Sonya-Nero Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 Gośka napisał(a):góral napisał(a):Gośka napisał(a):Yhm, ja ostrzygłam owszem, nawet się cieszyłam że całkiem nieźle, dopóki nie przyszedł Góral :wink: :lol: a dalszy ciąc to już można różnie zinterpretować :wink: przestań bo mi się robi głupio :oops: :oops: No dalszy ciąg był taki: O jak ładnie ostrzygłaś Bila, ale wiesz tu, tu, tu i tu to nie tak powinno być :wink: :lol: :lol: :lol: Góral wziął nożyczki, ciach, ciach, ciach i pies jak nowy :wink: Potem przyszła Sonya i mówi, ale ładnie dzisiaj ostrzygłaś Bila, lepiej niż ostatnio. Sonya przyznaj że tak było !!! Ale dobra już nic nie mówię :wink: Przyznaję że Bil wyglądał wczoraj ładniej niż zwykle :wink: :lol: , ma bardzo ładną sylwetkę i piękny chód, troszkę mi psuje jego obrys ogonek na grzbiecie. Bil wyrabia się z wystawy na wystawę :thumbs: Quote
Sonya-Nero Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 nasze krakowski weteranki :P : Sheli i Fairy i wszystkie trzy czyli VALINOR Czarna Fuga, FAIRY Aga-Regi i SHEILA Złocisty Jastrun ... żeby w przyszłym roku również się spotkały :D :thumbs: Quote
Sonya-Nero Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 pobawiłyśmy się z Sheilą w teatr cieni :wink: :D Quote
Ki-wi Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 BOSHE JAKIE PIEKNE FOTKI............MIODZIO!!!!!! Quote
Ewelinaa Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Irena&pudle napisał(a):Miniatury apricot i srebrne Psy otwarta Hythere DINKUM AUSSIE dosk. II Fekete Karacsonyi SILVER GERY dosk.I CACIB NPwR, BOB ZOLOTOY ORFEY NEGNIT ANGEL III Suki młodzież CASSANDRA Karmazynowy Błękit - oc. dosk. Suki pośrednia KATARZYNA WIELKA Jantarowa Fuga CACIB (nasz pierwszy dorosły - :popcorn: :megagrin: :o ) Suki weteranów FAIRY Aga-Regi ? ale pewnie doskonała - na weterankę to ona niewygląda Chciałam dodać że CASSANDRA otrzzymła również Zw.Mł oc. dosk Quote
Alfa1 Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 [quote name='Sonya-Nero'] ... żeby w przyszłym roku również się spotkały :D :thumbs: A dlaczego nie?-przecież to całkiem młody babiniec. :D :BIG: BRAWA DLA WETERANEK :BIG: Quote
Alutka Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 A oto jeszcze jedna uczestniczka weteranka krakowskiej wystawy U n c j a - pudelek toy . Quote
Sonya-Nero Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 [quote name='Alfa1'][quote name='Sonya-Nero'] ... żeby w przyszłym roku również się spotkały :D :thumbs: A dlaczego nie?-przecież to całkiem młody babiniec. :D :BIG: BRAWA DLA WETERANEK :BIG: ...no nie takie najmłodsze :wink: , bo to roczniki 94, 95, 96... ale ten czas nam zleciał... ... razem stawiały kroki na ringach :wink: ... pierwsze sukcesy... pierwsze porażki... ... nasze pogaduszki cotygodniowe w związku... ... a tu już szanowne babcie... 8) Quote
velvia Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Wielkie brawa dla weteranek!!!! Oby wszystkie weteranki tak wyglądały i były takej formie. Super foty Sonya !Jeszcze trochę i zabierzesz mi "chleb" : :laola: Quote
Alfa1 Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 :BIG: Wszystkim Raczkom Składam Serdeczne Życzenia :BIG: Urodzinowe!!!!!! :tort: :BIG: Quote
IraKa Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Ewelinaa napisał(a): Chciałam dodać że CASSANDRA otrzzymła również Zw.Mł oc. dosk Jednak wpisali - to dobrze :D W takim razie już poprawiam i gratuluję. Quote
