góral Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Sonya-Nero napisał(a):Rewolucyjna ciekawostka z największego czeskiego klubu pudla Tomas Kucera zrezygnował z prezesury w KPaChP :o woooooooooooooooooooooo :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o informacja miesiąca Quote
BiBi Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Nie wiedzieliście :o Sam zrezygnował z posadki :o Ciekawe dlaczego :hmmmm: Quote
Alfa1 Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 :niewiem: Cuś nam temat spada,a pudlomaniacy gdzie się potracili,przy takiej pogodzie to się w domciu siedzi,a psiury niech grzeją nogi, :hmmmm: można jeszcze szklaneczkę :drink1: pozdrowionka Quote
Alutka Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 :drink1: Właśnie po takiej szklaneczce literki się mylą lepiej :pepsi: taką szklaneczkę. :D dobrego nigdy za wiele Quote
Karka Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Widzę Ania że sobie pięknie wypoczywasz :wink: :lol: Quote
AnkaW Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 A co sobie będę żałować. Jednak samej pusto :cry: nie ma na kogo powrzeszczeć :lol: Quote
AnkaW Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Ale one jakieś grzeczne dzisiaj są, nażarły się i poszły spać :roll: Quote
Karka Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Więc możesz w spokoju delektować się śliwowicą 8) Quote
Karka Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 masz wirtualną towarzyszkę we mnie :lol: :lol: Quote
mc1991 Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Bardzo przepraszam,że przerywam, :beerchug: ale mam problem i nie wiem gdzie się z tym zwrócić.Poszukuję fryzjera dla pudelka w Kaliszu czy jest ktoś na forum z tego miasta i mógłby mi pomóc. Quote
Alfa1 Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 mc1991 w Kaliszu Karol Grabowski Ostrowska 4 ,może ktoś z dogomaniaków ma numer tel.a jak nie to informacja. Strzyże profesjonalnie,powodzenia. :D Quote
mc1991 Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 ALFA 1 dziękuję numer znalazłam w książce tel. Quote
góral Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 NOWOŚCI z Polski: Krajowa Wystawa Psów Rasowych z Zakopanem, sędzia. Krystyna Szulc: Pudel duży AS psy kl. otw. Rubix Auriconimus - CWC, NPWR, BOB suki kl. wet. POLONIA Aureconimus - 1 doks. Miniatury AS suki klasa młodzieży CASANDRA Karmazynowy Błękit - Zw. Młodz. BOB Miniatury BBC psy klasa młodzieży JAMES BOND Meus Amicus - 2 doskonała Airy Arabeska PCASSO OVERNIGHT PAINTER - 1 Zw. Młodz. klasa championów KRASAVCHIK ot Madam Sarmont - CWC, NPWR, BOB, BOG II Średni BBC psy klasa championów TI AMO NERO Sabadiana - CWC, NPWR BOB suki klasa weteranów SHIELA Złocisty Jastrun - 1 doskonała toy: psy klasa szczeniąt KANION GARBUNOK iz Zimnych Grjoz - 1 w. ob suki klasa weteranów UNCJA Bielska Elita - 1 doskonała BIS Weteran lok. III GRATULACJE :P :D Nowości ze świata pudel miniaturowy czarny Kudos LEXUS dostał CACIB i BOB na międzynarodowejc wystawie w Trakai Wielkie Gratulacje :P :D Quote
matrix..... Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 gratulacje dla wszystkich !! Brawo Alutka :D Quote
Sonya-Nero Posted August 7, 2005 Author Posted August 7, 2005 Uzupełnienie NOWOŚCI :) W Zakopanem Pusik zakończył młodzieżowy championat 8) a w świecie czyli Trakai CACIB, "Baltic Winner", BOS + championat Litwy w miniaturach cz-b-b uzyskała mama Pusika i Pol'ki Inapat's TROPICAL NIGHT :D , z czego się oooogromnie cieszymy, była to dla nas naprawdę udana niedziela :B-fly: Oczywiście będą zdjecia z Zakopanego :wink: 8) Quote
Alfa1 Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 :BIG: Gratuluję sukcesów wszystkim pudelkom i ich szczęśliwym właścicielom :D Quote
Sonya-Nero Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 Zakopane 2005 CASSANDRA Karmazynowy Błękit Quote
Recommended Posts