Gośka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Puk, puk, dziewczyny pobudka. Szykujecie się na weekend na jakieś wystawy? Nikogo nie ma :cry: My idziemy dzisiaj na grzybki, porobię zdjęcia to wrzucę wieczorkiem :D Quote
Alutka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 :bigcry: Ja już swoje wyszykowałam, tylko boję się tej jazdy. Bo to i koniec wikendu i koniec wakacje i zawody nie byle jakie i remont zakopianki . Br, br lepiej nie myśleć. Ważne, że będzie pogoda. :D dobrego nigdy za wiele Quote
Alutka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 :stupid: Wiesz Anetko wpadła mi taka myśl ,ciekawa jestem czy ją zaakceptujesz ?. Proponuję abyśmy powrotną stronę szły przez las. Patrz ile korzyści zaliczymy wystawę, pogadamy o rodakach, nazbieramy grzybów, dotlenimy się i jeszcze zaoszczędzimy czas. :beerchug: :wink: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Gośka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Zdjęć nie mam, baterie się rozładowały :( Zrobię jutro :D Ale jak już obiecałam zdjęcia to wstawiam: To dwudniowe młodsze rodzeństwo Bilusia :D Same chłopaki, urodziły się we wtroek. Quote
Alutka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 :P Sami chłopcy na co to wróży ? :klacz: A grzybków nazbierałas ? :eating: :D dobrego nigdy za wiele Quote
aneta Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Wiesz Anetko wpadła mi taka myśl ,ciekawa jestem czy ją zaakceptujesz ?. Proponuję abyśmy powrotną stronę szły przez las. Patrz ile korzyści zaliczymy wystawę, pogadamy o rodakach, nazbieramy grzybów, dotlenimy się i jeszcze zaoszczędzimy czas. 8) Czemu nie 8) Quote
aneta Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 To dwudniowe młodsze rodzeństwo Bilusia Po jakim tatusiu, bo z tego co pamiętam ojca Bila już nie ma. Quote
Gośka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Dobrze pamiętasz, ojciec Bila zginłą pod kołami samochodu jak Bili miał 2 m-ce chyba w miesiąc po tym jak zginęła moja Mercedes :( Teraz Różenka była kryta pieskiem z niemiec :Jagger van Klein Nulland. Zdjęcie robione na wystawie w Chorwacji. Quote
Gośka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Alutka napisał(a):A grzybków nazbierałas ? :eating: Tylko grzybków zwidków :wink: Grzybki były tylko suszone i robaczywe, ale za to jest mnóstwo jeżyn, więc jutro idę z wiaderkiem. Będzie dobre winko :wink: Quote
Alutka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 "Gośka" napisał(a):[quote name='Alutka']A grzybków nazbierałas ? :eating: Tylko grzybków zwidków :wink: Grzybki były tylko suszone No to super, bez roboty ! Ja się z suszeniem męczę trzeci dzień ! :x :D dobrego nigdy za wiele Quote
Karka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 A ja mam dla Was wiadomość :) Bercik BiBi oraz Lucky Sonya -Nero i BiBi w Wilnie dzisiaj po BOB-ie ponadto Lucky III BIG ! Tym samym zakończył Championat Litwy :multi: :multi: :multi: Niewiem co mi się stało ale pokręciłam więc poprawiam.Pisałam szybko bo musiałam wyjść :oops: ale plama :oops: Quote
Karka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 :oops: Kurde coś pokręciłam :oops: Nawet nie wiecie jak mi wstyd :oops: normalnie niewiem co mi wlazło do głowy w tym momencie .już się tu chyba nie pokaże :wallbash: :wallbash: :stupid: :stupid: :shake: :shake: Quote
Alfa1 Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 heehee :D pare takich perełek i można nowy temat zakładać :wink: Quote
Santy Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Do bardzo dobrych weekendowych wiadomości dołączam również i tą. Zuba w Tallinie wygrała CAC,CACIB i BOB !!! :D :D :D Ukończyła w ten sposób INTERCHAMPIONAT i została CHAMPIONEM ESTONII !!!!! :D :D :D WIELKIE GRATULACJE DLA GÓRALA I ZUBY !!!!!!!! :BIG: :laola: :laola: Quote
JustynaJK Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 [quote name='Gośka']Dobrze pamiętasz, ojciec Bila zginłą pod kołami samochodu jak Bili miał 2 m-ce chyba w miesiąc po tym jak zginęła moja Mercedes :( Teraz Różenka była kryta pieskiem z niemiec :Jagger van Klein Nulland. Zdjęcie robione na wystawie w Chorwacji. piękny pies :) Quote
Gośka Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Czekamy aż wszyscy wrócą z wystaw. Góral z Iwoną wiozą dużoooo zdjęć, więc będzie co oglądać :D Quote
Recommended Posts