Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ewelinaa']
Snaty Nie wiem kto jest na fotce ale wiem tyle że nie Coral bo powyższe zdjęcie które wcześniej wstawiłam jest własnie zdjęcie Corala z Płocka !!

Mowilam Wam, ze to jest Auricomuska, siostra mojego pudla :) Tylko troche dziwnie czerwona...

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najświeższa wiadomość z Ostrowa!!!
BOB w Dużych CBB dostała CUMA FATIMA Nontiscordardime!!!!!!!!! :D :P :lol: :D :P :lol: :BIG: :olympic:
Gratulacje dla hodowczyni i właścicielki, kolejny raz pannice z Lublina górą :wink:

Posted

góral napisał(a):
BOB w Dużych CBB dostała CUMA FATIMA Nontiscordardime!!!!!!!!! :D :P :lol: :D :P :lol: :BIG: :olympic:
Gratulacje dla hodowczyni i właścicielki, kolejny raz pannice z Lublina górą :wink:

Gratulujemy :BIG: :laola:

A jakie duże były jeszcze w CBB?

Posted

Gratulacje dla CUMY. Ja też niestety nie pojechałam :cry:
Właśnie dowiedziałam się że Maficzek baaardzo podobał się sędziemu, z czego się ogrooomnie cieszę.

Posted

Gorące wiadomości z Ostrowa:

Bil Gosi skończył Młodziezowego Chamoiona Polski :laola: ,
a mała Mafia zachwyciła sobą sedziego :BIG:

GRATULUJEMY!!!!!

Posted

I jestem b. szczesliwa, ze widzialam tyle cudownych PUDLI i poznalam kilka osob z naszego pudlowego forum! :hand: Jednym slowem, bardzo sympatyczna impreza.

Chyba nikt nie podal BISa - wziela go sredniaczka Afina p. Marysi Bednarkiewicz.

Pojechalam sama z psem. Uwierzycie, ze 15 km za poznaniem urwala mi sie rura wydechowa, w zwiazku z tym spedzilam ponad godzine w warsztacie i do Ostrowa dojechalam przed 15:00...

Pozdrowki dla wszystkich!

Posted

fish napisał(a):
Mowilam Wam, ze to jest Auricomuska, siostra mojego pudla :) Tylko troche dziwnie czerwona...

Cofam to zdanie - podobno Roswell jest strzyzona na federala.

Posted

fish napisał(a):
góral napisał(a):
BOB w Dużych CBB dostała CUMA FATIMA Nontiscordardime!!!!!!!!!

Co to znaczy CBB?

czarne , białe , brązowe :)
Fajne fotki :P

Posted

fish napisał(a):
I jestem b. szczesliwa, ze widzialam tyle cudownych PUDLI i poznalam kilka osob z naszego pudlowego forum! :hand: Jednym slowem, bardzo sympatyczna impreza.

Cieszę się że Ci się podobało żałuję bardzo że nie mogłam zostać do końca i chwilę porozmawiać z Tobą :( Stety, niestety dziecko siła wyższa i musiałam pędzić do domu.

Przy tej okazji chciałam podziękować wszystkim oragnizatorom za przygotowanie wystawy. Jestem miło zaskoczona - przyznam szczerze niemyślałam że tak dobrze się uda. :klacz: :thumbs:
Miło spędziłam czas, nagadałam o pudlach dowoli, napatrzyłam na piękne stworzenia, które momentami korzystały z chwil swbody i prezentowały w pełnej krasie bawiąc się razem.
Takie kameralne, jednorasowe wystawy są najlepsze.

Jeszcze raz BARDZO DZIĘKUJĘ za jej zorganizowanie.

Posted

[quote name='"fishg[/img']

Wszystkim serdecznie gratuluję!!!!!!

Te dwa czarne pudle w tle to domyślam się że są Pani K.Nowak, tylko ciekawa jestem które dokładnie ;) może mi ktoś powie co nie co?