Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A oto fotki z Nowego Sącza:

Pudel Toy - MEGY Mar-len Kandik

na pleneże również dziewczyny z pudelkami

CASSANDRA Karmazynowy Błękit - V1 Zw.Mł

weteran - super fryz !!!

Posted

Witam po upalnym weekendzie :)

Historia pudli niezwykła, dzięki Justyna :D
Co do obcinania ogonów, nie podoba mi się to. Perła też ma ciapnięty ogon, zostało jej z 8 cm :( Jak go myję i trzymam za tą zabliźnioną końcówkę takie dziwne uczucie.

:laola: :terazpol: GRATULACJE!!! Dla zwycięzców

Ford, jak przystało na weterana taki dostojny i piękny pies. Strasznie mi sie podobają tak wygolone pyszczki, u białasków, jak ma Ford.

Słuchajcie nie wczytuje mi się strona klubu pudla, może coś źle wpisuję???

Posted

aneta napisał(a):
No wiesz Perła, to jest darmowe konto :D a nie domena 8)

:oops: ale ja noga jestem w tych sprawach :puppydog:

Strony są w trakcie tworzenia i przydałoby się trochę zaangażowania :roll:

Z chęcią pomogę tylę na ilę potrafię :P

Posted

Wykaz zgłoszonych pudli do ZAKOPANEGO:

Pudel Duży-Srebrny,Apricot - Gross Pudel-Silber,Apricot

Psy - Rüden

Klasa otwarta

617. RUBIX Auricomus MŁ CH, apricot, 26.06.2003, 28034/XXII/03, IX-44040 (RUBIS ROYAL des Hauteurs de la Sole-CH PL MŁ CH POLONIA Auricomus), hod. H. i W. Szafrańska, wł. Halina Szafrańska, Standego 5/3, 93-221 ŁÓDŹ

Suki - Hündinnen

Klasa weteranów

619. POLONIA Auricomus, apricot, 26.04.1997, 22788/XXII/97, IX-39076 (CH NESNA H'S Sweet Suprise-ICH GOLDEN HETTY z Derze CS), hod. Dorota Szafrańska, wł. Halina Szafrańska, Standego 5/3, 93-221 ŁÓDŹ

FCI 172 - Pudel Miniatura-Biał.Czar.Brąz - Zwerg Pudel-Weiss,Schwarz,Brau

Psy - Rüden

Klasa młodzieży

620. JAMES BOND Meus Amicus, białe, 01.10.2004, 2755/XXVIII/04, PKR w przygotowaniu (CH PL MŁ CH KRASAVCHIK OT MADAM SARAMONT-ŁAJKA Łezka Lubelska Zwyc.), hod. Katarzyna Raszkowska, wł. Ewa Oracz, Os. Choćkowskie 1 B, 34-500 ZAKOPANE
621. Airy Arabeska PICASSO OVERNIGHT PAINTER, czarne, 31.08.2004, 25028/II/04, RKF 1673726 (ICH ZW ŚW Sporrens ALL OVER-ICH Inapat's TROPICAL NIGHT), hod. Victoria Denisova, wł. Aneta Cisowska Róg Elżbieta, Lwowska 62/9, 34-100 WADOWICE

Klasa championów

622. KRASAVCHIK ot Madam Sarmont Ch.Pl. Mł.Ch.Pl., białe, 03.01.2003, 27345/XXII/03, IX-43231 (ICH SNIEZNY AVANTYURIST Russkogo Dvora-CH CHIMERA Slavjanka), hod. T. V. Saramont, wł. Danuta Szwedowska, Andersena 38, 94-118 ŁÓDŹ

FCI 172 - Pudel Średni-Czarny,Biały,Brąz - Klein Pudel-Schwarz,Weiss,Brau

Psy - Rüden

Klasa championów

623. TI AMO NERO Sabadiana FCI CH PL MŁ CH, czarne, 20.04.2003, 21613/III/03, IX-43871 (I.Ch. ONYX BOY z Altheyrosei-Ch.Pl. NERO NATALIE Sabadina), hod. Elżbieta Róg, wł. Iwona Jędrzejczyk, Widłaków 4, 40-693 KATOWICE

Suki - Hündinnen

Klasa weteranów

624. SHEILA Złocisty Jastrun, czarne, 11.11.1995, 18532/II/95, IX-37581 (CH DAN Habeza-CH PENNIE z Altheyrosei CS), hod. Maria Bednarkiewicz, wł. Elżbieta Róg, Lwowska 62/9, 34-100 WADOWICE

Pudel miniaturowy srebrny-apricot
Suki - Hündinnen

Klasa młodzieży

618. CASSANDRA Karmazynowy Błękit, apricot, 17.08.2004, 8905/XXIV/04, IX-45215 (CH PL MŁ CH ZW ROLLS - ROYCE Jantarowa Fuga-CH PL CHANEL MON CHERI Adorea), hod. Jerzy Przystupa, wł. Jerzy Przystupa, Reja 10 A, 23-300 JANÓW LUBELSKI

FCI 172 - Pudel Toy

Psy - Rüden

Klasa szczeniąt

625. KANIOK GARBUNOK iz Zimnih Grjoz, białe, 02.02.2005, PKR w przygotowaniu (CH RUS VEZDESUSHIJ FIGARO iz Zimnih Grjoz-DAMA W GRONOSTAJAH iz Zimnih Grjoz), hod. L. Avdeeva, wł. Danuta Szwedowska, Andersena 38, 94-115 ŁÓDŹ
626. SEVEN HEAVEN Crista Mini, czarne, 17.11.2004, 8981/V/04, PKR w przygotowaniu (CH MŁ ZW MICKY MIO CUORCINO Crista Mini-ICH EMMILI von der Questenberger Hoh), hod. Krystyna Gniadek, wł. Aneta Cisowska, Wita Stwosza 8/2, 43-300 BIELSKO - BIAŁA

Suki - Hündinnen

Klasa honorowa

627. UNCJA Bielska Elita MŁ CH, apricot, 22.01.1997, 6441/V/97, IX-38710 (CH URAN Udoli Vrchlice CS-CH TILLA Morelowe Zabawki), hod. jadwiga Satara, wł. Jadwiga Satara, Grunwaldzka 929/1, 43-374 BUCZKOWICE

Posted

Witajcie, ja tylko na chwilkę, bo nie wytrzymałam i musiałam tu kuknąć 8) choć dalej nie wolno mi nadużywać komputera :roll: :(
no i sprawa się rypła, w Zakopanem będą sami znajomi :wink:

Zawsze była ciekawa jak wygląda właściciel/właścicielka Kudosa Knokauta... Laila Wirum
no i.... :o :wink:

Posted

Góral, a czemu nie jedziesz z Zubą? Faktycznie stara ekipa :) Pudli przybywa a ludzi jakoś nie.

Jeśli ktoś wie czy są w tej chwili u kogoś do sprzedania białe miniaturki to poproszę o PW albo maila pudle@tlen.pl, ewentualnie o jakies namiary telefoniczne na Kasię Raszkowską albo Dankę Szwedowską, bo chyba głównie one mają białe miniaturki.
Z mniejszych wersji są w tej chwili sreberka u Bi-Bi, czarne u Violonczeli, tu mam namiary :wink: Ale jeśli gdzieś są jeszcze jakieś miniaturki to też poproszę na priv.