Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, witam! :D Lordek faktycznie jest w dość dobrej kondycji, choć mogłoby być lepiej! Zaczynam zauważać że kiedy wyleguje się na kaflach pod drzwiami to później ma pewne problemy ze wstawaniem, sztywnieją mu łapki i dopiero po jakichś 5 minutach odzyskuje pełną sprawność, podejrzenie padło na początki reumatyzmu ale wet nie potwierdził... :roll:

Posted

A, to wtedy,noo po zbieraniu węgla musiała tak wyglądać :wink: zaradna dziewczynka,uważała ,że macie za zimno i chciała Wam zrobić niespodziankę. :niewiem:

Posted

Tomek67 napisał(a):
O ile mogę się wtrącic - najładniejsze z Twoich zdjęć, Sońka :baby:

Dzięki :D
Zdjęcie moje :wink: ... ale modelka już nie moja :( :wink:
a tak w ogóle to moja ulubiona modelka :D

Posted

To my podzielimy się małą relacją z kapieli Szelmka :D

Tu na spacerze przed kąpielą...

A tu mnie w wannie męczą... (chyba wyglądam jak chart afgański)

Długo jeszcze...?

Obciekam z wody :D

Ciemnośc widze, ciemnośc... :) ale to już konciec... naszczęście :)

Posted

Modelka oznajmiła dzisiaj, że chce nowe zwierzątko, czyli konika :D Konik będzie mieszkał w stodole, którą ma zbudować dziadziuś :D Póki co stodoły nie ma, więc modelka musi się zadowolić..... bocianem :wink: :D

Posted

:laugh2_2: Syszałam. że bocian dzieci nosi, ale ze aż tak duże to nie :niewiem: a może to zapowiedż i prośba o coś znacznie mniejszego ?
:laola:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

A moze zostać przy jednym :question:

Jak już takie podchowane. :question:

Kto wie jakie bedzie nastepne moze takie jak moja córka co chodzi spać o 23:30 w wieku 2,5 roku. :evil:

Posted

Kto wie jakie bedzie nastepne moze takie jak moja córka co chodzi spać o 23:30 w wieku 2,5 roku.

Powiedz to mojej Mamie to zaraz zrobi wywód na temat nieodpowiedzialności itd itp :-?
Ale fakt, lepiej jak idą wcześniej spać, można trochę odpocząć i w końcu zająć się psami :D

Posted

Moja córka od pierwszych minut swojego życia jest bardzo mało śpiacym dzieckiem, moze jej w przyszłości będzie z tym wygodniej, bo szybko się zregeneruje, ale ja jestem jej przeciwieństwem. W wieku 7 niesiecy wystarczały jej dwie 20-minutowe drzemki w dzień a w nocy tez sie budziła po pare razy. Generalnie jest zdrowa i po prostu na moje nieszczęście taka jej uroda. A syn był zupełnie inny, spał bardzo ładnie.

Za to Rafa juz bez problemu przesypia całe noce i około 7 rano mnie budzi, ze czas na kupkę i siusiu. :D

Posted

Frosch wniosek z tego że lepiej mieć psy niż dzieci :wink:
Jakie to szczęście że ja już mam duże dzieci :D Ale patrząc na moje "dziewczyny" to już chyba wolałabym mieć następną dwójkę swoich, jednak patrząc z perspektywy moje chłopaki byli spokojniejsi, a już na pewno więcej spali.
BiBi to może nie czekaj na decyzję małej tylko od razu parkę :wink: :D