Sonya-Nero Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Witam serdecznie :D Gratuluję takiej dobrej kondycji Lordka w tym wieku :thumbs: Quote
Fifek_Miśki Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Witam, witam! :D Lordek faktycznie jest w dość dobrej kondycji, choć mogłoby być lepiej! Zaczynam zauważać że kiedy wyleguje się na kaflach pod drzwiami to później ma pewne problemy ze wstawaniem, sztywnieją mu łapki i dopiero po jakichś 5 minutach odzyskuje pełną sprawność, podejrzenie padło na początki reumatyzmu ale wet nie potwierdził... :roll: Quote
Sonya-Nero Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Preparaty z glukozaminą i chondroityną oraz z Czarcim Pazurem potrafią zdziałać cuda ze sztywnymi stawami :D Quote
Sonya-Nero Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Zagadka dla Alfy1 :D ciekawe czy zagadnie kto jest :question: :wink: :D Quote
Alfa1 Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 :hmmmm: Nasza mała sikoreczka.a do kogo ten uśmiech :wink: Po wysmarowanej buzi widzę ,że była kaczory na stawie oglądać :lol: Quote
Sonya-Nero Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Alfa1 napisał(a):... Po wysmarowanej buzi widzę ,że była kaczory na stawie oglądać :lol: ... nie :wink: ... napaliła w piecu (w kozie) :wink: :D :lol: Quote
Alfa1 Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 A, to wtedy,noo po zbieraniu węgla musiała tak wyglądać :wink: zaradna dziewczynka,uważała ,że macie za zimno i chciała Wam zrobić niespodziankę. :niewiem: Quote
Tomek67 Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 O ile mogę się wtrącic - najładniejsze z Twoich zdjęć, Sońka :baby: Quote
Sonya-Nero Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Tomek67 napisał(a):O ile mogę się wtrącic - najładniejsze z Twoich zdjęć, Sońka :baby: Dzięki :D Zdjęcie moje :wink: ... ale modelka już nie moja :( :wink: a tak w ogóle to moja ulubiona modelka :D Quote
.ania Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 To my podzielimy się małą relacją z kapieli Szelmka :D Tu na spacerze przed kąpielą... A tu mnie w wannie męczą... (chyba wyglądam jak chart afgański) Długo jeszcze...? Obciekam z wody :D Ciemnośc widze, ciemnośc... :) ale to już konciec... naszczęście :) Quote
Frosh Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 A dlaczego te zdjęcia Szelmy sie nie powiekszaja ??? Quote
BiBi Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Modelka oznajmiła dzisiaj, że chce nowe zwierzątko, czyli konika :D Konik będzie mieszkał w stodole, którą ma zbudować dziadziuś :D Póki co stodoły nie ma, więc modelka musi się zadowolić..... bocianem :wink: :D Quote
Alutka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 :laugh2_2: Syszałam. że bocian dzieci nosi, ale ze aż tak duże to nie :niewiem: a może to zapowiedż i prośba o coś znacznie mniejszego ? :laola: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Alfa1 Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 BiBi musi poczekać,aż się mała :angel: zdecyduje czy chce braciszka czy siostrzyczkę :niewiem: jak narazie nie zdecydowała :confused: Quote
Frosh Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 A moze zostać przy jednym :question: Jak już takie podchowane. :question: Kto wie jakie bedzie nastepne moze takie jak moja córka co chodzi spać o 23:30 w wieku 2,5 roku. :evil: Quote
.ania Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Frosh napisał(a):A dlaczego te zdjęcia Szelmy sie nie powiekszaja ??? Nie mam pojęcia... :confused: :niewiem: Quote
aneta Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Kto wie jakie bedzie nastepne moze takie jak moja córka co chodzi spać o 23:30 w wieku 2,5 roku. Powiedz to mojej Mamie to zaraz zrobi wywód na temat nieodpowiedzialności itd itp :-? Ale fakt, lepiej jak idą wcześniej spać, można trochę odpocząć i w końcu zająć się psami :D Quote
Frosh Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Moja córka od pierwszych minut swojego życia jest bardzo mało śpiacym dzieckiem, moze jej w przyszłości będzie z tym wygodniej, bo szybko się zregeneruje, ale ja jestem jej przeciwieństwem. W wieku 7 niesiecy wystarczały jej dwie 20-minutowe drzemki w dzień a w nocy tez sie budziła po pare razy. Generalnie jest zdrowa i po prostu na moje nieszczęście taka jej uroda. A syn był zupełnie inny, spał bardzo ładnie. Za to Rafa juz bez problemu przesypia całe noce i około 7 rano mnie budzi, ze czas na kupkę i siusiu. :D Quote
Gośka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Frosch wniosek z tego że lepiej mieć psy niż dzieci :wink: Jakie to szczęście że ja już mam duże dzieci :D Ale patrząc na moje "dziewczyny" to już chyba wolałabym mieć następną dwójkę swoich, jednak patrząc z perspektywy moje chłopaki byli spokojniejsi, a już na pewno więcej spali. BiBi to może nie czekaj na decyzję małej tylko od razu parkę :wink: :D Quote
Frosh Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Gośka napisał(a):Frosch wniosek z tego że lepiej mieć psy niż dzieci :wink: :D Też tak czasami myślę :lol: :wink: Quote
Alutka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 :beerchug: Głosuję za wnioskiem Gosi - Bliżniaki ! Zamiast konika to zaproś drugiego bociana i już :angel: :angel: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Recommended Posts