BiBi Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Sonya-Nero napisał(a)::o A to rude prostowłose to co :question: Widzę, że potwierdzają się moje przypuszczenia :wink: :D Quote
cAROL Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Wracajac do tematu lakierowania obserwowalam co sie dzialo w Opolu przy ringu westow i stwierdzam,ze to nasze lakierowanie to nic takiego w porowniniu z nimi.Tumany bialego pudru i CALY pies na lak a nas sie czepiaja.STRASZNE :evil: Quote
góral Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Może pudle stanowią zbyt wielkie zagrożenie? :wink: :D Quote
Alfa1 Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 góral napisał(a):Sonya-Nero napisał(a)::o A to rude prostowłose to co :question: haha a ja już wiem :D To proszę już tu zaraz mówić :cry: Quote
góral Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 O tym to niech napisze właścicielka :D trzeba ją bardziej naciskać to może się pochwali :D :wink: Quote
Sonya-Nero Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 No trudno :niewiem: , a ja i tak wolę minimalnie usztywniony tylko włos na głowie i karku, i tą falującą lwią grzywę w czasie biegu :P niż beton z lakieru :x Quote
góral Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 i dlatego jest ciekawie, bo każdy pudel jest inny i niech tak pozostanie :D Quote
Alutka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 CAROL Masz rację !!! :klacz: Całkowicie się zgadzam, że się czepiają :kciuki: :confused: Jak chcą robić zakazy i nakazy to we wszystkich rasach !!!!!! Tak wypudrowany westik, to ani nie widać czy jest biały czy żółty ? Czy ma gęstą sierść czy nie ? :crazyeye: itp. Ale to jakoś nikomu nie przeszkadza dlaczego ? Kto wie ? :D dobrego nigdy za wiele Quote
Sonya-Nero Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 Dla zainteresowanych Można już zamawiać The Scandinavian Poodle Magazine Quote
Sonya-Nero Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 [quote name='JustynaJK']gdzie można zamawiać i ile kosztuje? scanpoodmag@swipnet.se co do ceny też jestem ciekawa 8) Quote
Tomek67 Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Za ciekawość zbytnią, to przysmażają tu i ówdzie :lol: :wink: Quote
Sonya-Nero Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 A za wtykanie nosa w nie... :wink: :lol: Quote
Tomek67 Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 No, dobre :lol: Nie będę się przecież bił z kobiałkami :wink: Aha - ale nikt mi nie będzie mówił co i gdzie mogę wtykać :evil: :wink: Quote
Tomek67 Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Że niby to flaczysko, które wyzionęło ducha, to ja??? :evil: A ten wymachujący kurdupel pod spodem, to Ty??? :lol: O, żesz Ty... :wink: Niedoczekanie i senne marzenie pudla :wink: Quote
góral Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='Sonya-Nero'][quote name='JustynaJK']gdzie można zamawiać i ile kosztuje? scanpoodmag@swipnet.se co do ceny też jestem ciekawa 8) ostatnio kosztował 25 euro, ale wtedy wychodził co 3lata, może teraz będzie tańszy :wink: Quote
.ania Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 A w jakim języku jest to pismo? (Wiem, że nie w polskim, ale mam nadzieje że w angielskim :D ) Quote
JustynaJK Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 no właśnie, a może znalazło by się parę osób i jakby zakupić parę sztuk to wyszłoby taniej choćby za przesyłkę chętnie bym zakupiła Quote
góral Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 -Magda- napisał(a):A w jakim języku jest to pismo? (Wiem, że nie w polskim, ale mam nadzieje że w angielskim :D ) pismo jest po angielsku, ale język w tym przypadku nie jest przeszkodą, bo 90% całości to zdjęcia!!!!! ale się wysilili z ceną 1 euro mniej i o 2 lata któtszy???? :wink: Ale okładkę ma cudowną taki awangardowy pudel piękny obraz byłby z niej :D Quote
Sonya-Nero Posted May 5, 2005 Author Posted May 5, 2005 oczywiście, że w cywilizowanym języku :wink: , ale tak naprawdę liczą się zdjęcia 8) Quote
góral Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Jeśli ktoś wybiera się do Bytomia, to mogę zabrać pokazać poprzednie numery Quote
Sonya-Nero Posted May 5, 2005 Author Posted May 5, 2005 Myślę, że na pewno będzie można go kupić na wystawie europejskiej :D Quote
Recommended Posts