Alfa1 Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Mnie ciekawi gdzie ta wystawa się odbyła :hmmmm: 30 nr.startowy :confused: to coś jak klubowa w Czechach lub nasza pierwsza klubowa :question: Quote
Sonya-Nero Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 Niestety nie mam pojęcia gdzie i kiedy była zrobiona ta fotografia, ale na pewno nie w Polsce i nie w Czechach :wink: Mogę tylko szacować w przybliżeniu rok jej zrobienia :wink: Quote
Sonya-Nero Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 Hmmm, hmmm to jest zagadka dla Górala :wink: :lol: Quote
Sonya-Nero Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 ... a na Alfę1 czeka morelowa zagadka w Bielsku :wink: :lol: Ciekawe czy zgadnie co to za pudel :hmmmm: , ja na szczęście będę wtedy daleko :wink: :scared: Quote
Sonya-Nero Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 Nie, nie :wink: wyszło, wyszło nawet bardzo ładnie :D Jestem pod wrażeniem sierści i kondycji Dalii, w ogóle nie wyglada na te swoje 12 lat :o :D Quote
Frosh Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Koniec świata!!!!! :shake: Rafaela przeziebiona!!!!!!!! Zapalenie górnych dróg oddechowych i ropny katar, nie wiem czy sie od Julki nie zaraziła :roll: Poszłam z nią dzisiaj do weta bo był termin kolejnego szczepienia ale wiedziałam widząc jej ranne kichanie i gilki z nosa, że nic z tego nie bedzie. No i antybiotyk w dupkę i za dwa dni do kontroli (jak sie nie pogorszy ) Chyba jej zaszkodziła kapiel i strzyzenie :wink: Quote
Sonya-Nero Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 Chyba faktycznie jej zaszkodziła kąpiel i strzyżenie :wink: , spryciula :wink: Mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia :D Quote
Violonczela Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Oj bidulka i jeszcze te zastrzyki :cry: Teraz Julke i Rafcię pod pierzynę :wink: Frosh masz zdjęcia po tych wszystkich zabiegach? ______________ Pozdr.Violonczela Quote
Violonczela Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Gdzie macie zdjęcia z Klubówki z Opola? Widziałam dwa czy może coś przeoczyłam? No pochwalcie się tym co macie Quote
Frosh Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Zdjęcia mam tylko czasu nie mam. A moja córka ma alergię na moje siedzenie przy kompie :roll: A zeby to jeszcze wieczorem poszło spać o przyzwoitej porze, ale moje dzieci cdodzą spać około 22 i nie ma na nie siły. O 20 w łózach i nie mogą zasnąć. Nie ma to jak piesek. Po spacerze śpi ładnie, nie awanturuje sie, nie kłóci. Zawsze usmiechniety. :lol: A muszę wam jeszcze powiedzieć, ze Rafa juz nie boi się psów, a wręcz przeciwnie z każdym by sie bawiła. Wczoraj wieczorem stwierdziła, ze bedzie psem stróżującym i szczekała pod drzwiami jak ktoś chodził po klatce. :P Quote
Alfa1 Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Sonya-Nero napisał(a):Nie, nie :wink: wyszło, wyszło nawet bardzo ładnie :D Jestem pod wrażeniem sierści i kondycji Dalii, w ogóle nie wyglada na te swoje 12 lat :o :D To prawda,gdyby nie jeden brak z przodu ,to jak młoda dziewoja. Quote
góral Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Sonya :o NIestety chyba nie wiem miałem pewien typ, ale coś nie pasuje mi ogon, ja dopiero nadrabiam zaległości w średniakach, a może to Millamarten w młodości :lol: Quote
BiBi Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Alfa1 napisał(a):Sonya-Nero napisał(a):Nie, nie :wink: wyszło, wyszło nawet bardzo ładnie :D Jestem pod wrażeniem sierści i kondycji Dalii, w ogóle nie wyglada na te swoje 12 lat :o :D To prawda,gdyby nie jeden brak z przodu ,to jak młoda dziewoja. Już nie mówiąc o tym, że chodzi w nowej fryzurce dumna jak paw :D :D :D Chyba przypadła jej do gustu :wink: :D Quote
BiBi Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Góral będziesz w środę w związku? Ja przyjdę po numery, więc przyniosę Ci lakier, bo go donieść nie mogę :wink: :oops: Quote
Sonya-Nero Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 góral napisał(a):Sonya :o NIestety chyba nie wiem miałem pewien typ, ale coś nie pasuje mi ogon, ja dopiero nadrabiam zaległości w średniakach, a może to Millamarten w młodości :lol: :klacz: , tak to Milamarten Bonaparte z .... :o ogonem Nie uwierzyłabym gdyby nie słowo "martin" w nazwie pliku. Ciekawe co mu się stało z ogonem :hmmmm: , bo to jest jedyne na którym prezentuje taki dłuuugi ogon, potem juz tylko ten żałosny kikutek. Zawsze uważałam, że ten krótki ogon go szpeci :x Quote
Sonya-Nero Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 Violonczela napisał(a):Gdzie macie zdjęcia z Klubówki z Opola? Widziałam dwa czy może coś przeoczyłam? No pochwalcie się tym co macie Myśmy wstawiły te co miałyśmy :D Quote
Alfa1 Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Podobno ten pudel ma bardzo gruby ogon u nasady i dlatego nigdy nie jest ogolony,a tu wygląda normalnie :evil: Quote
Sonya-Nero Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 Ale to Marta wymysliła i można to między bajki włożyć :wink: Quote
Sonya-Nero Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 zaglądłam sobie na statystykę zgłoszeń na europejską i... aktualnie jest zgłoszonych 321 pudli dużych 68 średnich 101 miniaturowych 101 toy 51 rekordy :wink: pudel duży biały: 9 psów w klasie championów pudel średni czarny: 9 psów w klasie młodzieży pudel miniaturowy srebrny: 7 psów w klasie otwartej pudel miniaturowy czarny: 7 suk w klasie młodzieży pudel toy: 9 psów w klasie championów, 8 suk w klasie młodzieży :D Quote
góral Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 a Zubę chyba przyjeli, bo pojawiła się nowa championka i ubyło pieniędzy na koncie :wink: Quote
Recommended Posts