Alutka Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 :o MICHELLE Bolkaw ( Jizerska protez - Ani Anitas ) hod. Konopiata Elżbieta wL. Mirosław Szewczak zam. 55-114 Wisznia Mała :D dobrego nigdy za wiele Quote
Tomek67 Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Niestety nie wiem gdzie leży Wisznia Mała :niewiem: (Sudowaja Wisznia jest niedaleko mnie - na Ukrainie) :P . Wydaje mi się jednak, że to strony wielkopolskie :hmmmm: . Ojciec - wiadomo z Czech ((Jęzorowa Proteza?), a z matką ciekawa sprawa. Ta hodowla jest poza ZKwP, a właścicielka nie jest jego członkinią :( . Chyba, że rzecz działa się jeszcze przed znanym dla wtajemniczonych konfliktem :P . Tym niemniej jak widzę, źródełek nie ma zbyt wielu. Pozdrówka :wink: Quote
Alfa1 Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 :hmmmm: Ja tam za wszystkie pudelsy trzymałam :thumbs: Quote
cAROL Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Wszyscy dzisiaj na wystawie w Lesznie.Upal pewnie daje sie we znaki, ale ta wystawa ma zawsze szczescie do upalnej pogody :drinka: Quote
IraKa Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Santy napisał(a):Irena & pudle,trzymam za Was kciuki ! :thumbs: :D Dzięki. Pomogło!!! :sweetCyb: Quote
IraKa Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Alfa1 napisał(a)::hmmmm: Ja tam za wszystkie pudelsy trzymałam :thumbs: Również dziękuję, myślę że zaraz po powrocie pochwali się kto trzeba :klacz: Quote
Sonya-Nero Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 Niestety tym razem nie będzie fotoreportażu z wystawy, bo wielki upał i duchota znacznie ograniczył naszą aktywność :( i nie miałyśmy siły na bieganie z aparatem. Zresztą pod namiotem panowała straszna ciasnota i niemiłosierny tłok, dodatkowo ringi były jeden koło drugiego, bez odstępów. A oprócz Katarzyny Wielkiej z Jantarowej Fugi swój wielki :wink: dzień miały również Ballyhoo from The Devils Advocate która skończyła na tej wystawie INERCHAMPIONA :laola: wielkie gratulacje :klacz: oraz Maestro od madam Sarmont który ukończył Młodzieżowego Championa Polski :laola: wielkie gratulacje :klacz: Wyniki z Leszna pudle duże białe, czarne, brązowe BOB Calimero Mysi Kozisek pudle miniaturowe białe, czarne, brązowe BOB Krasavcik od madam Sarmont BOS Eclaire Black Yrtep pudle miniaturowe srebrne, aprikot BOB Katarzyna Wielka Jantarowa Fuga (popraw mnie Irena jeżeli się mylę :wink: ) pudle średnie białe, brązowe, czarne BOB Ballyhoo from the Devils Advocate BOS Tamaris Nero Sabadiana FCI pudle toy BOB Luna Mio Amore Bi-Bi :D Quote
Gośka Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Witam po upalnym weekendzie. Oczywiście gratulacje dla zwycięzców :D My w weekend chłodziliśmy się nad wodą i wieczorami na spacerkach po lesie. Mafii jest po swoim pierwszym udanym polowaniu, na szczęście upolowany patszek przeżył, został tylko obśliniony i wypluty ku zgorszeniu Mafiny, która nie mogła mi wybaczyć że na nią nakrzyczałam i kazałam jej wypluć ptaszka. Zachowała się jak wytrawny myśliwy, ciągle mnie to zaskakuje jak duży instynkt polowania ma pudel. Najpierw wypatrzyła ofiarę w trawie, obszczekałą, chciałą chyba wypłoszyć, ale ptak był za mały żeby frunąć, więc wzięła go w pysk i przyniosła z dumą do mnie. A ja niewdzieczna świnia kazałam jej wypluć. Quote
velvia Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Wielkie gratulacje dla wszystkich niedzielnych Zwycięzców. A mu jak Gośka wypoczywaliśmy nad wodą. Forrest po raz pierwszy widział tyle wody ale suczki moje szybko mu pokazały o co chodzi. Quote
Alutka Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 :laola: C H W A L A Z W Y C I Ę Z C O M !!!!!!!!!!! :D dobrego nigdy za wiele Quote
Sonya-Nero Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 JustynaJK napisał(a):żałuję bardzo ,że nie ma zdjęć :( no dobrze, mam miękkie serce :wink: , coś tam wstawię... Quote
Sonya-Nero Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 A oto jakie cudne złoto przyjechało z nami z Leszna :D :P 8) ... to LALIBELLLA Złota Grota... :iloveyou: Quote
Gośka Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Śliczności. No proszę, ktoś tu zdradza pudle :wink: Sonya-Nero ma dość strzyżenia pudelsów, więc musi mieć odskocznię :D Quote
BiBi Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Dziękujemy wszystkim za gratulacje :D Niestety pogoda nas wykończyła :evil: i nie miałyśmy siły na robienie zdjęć :( A LALIBELLA, to dziewczynka :iloveyou: bardzo słodziutka i mięciutka kluseczka :D Quote
cAROL Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 :lol: :B-fly: Dziekujemy za gratulacje!!!Chyba trzeba bedzie to opic!!! :drink1: :beerchug: :drink_2: :drinka: :popcorn: Quote
Alfa1 Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 :hmmmm: Ja tylko wirtualnie :drink_2: nie będzie mnie na spędzie pudlarzy,reprezentować będzie mnie mój pies. :Dog_run: Quote
Tomek67 Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 [quote name='"Sonya-Nero"']A oto jakie cudne złoto przyjechało z nami z Leszna :D :P 8) Czyżby poodle się zako(ke)rkowały? :wink: A psiuna piękna, a na dodatek, sądząc po imieniu, jest koptyjską starochrześcijanką :wink: Quote
Sonya-Nero Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 [quote name='Sonya-Nero']A oto jakie cudne złoto przyjechało z nami z Leszna :D :P 8) ... to LALIBELLLA Złota Grota... :iloveyou: ... i po przesiadce pojechało ze swoją pańcią do .... ...Tarnowa :wink: :D :P :D :D :D :D :D :D :D :wink: Quote
Tomek67 Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 [quote name='Sonya-Nero'] ... i po przesiadce pojechało ze swoją pańcią do .... ...Tarnowa :wink: :D :P :D :D :D :D :D :D :D :wink: Czułem w tym wstrętny podstęp pudliszek :evil: Ale jeśli psiuna trafiła do Tarnowa, to lepiej dla niej - bliżej cywilizacji (podkarpackie za rogiem) :lol: :B-fly: Quote
Sonya-Nero Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 Nudno się :wink: zrobiło na tym temacie :wink: :lol: , to trzeba było go czymś ożywić :wink: :D :lol: ... Quote
Recommended Posts