Sonya-Nero Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 Zakopane 2005 JAMES BOND Meus Amicus i Airy Arabeska PICASSO OVERNIGHT PAINTER Pusik i jeszcze raz Picasso i James Bond Quote
Sonya-Nero Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 Zakopane 2005 KRASAVCHIK ot Madam Sarmont Quote
Sonya-Nero Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 Zakopane 2005 TI AMO NERO Sabadiana FCI Quote
Sonya-Nero Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 Zakopane 2005 SHEILA Złocisty Jastrun Quote
Sonya-Nero Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 Zakopane 2005 KONIEK GARBUNOK iz Zimnyh Grioz Quote
Sonya-Nero Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 Zakopane 2005 UNCJA Bielska Elita Quote
Sonya-Nero Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 Trochę prywaty :wink: czyli nasz 11-miesięczny champion młodzieży :) Quote
Ewelinaa Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Sonya-Nero- super fotki !!! CHCIAŁAM DODAĆ ŻE CASI ORUCZ ZW.MŁ i BOB - UKOŃCZYŁA Młodzieżowego Championa Polski (niespełna rok) A to kilka fotek Cassandry z wystawy w Zakopanym ! GRATULACJE DLA POZOSTAŁYCH ZWYCIĘZCÓW !!! Quote
Sonya-Nero Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 Zakopane 2005 .... i po wystawie... pudlowe wyścigi i zapasy :wink: absolutnym zwycięzcą jest oczywiście wiatronogi Pusik :wink: absolutnym zwycięzcą jest .... Szilenka :roll: :wink: ... trzeba przypilnować żeby wszystko popakowała... :wink: bo znów może zapomnieć o namiocie :lol: :wink: Quote
Sonya-Nero Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 Ewelinaa - gratulacje dla nowego młodzieżowego championa :D :laola: Quote
Ewelinaa Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Sonya-Nero napisał(a):Ewelinaa - gratulacje dla nowego młodzieżowego championa :D :laola: Dzieki !!!! szkoda że sobie nie porozmawialiśmy ale ja byłam jak zwykle rozkojarzona na wystawie hehehehe i nie wiem która to kóra po tych nikach nikogo nie rozpoznaję Quote
Alutka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 :BIG: Wszystkim ślicznym pudelkom tym , które zwycięzyły i medalistą ,, które walczyły na ringach polskich jak i zagranicznych hip hip hura, hip hip hrra, hip hip hura !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laola: :D dobewgo nigdy za wiele Quote
Alutka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 :o Alfa na str 440 na pierwszym zdjęciu jakie posłała Sonya z Zakopanego to myślałam, że to Ty jesteś ! Twoja sylwetka , włosy uczesanie........ No powiedz : kropka w kropkę ........... :D dobrego nigdy za wiele Quote
Alfa1 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Alutka napisał(a)::o Alfa na str 440 na pierwszym zdjęciu jakie posłała Sonya z Zakopanego to myślałam, że to Ty jesteś ! Twoja sylwetka , włosy uczesanie........ No powiedz : kropka w kropkę ........... :D dobrego nigdy za wiele Musiałam zobaczyć,masz rację i gdybym nie wiedziała,że to nie ja,to też bym tak pomyslała :D Uczesanie już zmieniłam :wink: Quote
Alutka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 :bigcool: Alfa to nic, że uczesanie zmieniłaś, ja Cię i tak rozpoznam ! Na której wystawie w tym roku masz zamiar sędziować ? :fadein: Napisz, bym zdążyła wysłać zgłoszenie :wink: :D dobrego nigdy za wiele Quote
BiBi Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Witam :D i gratuluję wszystkim udanych występów :D No, no z Zakopanego wyjechały dwa młode Championy :wink: :D Co znaczy, że mimo brzydkiej pogody :evil: i mimo, że zmarzłam :evil: niedziela była bardzo udana :D Dla nas z Sonyą jeszcze z innego powodu :wink: :D Quote
BiBi Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='Sonya-Nero']... trzeba przypilnować żeby wszystko popakowała... :wink: bo znów może zapomnieć o namiocie :lol: :wink: Nie trzeba się było obawiać :D W pobliżu nie było żadnego drzewa :wink: :P Quote
Alutka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 :oops: Alfa - dzięki. Bi- Bi możesz nie mówić zagadkami ? np. co ma wspólnego drzewo z namiotem ? albo niedziela była udana jeszcze z innego powodu ! a jakiego poderwałyście kogoś czy co ? Jak zaczęłaś - dokończ ! :stupid: :D dobrego nigdy za wiele Quote
BiBi Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='Alutka'] Bi- Bi możesz nie mówić zagadkami ? np. co ma wspólnego drzewo z namiotem ? Drzewo ma bardzo dużo wspólnego z namiotem, a szczególnie jedno :wink: Pod takim jednym zostawiłam rurki od naszego poprzedniego namiotu :wink: Ale dzięki temu mamy obecny :D niedziela była udana jeszcze z innego powodu ! a jakiego poderwałyście kogoś czy co ? Górala z dorożką :wink: :D Quote
Alutka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 :sweetCyb: dziękuję Bi-Bi za wyjaśnienia. Postaram sie zrozumieć choć z tym Góralem to jakieś zawikłane! Swoją drogą miał chłopak powodzenie oj miał :B-fly: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Alutka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 :confused: Zaraz, zaraz tak sobie myślę- jeden góral miał dorożkę a drugi góral zamiast dorożki co miał ? :wink: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Recommended Posts