Tomek67 Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Piękny ten barchanowy zwis oświetleniowy. :ylsuper: Czyzby w pensjonacie odbywało się Ostatnie Kuszenie Arbitra? :P :wink: Quote
Perła1410434085 Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Karka napisał(a):Może napiszesz coś więcej o swojej Perełce :) Ma 2 lata i jest nierodowodową biała miniaturą. Wyczytałam że ma za jasny nos a przede wszystkim jest za chuda i ma przerzedzoną sierść. Poprzednia właścicielka źle o nią dbała w ciąży i stąd to zaniedbanie. Więcej w poście o białej miniaturce. Chciałam wkleić jej zdjęcie ale mi nie wyszło :( Dzięki Perle zainteresowałam się tą rasą no i połknęłam bacykla :D Teraz mi się marzy miniaturka apricot albo średni czekoladowy hehe Czyżby choroba hodowców ;) Pozdrawiam Quote
góral Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Widzę, że Zyrandol spowodował większe zainteresowanie niż fotki samych psów... :wink: ciekawe :wink: :wink: Quote
Karka Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 a bo to niecodzienne i rzadkie ujęcie żyrandola :wink: i zapewne dlatego :wink: Quote
góral Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 :2gunfire: :snipersm: dla tego fryzjera, kto mu dał nożyczki do ręki Quote
góral Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Wiadomość z ostatniej chwili. Best in Show Bydgoszcz 2005 Kudos LEXUS WIELKIE GRATULACJE :multi: :smilecol: :olympic: :BIG: :klacz: :Dog_run: Quote
Alfa1 Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 góral napisał(a):Wiadomość z ostatniej chwili. Best in Show Bydgoszcz 2005 Kudos LEXUS WIELKIE GRATULACJE :multi: :smilecol: :olympic: :BIG: :klacz: :Dog_run: Serdecznie gratulujemy :multi: Magda pudle superaśne. :D Quote
Alutka Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 "Alfa1" napisał(a):[quote name='góral']Wiadomość z ostatniej chwili. Best in Show Bydgoszcz 2005 Kudos LEXUS WIELKIE GRATULACJE :multi: :smilecol: :olympic: :BIG: :klacz: :Dog_run: I my również bardzo bardzo g r a t u l u j e m y !!!! To wielki sukces !11 :klacz: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Sonya-Nero Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 GRATULACJE dla Lexusa udany czas dla polskich pudli :D Quote
Sonya-Nero Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 A myśmy mieli dzisiaj wolne i poświęciliśmy czas na zabawę, bo nam szczeniakom jeszcze to przystoi :wink: :D :lol: maly fotoreprtaż :wink: Pol’ka w swoim normalnym tempie gdy biega luzem ...a teraz zapolujemy na gołębie, to nic, że są prawie takie duże jak ja... ...a teraz pobawimy się z bratem... ...czas na przerwę... ...od czasu do czasu Pol’ce wyrastały rogi... ...a jednak bez ćwiczeń się nie odbyło...ćwiczymy chodzenie synchroniczne...do par hodowlanych... ...nie mamy sił wyjść na drugie piętro do domu...musimy robić przystanki... ...coś się do mnie klei... ...i znowu się przykleiło... ...bardzo zmęczony i śpiący Pusik... ...daj mi już spokój z tymi zdjęciami... :P ... no i dałam :wink: Quote
cAROL Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Gratulacje dla kolejnych zwyciezców :smilecol: Przyznaje,ze te super galotki sa .....!!!!!!!!bardzo artystyczne :cool2: Quote
Sonya-Nero Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 Są ruskiej produkcji, więc są nie do zdarcia :lol: ... odżyły już :lol: :wink: Quote
Sonya-Nero Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 Tak bardziej precyzyjnie to ze wschodu z naleciałościami północnymi :wink: :lol: Quote
velvia Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Wielki gratulacje dla Lexusa idzie jak "burza" . Gratulacje Olle dla Twojego medalowego "chLopca" :P :P :P Quote
Sonya-Nero Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 Kuknęłam na licznik i jestem pod wrażeniem, w ciągu ostatniej godziny zaglądnęło tu ponad 100 osób :o :hmmmm: Quote
góral Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 to przez ten żyrandol :wink: chyba mamy najczęściej odwiedzaną stronę Quote
Violonczela Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Wielkie gratulacje dla wszystkich wystawców i ich włochatych milusińskich :klacz: :klacz: ____________________ Pozdrawiam Violonczela www.lindeza.webpark.pl Quote
aneta Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 A ja mam pytanie - czy ktos wie co dostała w Łodzi suczka SALI Borsucza Zagroda i jak wyglądała ??? Ważne i pilne :roll: Quote
Violonczela Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 [quote name='góral']to przez ten żyrandol :wink: chyba mamy najczęściej odwiedzaną stronę Też tak twierdzę, że ten żyrandol był niezłym chwytem reklamowym dla naszej strony. _______________________ Pozdrawiam Violonczela www.lindeza.webpark.pl Quote
Recommended Posts