Gośka Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 To wstawiam jeszcze jedno, do kompletu kujawiaka Górala z Zubą i baletu Iwony z Afrą. A oto mazurek (czy inny ludowy taniec) mój i Bila: Quote
BiBi Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Witam wszystkich, dziękuję za gratulację i sama wszystkim gratuluję wszystkich sukcesów :D :D :D Jeszcze raz dziękuję nieobecnej tu na forum, ale bacznie nas podglądającej Iwonce :wink: :D za to, że w sobotę uratowała mi życie :D Dbam o siebie, zażywam leki i zaczynam wyglądać nawet jak człowiek :wink: :D Wracając do I Krajowej. Uważam ją za udaną i jestem bardzo zadowolona :D :D :D Na raz w jednym miejscu tyle pudli, miła atmosfera, mimo, że nie zawsze się wygrywało :wink: :D A fotki z finałów wstawię zaraz :D :D :D Quote
BiBi Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Najlepiej ostrzyżony federał :D IRIS Szemrowicki Dworek BIS Weteran :D GRAFIT SIDNEY FROM SIX STARS SHEILA Złocisty Jastrun LOVELY KUMA-Nontiscordardime Najlepsze Pary Hodowlane :D GRAFIT + AFINA PUSIK + POLKA SILVER ASCORT + SOLEIL Quote
BiBi Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 BIS Baby :D RIVER OF LOVE Lindeza :iloveyou: BIS Puppy :D Bridgit Bardot Niger Astrum SIMPLE CHOCOLATE Crista Mini SUESSE LOVELY Crista Mini BIS Junior :D KUDOS LEXUS ABLE WILLIAM VELVET GARDEN KSIĘŻNICZKA PRZYPŁYWÓW Jantarowa Fuga Quote
BiBi Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 BIS BALLYHO FROM THE DEVIL'S ADVOCATE :hmmmm: MICKY albo MARCO MIO CUORCINO Crista Mini LADY DUNJA von der Yburg Quote
BiBi Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Więcej fotek ma Velvia, więc teraz kolej na Nią :D Quote
magda_u Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 [quote name='Gośka'] a to chyba MEGANE Miljan albo CORAL Karmazynowy Błękit Porownajcie - to jest Roswell Auricomus w Łodzi: Drugie zdjecie z Łodzi: I jeszcze owocowe reminescencje z Ostrowa: fot. Vericolor Quote
magda_u Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Powiedzcie mi prosze, jakie sa cechy dobrego ostrzyzenia na federala? Bo mi sie na przyklad bardziej podobaja fryzury psow p. Szafranskiej niz Penelopy - maja wiecej futra. Do Gosi - chyba wiem, na czym polega to, ze moj Gif tak sie filcuje - chodzi chyba o to prostowanie wlosa przy suszeniu. Ja nie susze suszarka i jego wlos sie kreci i im bardziej sie kreci tym bardziej ma tendencje do zbijania sie w placki w tych miejscach. Gosiu, czy rodzaj szamponu moze miec wplyw na filcowanie sie? Jakiego szamponu uzywasz? Ja w tej chwili kapie w zwyklym miodowym szamponie trixie, glownie dlatego, ze podoba mi sie jego zapach. Kilka razy kapalam w JPH Apricot, ale jak dla mnie - smierdzi. Poza tym, raz sobie kapnelam tym szamponem na pralke i... plastik w tym miejscu sie rozpuscil :-? Quote
Gośka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Zdjęcia fajne, Velvia czekamy na Twoje. Szkoda że czarne wychodzą jak plamka :cry: Nic nie widać. Ale Mafinka wyszła nawet wyraźnie :D Fisch, na 100% prostowanie i suszenie suszarką zapobiega filcom, przy długim włosie gdyby któraś z nas odpuściła i nie wysuszyła po kąpieli na drugi dzień od razu można by było ściąć kłaki. Jeśli chodzi o szampon to nie popadajmy w paranoję, jeśli Gif jest ścięty na króciutko to nie musi mieć jakiegoś super, hiper szamponu, wystarczy jakikolwiek który mu dobrze sluży (czyt. pies nie ma podrażnionej skóry itp) i odżywka zapobiegająca filcom, tutaj może coś dziewczyny podpowiedzą. Ale np. ja długo, długo używałam dla Forda zwykłej odżywki i Lider Szajsu za 3 zł i na tej odżywce wyhodowałam mu taki włos: http://img1.echo.cx/img1/2264/ford2olsztyn4zn.jpg Dopiero potem zaczęłam kupować droższe, żeby ten włos utrzymać, bo jednak pod papilotem bez olejku nic by z tego nie wyszło, a że kosmetyki mają się nawzajem uzupełniać to najlepiej jest używać szamponu, odżywki i olejku z jednej firmy. Pytałaś o federała... No cóż to tak jak z włosami naszymi, jednemu będzie sie podobało dłużej innemu krócej, akurat tej konkurencji nie brałabym pod uwagę :wink: Osobiście mnie podoba się zupełnie inny federał :lol: Quote
