magda_u Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 [quote name='Ewelinaa'] Snaty Nie wiem kto jest na fotce ale wiem tyle że nie Coral bo powyższe zdjęcie które wcześniej wstawiłam jest własnie zdjęcie Corala z Płocka !! Mowilam Wam, ze to jest Auricomuska, siostra mojego pudla :) Tylko troche dziwnie czerwona... Quote
.ania Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 No fish jestem pod wrazeniem, tylko się tu pojawiłaś i już stronka do przodu, ozywiłaś nam ten topik, tak trzymaj :thumbs: Quote
magda_u Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Raz kozie smierc - biore samochod i jade do Ostrowa! Quote
góral Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Najświeższa wiadomość z Ostrowa!!! BOB w Dużych CBB dostała CUMA FATIMA Nontiscordardime!!!!!!!!! :D :P :lol: :D :P :lol: :BIG: :olympic: Gratulacje dla hodowczyni i właścicielki, kolejny raz pannice z Lublina górą :wink: Quote
góral Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 aneta napisał(a):Góral - a ty czemu nie w Ostrowie ???? A tak jakoś wyszło, niestety szkoła w tym momencie była ważniejsza :( Quote
.ania Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 góral napisał(a):Najświeższa wiadomość z Ostrowa!!! BOB w Dużych CBB dostała CUMA FATIMA Nontiscordardime!!!!!!!!! :D :P :lol: :D :P :lol: :BIG: :olympic: Gratulacje dla hodowczyni i właścicielki, kolejny raz pannice z Lublina górą :wink: Gratulujemy :BIG: :laola: A jakie duże były jeszcze w CBB? Quote
Violonczela Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Gratulacje dla CUMY. Ja też niestety nie pojechałam :cry: Właśnie dowiedziałam się że Maficzek baaardzo podobał się sędziemu, z czego się ogrooomnie cieszę. ______________________ Pozdrawiam Violonczela Quote
.ania Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Gorące wiadomości z Ostrowa: Bil Gosi skończył Młodziezowego Chamoiona Polski :laola: , a mała Mafia zachwyciła sobą sedziego :BIG: GRATULUJEMY!!!!! Quote
góral Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 GRATULACJE DLA GOSI I JEJ MALUCHÓW :BIG: :olympic: :D :P Quote
magda_u Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 I jestem b. szczesliwa, ze widzialam tyle cudownych PUDLI i poznalam kilka osob z naszego pudlowego forum! :hand: Jednym slowem, bardzo sympatyczna impreza. Chyba nikt nie podal BISa - wziela go sredniaczka Afina p. Marysi Bednarkiewicz. Pojechalam sama z psem. Uwierzycie, ze 15 km za poznaniem urwala mi sie rura wydechowa, w zwiazku z tym spedzilam ponad godzine w warsztacie i do Ostrowa dojechalam przed 15:00... Pozdrowki dla wszystkich! Quote
magda_u Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 fish napisał(a):Mowilam Wam, ze to jest Auricomuska, siostra mojego pudla :) Tylko troche dziwnie czerwona... Cofam to zdanie - podobno Roswell jest strzyzona na federala. Quote
magda_u Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 BIS: Rodzinka mojego Gifa (moj to ten z krotkim wlosem): Quote
magda_u Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 góral napisał(a):Najświeższa wiadomość z Ostrowa!!! BOB w Dużych CBB dostała CUMA FATIMA Nontiscordardime!!!!!!!!! Co to znaczy CBB? Quote
Karka Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 fish napisał(a):góral napisał(a):Najświeższa wiadomość z Ostrowa!!! BOB w Dużych CBB dostała CUMA FATIMA Nontiscordardime!!!!!!!!! Co to znaczy CBB? czarne , białe , brązowe :) Fajne fotki :P Quote
góral Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 GRATULACJE dla wszystkich zwyciezców :D :P :olympic: Quote
IraKa Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 fish napisał(a):I jestem b. szczesliwa, ze widzialam tyle cudownych PUDLI i poznalam kilka osob z naszego pudlowego forum! :hand: Jednym slowem, bardzo sympatyczna impreza. Cieszę się że Ci się podobało żałuję bardzo że nie mogłam zostać do końca i chwilę porozmawiać z Tobą :( Stety, niestety dziecko siła wyższa i musiałam pędzić do domu. Przy tej okazji chciałam podziękować wszystkim oragnizatorom za przygotowanie wystawy. Jestem miło zaskoczona - przyznam szczerze niemyślałam że tak dobrze się uda. :klacz: :thumbs: Miło spędziłam czas, nagadałam o pudlach dowoli, napatrzyłam na piękne stworzenia, które momentami korzystały z chwil swbody i prezentowały w pełnej krasie bawiąc się razem. Takie kameralne, jednorasowe wystawy są najlepsze. Jeszcze raz BARDZO DZIĘKUJĘ za jej zorganizowanie. Quote
aneta Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Gratulacje dla Zwycięzców :laola: :laola: :laola: Bardzo żałuję, że nie mogłam przyjechać. Quote
.ania Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 [quote name='"fishg[/img'] Wszystkim serdecznie gratuluję!!!!!! Te dwa czarne pudle w tle to domyślam się że są Pani K.Nowak, tylko ciekawa jestem które dokładnie ;) może mi ktoś powie co nie co? Quote
.ania Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Też żałuję, że nas ie było :roll: ale jak los na to pozwoli to następnym razem obiecuję poprawę :wink: Quote
Alfa1 Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 :B-fly: Gratulacje dla Zwycięzców :B-fly: :BIG: :BIG: Quote
Recommended Posts