IraKa Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 JustynaJK napisał(a):no tak dziś 2-gi dzień, ciekawe kto weżmie BESta Dzisiaj chyba bardziej sprzyjająca temperata. Przynajmniej we Wrocławiu ochłodziło się troche. Na takiej wystawie jeszcze nie byłam: 8 godzin w pociągu a 2 na wystawie. Dosłownie weszłyśmy i wyszłyśmy :stupid: Quote
Alfa1 Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Czy dzisiaj możemy spodziewać się zdjęć z wystawy,bo Gosia to dopiero jutro :cry: Quote
velvia Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Ja też jestem zdania ,że warto Irena&pudle. Co się nie robi dla Ukochanej!!!!!!! :laola: Quote
velvia Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Irena&pudle napisał(a):JustynaJK napisał(a):no tak dziś 2-gi dzień, ciekawe kto weżmie BESta Dzisiaj chyba bardziej sprzyjająca temperata. Przynajmniej we Wrocławiu ochłodziło się troche. Na takiej wystawie jeszcze nie byłam: 8 godzin w pociągu a 2 na wystawie. Dosłownie weszłyśmy i wyszłyśmy :stupid: Ja też tak zrobiłam w Krakowie 2002 ,i jeszcze się spóżniłam. i zdobyłyśmy to po co przyjechałyśmy. Quote
JustynaJK Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 chyba jeszcze wszyscy odpoczywają po wczorajszym upale :) Quote
Gośka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Już jestem w domku :D Niestety z przykrością muszę powiedzieć że na ciemnej hali wogóle nie wyszły zdjęcia. A te co są są okropne jakościowo, reszta wogóle była ciemna i nieostra. Chyba muszę zakupić leszy sprzęt. Zaraz wstawię te co mam, tylko nie spodziewajcie się rewelacji. Quote
Gośka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 OLIVIER Złocisty Jastrun A BIg Dragon Earl's Legend Federico Fellini Marco Bohemica MAESTRO ot Madam Sarmont Able William Velvet Garden SHIELA Złocisty Jastrun TATIANA NERO Sabadiana KAMA Bon Ton?? JUSTYN JOCKER Braunkoning LALIK ode Lalik DE DE BLACK PERLE DARALIS??? Ten nie pamiętam, chyba średniak z czech. I na koniec BiBi z Livią, niestety zdjęcie fatalne LIWIA MIO AMORE Bi-Bi Quote
góral Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Czyżby Livia miała jakieś lasery w oczach??? :wink: Quote
Alfa1 Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Najlepiej wyszły patrzydła LIWI i Krakowiak Eli z TATIANĄ:D Quote
Gośka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Prześwietliła aparat :wink: Chciałam podziękować Góralowi za piękną fryzurkę którą wyczarował wczoraj Bilusiowi :D BARDZO, BARDZO DZIĘKUJĘ !!! Naprawdę takiego kunsztu tylko pozazdrościć. Quote
góral Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 TRzeba przyznać, ze sabadiana ma znakomity wykrok :D :wink: Quote
góral Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Gośka napisał(a):Prześwietliła aparat :wink: Chciałam podziękować Góralowi za piękną fryzurkę którą wyczarował wczoraj Bilusiowi :D BARDZO, BARDZO DZIĘKUJĘ !!! Naprawdę takiego kunsztu tylko pozazdrościć. Nie przesadzaj, to ty go ostrzygłas a nie ja!!!!!!!!!! i to TOBUE należą się pochwały :D Quote
Gośka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Yhm, ja ostrzygłam owszem, nawet się cieszyłam że całkiem nieźle, dopóki nie przyszedł Góral :wink: :lol: Quote
góral Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Gośka napisał(a):Yhm, ja ostrzygłam owszem, nawet się cieszyłam że całkiem nieźle, dopóki nie przyszedł Góral :wink: :lol: a dalszy ciąc to już można różnie zinterpretować :wink: przestań bo mi się robi głupio :oops: :oops: Quote
Gośka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 góral napisał(a):Gośka napisał(a):Yhm, ja ostrzygłam owszem, nawet się cieszyłam że całkiem nieźle, dopóki nie przyszedł Góral :wink: :lol: a dalszy ciąc to już można różnie zinterpretować :wink: przestań bo mi się robi głupio :oops: :oops: No dalszy ciąg był taki: O jak ładnie ostrzygłaś Bila, ale wiesz tu, tu, tu i tu to nie tak powinno być :wink: :lol: :lol: :lol: Góral wziął nożyczki, ciach, ciach, ciach i pies jak nowy :wink: Potem przyszła Sonya i mówi, ale ładnie dzisiaj ostrzygłaś Bila, lepiej niż ostatnio. Sonya przyznaj że tak było !!! Ale dobra już nic nie mówię :wink: Quote
Gośka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Mój mąż zrobił 84 zdjęcia!!! ale niestety tylko te 15 było jako takich, może dziewczyny coś jeszcze cykały. Quote
Sonya-Nero Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 carotina napisał(a):brawo dla Tatianki :D :angel: :D :angel: :D Podziękowania od Tatiany :D Quote
Sonya-Nero Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 [quote name='góral']TRzeba przyznać, ze sabadiana ma znakomity wykrok :D :wink: Ach gdyby handlerka miała nogi tej długości co góral... :B-fly: :wink: Quote
BiBi Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Dzięki wszystkim za gratulacje :D :D :D Gośka oczy Livi :o , aż mnie zatkało. Mam na to jedyne wytłumaczenie, ona poprostu dostosowała kolor oczek do mojej wystawowej kreacji :wink: :D Quote
Recommended Posts