Alutka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 [quote name='"fish"'][quote name='"Gośka"'] Porownajcie - to jest Roswell Auricomus w Łodzi: Drugie zdjecie z Łodzi: Ej ! czy to aby nie wygląda na próbę molestowania ? :evilbat: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Gośka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Alutka czepiasz się :lol: :lol: :lol: Chociaż wygląda że podoba się to obydwu stronom :wink: Quote
Gośka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Pytanie techniczne: czy ktoś zgłaszał do Warszawy dorgą mailową? Violonczela zgłosiła tak Maficzka i nie dostała potwierdzenia zwrotnego, a ja już od wczoraj siedzę na telefonie do warszawskiego ZK próbując się dodzwonić i dowiedzieć czy przyjęli zgłoszenie czy nie, wrr :evilbat: Quote
Alutka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Gośka napisał(a):Alutka czepiasz się :lol: :lol: :lol: Chociaż wygląda że podoba się to obydwu stronom :wink: :wink: No nie wiem nie wiem Pan jakby niezadowolony ? a suczka jakby zdziwiona - wkońcu to publiczna wystawa ! :roll: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Sonya-Nero Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Zdjęcia Velvii z piknika wybór najlepszego psa-toya pierwszy od lewej Bil Gośki a następnie Marco i Micki Olle Quote
Sonya-Nero Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Zdjęcia Velvii z piknika rozmowy sędziowskie :D , a z tyłu nadstawiają uszy Jan Barylski, Gina & Tiger, Santy i Karol :wink: :) Quote
Sonya-Nero Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 c.d. zdjęć Velvii ponieważ oczami wyobraźni widzę jak niecierpliwi się Gośka :wink: od razu wstawiam Mafię Quote
Sonya-Nero Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 c.d. zdjęć Velvii kilka słów od organizatorów Quote
Sonya-Nero Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 c. d. zdjęć Velvii BIS Weteranów i moja Szilenka Quote
Gośka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 [quote name='Sonya-Nero']c.d. zdjęć Velvii ponieważ oczami wyobraźni widzę jak niecierpliwi się Gośka :wink: od razu wstawiam Mafię Dzięki, a już miałam pisać gdzie Mafia :wink: :lol: Quote
Sonya-Nero Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 c. d. zdjęć Velvii Irena&pudle & katarzyna Wielka z Jantarowej Fugi Quote
Sonya-Nero Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 c. d. zdjęć Velvii klasa młodzieży psy miniatury cz,b,b tylko nie wiem gdzie podział się niemiecki brązik :hmmmm: , bo widzę, że na jego miejsce wskaoczył biały pudelek. Jego właścicielka to bardzo sympatyczna starsza pani :P , która w Kaliszu czas na ringu umilała mi opowiadaniem o sobie :P , m. in. dowiedziałam się że bardzo lubi biały kolor do tego stopnia, że chciałaby być pochowana na biało... i co ja na to :o :roll: :D Quote
Sonya-Nero Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 c. d. zdjęć Velvii psy toye klasa baby rodzeństwo Simple Chcolate Crista Mini i Seven Heaven Crista Mini Quote
Alfa1 Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 A jest gdzieś zdjęcie mojego Bąbelka :question: :cry: Quote
Alfa1 Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 O,jest,ale jak to czarne,słabo widoczne,jedynie dupensja wyraźna :lol: Quote
Recommended Posts