.ania Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Ja mam bliżniaki, ale roboty z nimi jak byli mali to było sporo :D teraz to już duże dzieci naszczęście nie mam problemów takich jak Frosh. Czasami jednak myślę że psy to są w pewien sposób lepsze bo przynajmniej się słuchają i nie trzeba powtarzac im po kilka razy... :roll: Quote
BiBi Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 [quote name='Gośka']BiBi to może nie czekaj na decyzję małej tylko od razu parkę :wink: :D Ty chyba chcesz, zebym się wykończyła :wink: :o Wystarczy mi jedna Marianna, która jest jak dwie :wink: Frosh nie jesteś osamotniona :wink: Marianna już gdy się urodziła dała mi do zrozumienia, ze nie potrzebuje wiele snu :wink: Najpierw rozwiała me przekonanie, ze nowonarodzone dziecko jest mało atrakcyjne :wink: ona była różówiutka i gładziutka, można było pomyśleć, ze podłożyli mi 2-tygodniowe dziecko, bo tak wyglądała i sie zachowywała :D :D :D A później przez kilka pierwszych godzin z ciekawością sie rozglądała :roll: I tak jej zostało. Przesypiała 15 minut i znów była pełna sił. Już nie mówię o tym, że potrafi iść spać baaardzo późno i baaardzo wcześnie ściągnąć nas z łóżek :wink: :evil: Quote
BiBi Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 [quote name='Alutka'] Zamiast konika to zaproś drugiego bociana i już :angel: :angel: Latał taki jeden ostatnio po moim niebie, ale go przegoniłam :wink: Quote
Alfa1 Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 :hmmmm: Coś w tym jest,jak ostatnio przysiadł na dachu domu to w 9 miesięcy później urodziła się Marianna i jak tu nie wierzyć ,że bocian dzieci przynosi, :baby: a napewno zwiastuje. :angel: Quote
Alutka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Latał taki jeden ostatnio po moim niebie, ale go przegoniłam J A K M O G Ł A Ś :krach: a jeszcze tak niedawno dostałam niezłą reprymendę za Balbinę. A może jednak ? :D dobrego nigdy za wiele Quote
Alutka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 :lol: No co ? Przy pogodzie gastronomiczno- łóżkowej różne myśli do głowy przychodzą. Ani z psem na spacerek ani nic ? :x :D dobrego nigdy za wiele Quote
Alfa1 Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 A ja smigam z pieskami,zrobiłam z trzech smyczek jedną i na każdym końcu jeden pudel,a więc dwa ,czasami zaplączą mnie w nią,ale jakoś to znoszę,co raz opady nam przeszkadzają,więc szybko do domciu :scared: i tak w koło Macieju :wink: To prawda ,że przy takiej pogodzie myśli się gastronomicznie,stale by się coś chrupneło :eating: Quote
Alutka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 A co to za piękne f o t o ? :PROXY5: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Gina&Tiger Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 A to jego synek http://img240.echo.cx/img240/1706/obraz2343vv.jpg Quote
Gośka Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Widzę, że 13 w piątek cisza zapadła ;) A może wszyscy dzisiaj szykują się na wystawy? Quote
Santy Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Gośka napisał(a):Widzę, że 13 w piątek cisza zapadła ;) A może wszyscy dzisiaj szykują się na wystawy? Pewnie,że się szykują. Pudle z Polski wyruszają na podbój Węgier. :D Quote
Santy Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 [quote name='Gina&Tiger']A to jego synek http://img240.echo.cx/img240/1706/obraz2343vv.jpg A ja chyba gdzieś widziałam tego psiurka :hmmmm: I to miejsce też jakieś znajome..... Quote
Alfa1 Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Santy napisał(a):Gośka napisał(a):Widzę, że 13 w piątek cisza zapadła ;) A może wszyscy dzisiaj szykują się na wystawy? Pewnie,że się szykują. Pudle z Polski wyruszają na podbój Węgier. :D Już wyruszyły na spotkanie z przyjaciółmi i naturalnie wystawę. Quote
Gina&Tiger Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Santy widze ,że tylko na Ciebie mogę liczyć :wink: Quote
Santy Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Gina&Tiger napisał(a):Santy widze ,że tylko na Ciebie mogę liczyć :wink: Oczywiście,o każdej porze dnia i nocy ! :wink: :D Quote
.ania Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Taka cisza... wszyscy chyba na wystawach :D A to zdjęcie Szelmy w jej żywiole :d Quote
Recommended Posts