aneta Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Jakiego zas Kubusia;p??? Oh..... psy z reguły wystawia sam M. a towarzysz/.. zawsze pilnuje, zresztą nawet sympatyczni/e towarzystwo. :D Quote
Sonya-Nero Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 Merseburg 17.07.2005 Trochę prywaty 8) .... ...a ponieważ damy mają pierwszeństwo, to teraz Sisi Karki... :P ratunku!!! On grzebie mi w zębach... przecież ja nie jestem pudlem :wink: tylko lewkiem ... chyba go nie będę lubiła... fotografowi prezentowały chyba swoje najlepsze strony... :wink: w oczekiwaniu na wybór BOB... po minie widać, że Sisi nie spodobał się sędzia a co mi tam raz się mogę uśmiechnąć... wybór BOB w lewkach Bardzo się cieszymy, że Sisi mimo, że nie była w najlepszej formie wystawowej, skończyła na tej wystawie Championat Niemiec. Czuprynka odrośnie i znowu będziemy szaleć :wink: :D Quote
anushka Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Karka gratulejszyn dla Sisi :BIG: :BIG: i niech ktoś mi wlepi "większą Karkę" :o chciałabym zobaczyć jak ona w końcu wygląda :evilbat: Quote
Tomek67 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Bardzo dziekuję za lewki i Karkę :buzi: Szczególnie od ich najładniejszej (najmocniejszej?) strony :lol: :lol: :lol: :wink: Mnie się jak najbardziej podobało :P :wink: Z Anetą (ale osobno :wink: ) czekamy na doopelki :P Quote
Tomek67 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='Ania-k']Karka gratulejszyn dla Sisi :BIG: :BIG: i niech ktoś mi wlepi "większą Karkę" :o chciałabym zobaczyć jak ona w końcu wygląda :evilbat: Nie ma większej Karki. To chucherko, co nosi kamienie w kieszeniach, co by jej wiatr nie porwał :lol: :wink: Albo osiem psów na smyczy :wink: Quote
Sonya-Nero Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 ...potwierdzam, nie ma większej Karki :wink: :lol: ... a za to jaki ma apetyt 8) :wink: i przez ten apetyt Karki to my :evil: grubniemy a nie ona.... Quote
Sonya-Nero Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 Merseburg 17.07.2005 Trochę prywaty... teraz Lucky 8) Przyszedł czas na pudle, miarka została wyciągnięta na stół... na zdjęciu nie widać uśmiechu sędziego...ale idealnie 35 cm ...a co to? kołtunek?... nie to gumeczka na karku :oops: może jednak dam ci buzi... (ta biała plama w kształcie pudla to pies z klasy championów) ja też się cieszę, że pańcia się cieszy...zaraz po niej poskaczę, uszczypię i poboksuję się z Sisi wybór najlepszej suki w miniaturach wybór BOB w miniaturach :D Quote
Sonya-Nero Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 Merseburg 17.07.2005 maltańczyk... co ja tutaj robię???...niech mnie pańcia natychmiast weźmie na rączki... Quote
Sonya-Nero Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 Merseburg 17.07.2005 w oczekiwaniu na finały Quote
Tomek67 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Podobało się!!! :P :P :P Doopelki jak zwykle w formie, a Bibianna jak widać nawet się wypedicurowała na wyjazd do kraju drugiej strefy płatniczej :lol: :lol: :lol: Jeszcze nam cusik brakuje, nieprawdaż azali? :wink: Quote
flashka-g Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 po pierwsze gratuluje...i w trans wpadłam..wiecej fotek!! Quote
Sonya-Nero Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 Merseburg 17.07.2005 Finały BIS młodzieży psy – najlepsza trójka BIS młodzieży suki BIS szczeniąt Bis szczeniąt – zwycięzca :D Quote
Sonya-Nero Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 Tomek67 napisał(a):... Jeszcze nam cusik brakuje, nieprawdaż azali? :wink: A czego :o ?... bo ja dzisiaj ślepawa jestem, a do okulisty idę dopiero po południu... Quote
Tomek67 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Sonya-Nero napisał(a):Tomek67 napisał(a):... Jeszcze nam cusik brakuje, nieprawdaż azali? :wink: A czego :o ? A Twojego!!! :lol: :wink: Quote
Sonya-Nero Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 Merseburg 17.07.2005 finały Młodzy Prezenter - grupa starsza ... przepiękny terier tybetański 8) Quote
Sonya-Nero Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 Tomek67 napisał(a):Sonya-Nero napisał(a):Tomek67 napisał(a):... Jeszcze nam cusik brakuje, nieprawdaż azali? :wink: A czego :o ? A Twojego!!! :lol: :wink: Niestety ktoś musiał robić zdjęcia a mój aparat ma tylko z jednej strony obiektyw :wink: 8) Quote
flashka-g Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 to nie przypadkiem Katja Rauhut z tym tybetanem?? Chyba po nim mamy sunie w Polsce;] Quote
Sonya-Nero Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 Merseburg 17.07.2005 wybór BIS finałowa trójka, ale któ jest na którym miejscu ... nie wiem :oops: :D Quote
Sonya-Nero Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 No i na koniec jeszcze trochę prywaty i próżności 8) :wink: :lol: zdjęcia z pucharkami po kilkuminutowym ostukiwaniu paznokciami i ważeniu w ręce zdobywczynie orzekły jednak, że to najprawdziwszy szklany kryształ 8) :wink: Quote
Tomek67 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Stawiam na pekina (o ile to pekin). Na piątym zdjęciu od dołu to cotton de tulear, prawda? A dużo było wariatów z Polski (nie licząc Was :lol: :wink: )? A fotki coraz ładniejsze :P . Kurcze, ogarnia mnie brzydkie uczucie zazdrości. :evilbat: I za podróż i za zdjęcia :oops: :lol: :wink: Quote
Violonczela Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='carotina']Violonczella, Sonya-Nero -super fotki :D :D :D :klacz: Violonczella, a nie masz więcej fotek z BIS puppy? :roll: :P :wink: A coś chcesz konkretnego bo ja polowałam na pudle, ale niektóre zdjęcia są przycięte i może na nich jest coś co Cię interesuje. Mogę Wam jeszcze wstawić zdjęcia z BIS-u GDYNIA 2005 i Amerykan, który mi się b.podobał Mam jeszcze wyżłowate, może Was zarzucić? :lol: :lol: :lol: _______________ Pozdr.Violonczela Quote
Violonczela Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Ach obejrzałam zdjęcia z wystawy w Merseburg, śliczna hala aż się chce wystawiać niezależnie od oceny. Gratulacje wygranych :klacz: :klacz: :klacz: ____________________ Pozdrawiam Violonczela Quote
anushka Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Tomek67 napisał(a): Nie ma większej Karki.: z tym się zgodzę :lol: Tomek67 napisał(a):nosi kamienie w kieszeniach, albo osiem psów na smyczy :wink: nie ma to tamto :evilbat: jest b. oryginalna :lol: no i gratuluję poodelkowi :o Quote
Alfa1 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Brawa dla fotoreporterek,oraz modeli. Wyszło mi ,że Sisi Karki była najładniejsza i to Ona powinna dostać BOBa,a nie ten pokurcz ,który stał na pierwszym miejscu,ale nie zbadane są wyroki sędziego. Super uśmiech Lakusia,prawda ,że śliczny i zaraz widać jak pełne ma uzębienie :wink: Quote
Recommended Posts