Ewelinaa Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Irena&pudle napisał(a):Ewelinaa napisał(a): Chciałam dodać że CASSANDRA otrzzymła również Zw.Mł oc. dosk Jednak wpisali - to dobrze :D W takim razie już poprawiam i gratuluję. Tak naszczeście zauważyłam błąd tych sekretarek siedzących przy stoliku. Wsztstko była napisane dyplomik oraz sam dyplom ale nie zaznaczone wszystko poprawione supper mamy rozpoczety Mł.Ch.Pl Quote
Sonya-Nero Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 Gratuluję wszystkim pudelsom rozpoczętych championatów i życzę dalszych sukcesów na wystawach :D :D :D pod tym wzgledem wystawa w Krakowie należy do udanych 8) a niestety obsługa ringowa była wyjątkowo niedouczona :evil: :lol: Quote
Ewelinaa Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Sonya-Nero napisał(a):Gratuluję wszystkim pudelsom rozpoczętych championatów i życzę dalszych sukcesów na wystawach :D :D :D pod tym wzgledem wystawa w Krakowie należy do udanych 8) a niestety obsługa ringowa była wyjątkowo niedouczona :evil: :lol: O tak tak !!! Wystawa super zorganizowana piękne pamiątkowe pucharki bardzo duża ilosć aż rekordowa zgłoszonych psów. Sobota jak i Niedziela była wyjątkowo udana :) Nasz afganek ukonczył w wieku niecało 14 mies. Mł.Ch.Pl dostał V1- dosk. Zw.Mł, BOB JUINIOR ORAZ BIS JUINIOR II a także uczestniczył w fantastycznie zogrnizowanej paradzie chartów afgańskich i takze kazdy uczestnik parady otrzymał pamiątkowy pucharek Quote
carotina Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 http://img.photobucket.com/albums/v467/miga85/Wystawa%20Psow%20-%20Krakow%202005/P1010089.jpg pudelek z krakowa (skopiowane z wystaw :P ) Quote
Ewelinaa Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 [quote name='carotina']http://img.photobucket.com/albums/v467/miga85/Wystawa%20Psow%20-%20Krakow%202005/P1010089.jpg pudelek z krakowa (skopiowane z wystaw :P ) O ile się nie mylę to jest pudel duży biały z klasy Młodziezy Quote
Ewelinaa Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 A ja znalazłam kolejne : http://eurocity.pl/zwierzeta/psy/wystawa1/IMG_7696.jpg http://eurocity.pl/zwierzeta/psy/wystawa1/IMG_7698.jpg Quote
Sonya-Nero Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 [quote name='Alfa1']:BIG: Wszystkim Raczkom Składam Serdeczne Życzenia :BIG: Urodzinowe!!!!!! :tort: :BIG: jeden raczek dziękuje :wink: :D i życzy drugiemu z raczków obchodzącemu dzisiaj n-te OKRĄGŁE osiemnaste urodzinki wszystkiego NAJ NAJ NAJ :wink: 8) Quote
IraKa Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 [quote name='Ewelinaa'] To jest: Fekete Karacsonyi SILVER GERY dosk.I CACIB NPwR, BOB Quote
BiBi Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 [quote name='Sonya-Nero'][quote name='Alfa1']:BIG: Wszystkim Raczkom Składam Serdeczne Życzenia :BIG: Urodzinowe!!!!!! :tort: :BIG: jeden raczek dziękuje :wink: :D i życzy drugiemu z raczków obchodzącemu dzisiaj n-te OKRĄGŁE osiemnaste urodzinki wszystkiego NAJ NAJ NAJ :wink: 8) :P :P :P DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA :P :P :P Zapraszam na urodzinowego torta :tort: Quote
BiBi Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Zaprosiłam Was na wirtualnego urodzinowego torta i od razu Dogomania zablokowała się na dwa dni :wink: :o :D Witam wszystkich ponownie :D :D :D Quote
Recommended Posts