BiBi Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Witam wszystkich serdecznie i dziękuję za gratulacje :D :D :D Oczywiście przyłączam się do gratulacji za sukcesy mniejsze i te większe, gdyńskie i krośnieńskie :wink: :D Quote
BiBi Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Tomek67 napisał(a): Bibianna jak widać nawet się wypedicurowała na wyjazd do kraju drugiej strefy płatniczej :lol: :lol: :lol: No a co, trzeba ładnie wyglądać :wink: Niestety na górę brakło mi już czasu, bo robiłam to w pośpiechu idąc do auta :wink: :D Quote
BiBi Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 A ja wstawiam fotki z wyboru na najlepszego federała :D Wygrał ten A to jego konkurencja :D :D :D :D Quote
BiBi Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Te pekiny wszystkie zasuwały co mnie także zadziwiło Bo jakbyście się im dokładnie przyglądnęły, to zauważyłybyście, że pod zwałami kudłów miały motorki :wink: :D Quote
BiBi Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Alutka napisał(a):Ale mam szczególny powód do dumy, że takie wielkie sukcesy odnoszą psy z naszego oddziału Z.K. w Bielsku - Białej. Brawo, brawissimo :klacz: :klacz: :klacz: Jesteście WIELKIE serdecznie Wam gratuluję :terazpol: w imieniu własnym i w imieniu Związku sekcji pudla i ozdobnych. :olympic: :oops: DZIĘKUJEMY :D :D :D Quote
aneta Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Oczywiście gratulacje dla wszystkich !!! Coraz bardziej mi się tęskni do wystaw ...... Quote
Sonya-Nero Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 [quote name='Alutka'][quote name='Tomek67'] A fotki coraz ładniejsze :P . Kurcze, ogarnia mnie brzydkie uczucie zazdrości. :evilbat: I za podróż i za zdjęcia :oops: :lol: :wink: I mnie też ! :smilecol: Ale mam szczególny powód do dumy, że takie wielkie sukcesy odnoszą psy z naszego oddziału Z.K. w Bielsku - Białej. Brawo, brawissimo :klacz: :klacz: :klacz: Jesteście WIELKIE serdecznie Wam gratuluję :terazpol: w imieniu własnym i w imieniu Związku sekcji pudla i ozdobnych. :olympic: :D dobrego nigdy za wiele no, no, no Alutka nie rozpieszczaj ich za bardzo tymi gratulacjami :wink: , bo im te sukcesiki za bardzo uderzą do głowy i mnie też :wink: mała wystawa, małe sukcesiki ale było naprawdę przyjemnie :wink: :D Quote
Alfa1 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Sonya-Nero napisał(a):Tomek67 napisał(a):Czyż nie mówiłem, że pekin?! :o :P Najdziwniejsze to było to, że pekin zasuwał jak mały "perszing" :o :lol: , w zasadzie pierwszy raz widziałam chodzącego pekina, a nie wleczonego na ringówce :-? :hmmmm: No i kto mnie to namawiał na pekina,że to takie powolne i nadąże,a gdyby taki samochodzik mi się dostał,już się widzę, :shock: jak mnie pies ciąga po ringu :wink: Quote
Sonya-Nero Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 Wreszcie znalazłam oficjalną nazwę fryzury mojej Szilenki to po polsku fryzura skandynawski terier :D Quote
BiBi Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Alfa1 napisał(a): :hmmmm: No i kto mnie to namawiał na pekina,że to takie powolne i nadąże,a gdyby taki samochodzik mi się dostał,już się widzę, :shock: jak mnie pies ciąga po ringu :wink: No nie przesadzajmy :wink: One były bardzo szybkie jak na pekińczyki :wink: :D Tak więc nie mielibyśmy możliwości oglądnięcia Cię ciągniętą przez pekina :wink: Chociaż musiałby to być ciekawy widok :wink: :D :D :D Quote
flashka-g Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 ale były chyba grzywaczki??Mogłabym prosić o stawke na priva???plisss;] Quote
Alfa1 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Sonya-Nero napisał(a):Wreszcie znalazłam oficjalną nazwę fryzury mojej Szilenki to po polsku fryzura skandynawski terier :D :o :o Quote
oki Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 :D ależeście się rozpisali zdjęcia super, jest co oglądać no i GRATULACJE :D Quote
góral Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Witam wszystkich po krótkiej przerwie. :lol: :D :lol: Małe wakacje potrzebne są każdemu. :wink: ale mam zaległości :oops: Quote
BiBi Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Cześć Góral :D A opaliłeś sie chociaż nad tym morzem :wink: :P Quote
BiBi Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Nie rozpaczaj :wink: U nas też nie było tak wesoło :wink: Można powiedzieć, że ładną pogodę zostawiłyśmy w Warszawie :D Quote
góral Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Nie rozpaczam, w końcu to był tylko 1 dzień reszta pobytu była słoneczna :D :P :lol: Quote
Sonya-Nero Posted July 20, 2005 Author Posted July 20, 2005 [quote name='fish'][quote name='asher']fish, obiecaj że wstawisz jego fotki, jak trochę odrośnie :modla: Jasne, mam takiego swira na jego punkcie, ze z pewnoscia sie nie powstrzymam przed prezentowaniem Wam jego kolejnych wcielen ;) Mamy ambicje, zeby do przyszlego roku wyhodowac taka czupryne, zeby kitke dalo sie robic. A tym czasem, zdjecie Gifa w dluzszych wlosach (trzymajacego aport) jest w lipcowym moim psie. A jak ktos sie dobrze przyjrzy, to w sumie znajdzie w tej gazecie jego 3 zdjecia :D Ja znalazłam :multi: są na stronie 5, 11, 16 będzie jakaś nagroda ? Quote
Sonya-Nero Posted July 20, 2005 Author Posted July 20, 2005 :roll: w ostateczności... :wink: :D :lol: :lol: :lol: Quote
Sonya-Nero Posted July 20, 2005 Author Posted July 20, 2005 Nie mogę, zdjęcia są w gazecie MÓJ PIES z lipca :D Quote
Alfa1 Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 :krach: Noo wieesz, :agrue: myślałam ,ze je wstawisz :snipersm: ,to za co domagałas się nagrody :evil: Quote
Sonya-Nero Posted July 20, 2005 Author Posted July 20, 2005 :o za znaleźne :roll: :wink: :hmmmm: ktoś tu nie czyta uważnie :wink: Quote
Recommended Posts