Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wracając do spraw żywieniowych, to patrząc na moją hodowlę :wink: wydaje mi się, że mam tucz na sadło :roll: :wink: :lol:
Są wszystkożerne i zawsze mają apetyt :-? , choć jest jeden wyjątek - Pusik.

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja owczarka poniemiecka miała równiez prawdziwy wilczy apetyt i była w zasadzie samobieżnym żołądkiem z doskonałym systemem wykrywania rzeczy zjadliwych w domu :lol:
Jak była szczeniakiem to otwierała paszczę jak rekin a potem dopiero zastanawiała się czy to jest jadalne, wszyscy mieliśmy poobgryzane palce :roll:
No i przez całe swoje życie była taka przy kości :roll: :wink:

Posted

[quote name='Sonya-Nero']Brawo, ładne zdjęcia :D
Faktycznie coś się tutaj ruszyło, a już myślałam, że trzeba się będzie pokłócić :wink: :krach: , pobić :wink: żeby tu wróciło życie...

:2gunfire: Ja to bym się nie kłóciła,bo mój tatko mawiał,że lepsza chuda zgoda, jak tłusta niezgoda ,ale dla dobra topiku, :cunao: coby nam nie upadł, :hmmmm: cygan podobno dał się powiesić :wink:

Posted

Ale widzicie, zrobili zadymę i jak topik ruszył do przodu :wink: Nie nadążałam go czytać :o

Zdjęcia super :D :D :D

Ja z moimi nie mam problemu, zjedzą wszystko, choćby z zazdrości :wink: :D Polka jak jest u mnie, to zje nawet jajecznicę, której nie jada u Sonyi :D No chyba, ze u mnie smaczniejsze jajka :wink:

Posted

No proszę :) ale ruch! Dogomaniacy stadami chadzają hihi :lol:

Perła cieczki dostała, pierwszy raz od kąd jest u mnie, ciągle muszę stada psów odganiac :2gunfire:
I zdażyło się to akurat wtedy , gdy umawiłam ją na sterylke, cóż musimy poczekac. Za to dostała gustowne i seksowne czarne gatki na najbliższe noce :shiny: no poprostu bomba!