Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co by nam temat tak gwałtownie nie spadał również się pochwalimy. Oprócz tego że uczestniczyliśmy w wystwie w Legnicy to również zaliczylśmy nasze pierwsze agilitowe zawody. Nareszcie mogę pochwalić się kiloma fotkami. A oto one:

Pierwsze próby aparatu i moje sunie:
Alta w letniej fryzurze i rozczochrana ruda:

Zawody:

Slalom

Palisada

Huśtawka

Młody narybek na agilitowym seminarium:

To już zdjęcie z wystawy -niestety jedno bo latałam między ringami:
MR LONELY od Lalanki i JUSTINE Star Naky

I już po imprezach ale jeszcze z zapałem do zabawy:

Posted

Piękne zdjęcia, prosimy o więcej, bo coś nam forum umiera. Ach, jak ja strasznie żałuję że nie mam agility nigdzie w pobliżu, chyba najbliżej odemnie to w Wawie :( Nawet już mnie myśli nachodzą żeby zrobić sobie jakiś tor na własny użytek, tyle że samemu to nie bardzo się chce.

Posted

JustynaJK napisał(a):
może nie trzeba dokładnie cały,ale kilka elementów i już piechy maja frajdę

Nie no pewnie że kilka elementów, gdzie ja bym znalazła chętnego żeby mi cały zrobił. Tak sobie myślę, że może jak już się przepiszę do Kielc do oddziału to może się tam znajdzie ktoś chętny. Ale to sprawa na przyszłość.

Posted

A my wklejamy owocny weekend :wink:

Właściwie wszystko jedno przez co skaczemy, byle skakać :lol:

Potrafimy też grzecznie siedzieć.

Leżeć też potrafimy, ale niestety za wysoka trawa na spacerze była, więc wyszła sama trawa :wink:

Ale Mafi to pies wszystkożerny, właściwie to można ją wypuścić i sama się wyżywi.
Tu je jeżynki

A tu mirabelkę

Posted

Trzeba ją strasznie pilnować, bo ona zjada wszystko co napotka, w lesie jagodę potrafi sobie zewrać z krzaczka, jak się przysiądzie to obje cały krzak, maliny też są dobre, ale kiedyś ją przyuważyłam jak zabierała się za wilcze jagody, skąd mogła wiedzieć że tego się nie je. Pozatym najlepiej jej wchodzą pomidory, kiszone ogórki, tylko muszą być naprawdę kwaśne, małosolnych nie lubi, właściwie to nie lubi tylko cebuli i bananów reszta owoców i warzyw jest wręcz pochłaniana.

Posted

Nasze też lubią owoce,jarzyny i wszstko co jest kiszone,czasami jak mam więcej dziewcząt to do garnka nie miałabym co włożyć,wszystko by spałaszowały, a nawet kawałek ziemniaka ,gdy obieram na obiad :D
Malwa,ta co jest u górala obrała krzaczek agrestu i wiecie, nie zaszkodził jej :lol:

Posted

Oj tak, dobrze, ja miałam kiedyś 4 lata gehenny z dogiem niejadkiem karmionym ręcznie, 2 razy dziennie micha żarcia wpychana do gardła, jak gęsi, brr. Inaczej nie jadł wcale, hodowca powiedział że to ponoć genetyczne, bo ojciec też nie je. Wydeptałam ścieżki do weta i nic. Odpukać już nigdy nie miaąłm takiego psa i teraz wszystkie prześcigają się w jedzeniu, nie ma mowy o marudzeniu i wybrzydzaniu, wszytsko smakuje.

Posted

Wasze pudelki sa the best!!!
Naprawde piekne pieski. Oj miec taka toy morelke, albo toy bialaska. :lilangel:
Rozmarzylam sie...

Ania-k wkleilas zdjecie tego szalenie przystojnego sedziego w szalonych rozmiarach. :roflt: :roflt:

To sobie Alutka pooglada. Ciekawe, czy tez sie jej spodobal?! 8)

Posted

Moja pierwsza miniaturka była niejadkiem,to jest okropne i gdy Gogo ,teraz w czasie ciąży nie chciała jeść to byłam w rozpaczy,zaczełam podawać jej wołowinę surową i to jadła całą ciążę i okres karmienia,co miałam zrobić,przynajmniej wiedziałam ,że jest syta.