pięknie Zosiu, pięknie :lol: :lol: . Nie omieszkamy Pani Sędziny powiadomić mailem - "Nie wiem czy to ważne, ale..." :evilbat: :lol: Te, Tomciu tylko mi spróbuj... ...a jako ciekawostkę napiszę ci, że był już przypadek donoszenia :evil: "zainteresowanej" osobie co się pisze na polskiej pudlomanii, oczywiście odpowiednio :wink: podkoloryzowane :roll: i uatrakcyjnione :roll: ... niestety ... a raczej na szczęście :) nie tak łatwo jest skłócić osoby które się dobrze znają :lol: :wink: Quote
Sonya-Nero Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 Gośka, psy toye były dwa w klasie otwartej A Big Dragon Earl's Legend i Austin Aurora Top Narcis, CAC i CACIB dostał Dragon, który dostał również potem BOB. Wyniki ma odpisane BiBi, trzeba się do niej ładnie pouśmiechać :) :wink: Było nawet dość sporo pudli. Klub Pudla w Czechach jako pierwszy wprowadził zakaz lakierowania pudli na "swoich" wystawach, super :thumbs: Quote
Alutka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Mam kilka fotek pudelków z wystawy Częstochowa 2005. Dosłownie kilka, ponieważ ozdobne były rozstawione na 3 ringach. Quote
Alutka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Wyników nie znam , wiem tylko, że pudelek miniatura biały zdobył II miejsce na BOG, natomiast nasza Uncja Bielska Elita - toyka też była II-ga , ale na BIS-ie Weteranów. Quote
Sonya-Nero Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 Gratulacje :D Alutka, a możesz nam podać stawke pudli z Częstochowy :) Quote
Alutka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Z przyjemnością podaję : Pudel dyży B C B kl. champ. - psy ECLIPSE MOON DIAMOND AND PEARL EVER LASTING LOVE Minaret Suka biała kl. młodzieży QUANE WHITE SAGINE Ami- Ra Pudel miniatura B C B Pies kl. champ. KRASAVHIK od Madam SArmond - biała Klasa otwarta suki VANESSA NOIRE z Altheyrosei -czarna Klasa pośrednia - aprocot- suka MEGANE Miljan Pudel średni C B Br. - Pies Klasa champ. - czarny TI AMO NERO Sabadina Pudel toy Klasa szczeniąt - piesek - biały KANIOK GABUNOK iz Zimnih Grjoz Klasa pośrednia suki - biała NEFRETITI od Madam Sarmond Klasa weteranów Uncja Bielska Elita Quote
Sonya-Nero Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 A taki ładny aprikot objawił się w Rosji :wink: :D http://mickleal.nm.ru/023.jpg http://mickleal.nm.ru/028.jpg to Fiery Dance Lancelot, malutki, ma 31 cm i wszystkie ząbki :wink: Quote
Sonya-Nero Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 Dla ciekawskich :wink: zdjęcia z "Rosji 2005" http://pub36.bravenet.com/photocenter/album.php?usernum=3009790008 http://pub50.bravenet.com/photocenter/album.php?usernum=4225333043 Quote
Gośka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 UDAŁO SIĘ !!! :lol: Na razie mój dysk uratowany, został przeskanowany i odwirusowany, niestety wirus który mi się doczepił grasuje w sieci od kilku dni i pech chciał że mi się to obrzydlistwo czepiło, najpierw na wszystkich plikach JPG pokazał mi się znak zapytania, potem nie mogłam nic napisać bo kursor przeskakiwał a na koniec znikły wszytskie ikonki i w ich miejscu pojawiły się czarne kreski, no i to był koniec komputera, po zrestartowaniu nie reagował na nic, nie dał się nawet otworzyć pod DOSem. Mam zainstalowany program antywirusowy, ale ponoć mój dysk woła o pomstę do nieba i należy go wymienić, no cóż należałoby wymienić cały komputer bo ten co ma to niedługo trafi do muzeum staroci. Quote
Gośka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Dziewczyny wypiszcie stawki i wyniki z Czech to umieścimy na stronach klubu. Z Częstochowy spróbuję uzyskać wyniki, jak mi się uda to mogę skopiować zdjęcia? Quote
Recommended Posts