Karka Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Świetna wiadomość z ostatniej chwili - Lucky i Bercik wiozą z Czeskich Budziejowic po CAC, CACIB, BOB!!!!!!!!!!!!! :laola: :BIG: Quote
flashka-g Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 najpeikniejsza para psów OPOLE 2005 niedziela. Quote
Karka Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Bubi Gratulacje :laola: Może ktoś się zjawi i opowie co tam w Opolu działo się w niedzielę :roll: Quote
flashka-g Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 wiem ze pudel od tej samej własicielki wygrał BOB. na IX grupie lokaty nastepujace 1.Grzywacz] 2.Shih tzu 3.Bishon Frise. Quote
Gośka Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Bubi GRATULACJE!! A ja słyszałam że jedna mała dziewczynka pojechała podbijać ringi za granicą :D Quote
Bubi Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Witam i gratuluje sukcesów :klacz: :BIG: ,widze że wyprawa za granicę bardzo owocna :terazpol: męcząca ale warto było :thumbs: U nas też super Klubowa-2 CAC,Zwycięztwo Klubu ,3 para. :lol: Międzynarodowa -Najlpsza Suka, CACIB :multi:pies-CACIB i BOB :sweetCyb: i super niespodzianka Najpiękniejsza Para I m-c : :B-fly: :B-fly: :BIG: wielkie dzięki za zdjęcie ,nasze trochę ciemne ,może coś się uda jak je obrobimy.BB pewnie sama będzie chciała się pochwalić, a ma czym ,zostawiam więc Jej tą przyjemność :BIG: :hand: Quote
BiBi Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Bubi GRATULACJE :D :D :D My też dziękujemy :D Rzeczywiście, wyjazd był bardzo owocny :wink: :D Lucky i Bercik pononali konkurentów :D Lucky dodatkowo konkurentkę :D i zgarnęli wszystko :D :D :D Wyjazd bardzo męczący, dzisiaj jestem nieprzytomna, ale strasznie szczęśliwa :P :P :P Reszta relacji później, zdjęcia również :D :D :D Quote
Alfa1 Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 :BIG: Gratulacje dla wszystkich pudli i ich właścicieli Quote
.ania Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 G R A T U L A C J E ! ! ! ! ! Polski pudle znowu górą :terazpol: tak trzymac :thumbs: Quote
cAROL Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 GRATULACJE DLA BUBI :smilecol: DLA BERCIKA :smilecol: I DLA LACZUSZKA(tego malego sroczka,ktory chcial wydlubac mi kamyczki z pierscionka!!! :lol: ) :smilecol: Quote
Sonya-Nero Posted April 25, 2005 Author Posted April 25, 2005 Niepełne wyniki z Klubowej z Opola sędzia: Jolanta Nagler-Magal PUDEL DUŻY BIAŁY, BRĄZOWY, CZARNY Psy Klasa otwarta EVERLASTING LOVE Minaret CWC, Klubowy Zwycięzca Roku Opole 2005, BOB Klasa championów CALIMERO Mysi Kozisek Nieobecny Suki Klasa otwarta ENERGY GIRL Minaret CWC, Klubowy Zwycięzca Roku Opole 2005, BOS PUDEL MINIATUROWY APRIKOT, SREBRNY Psy Klasa championów EL PALMAR Adorea nieobecny RODEO iż Severnoi Venetsii ? Suki Klasa młodzieży KATARZYNA WIELKA Jantarowa Fuga doskonała II MEGANE Miljan doskonała I, Młodzieżowy Klubowy Zwycięzca Roku Opole 2005, BOB Klasa pośrednia SALSA Meus Amicus ? Klasa otwarta Dorian Gray’s NORMA FCI doskonała Klasa championów ENOLA MON CHERI Adorea nieobecna HONDA Jantarowa Fuga CWC, ? PUDEL MINIATUROWY BIAŁY, BRĄZOWY, CZARNY Psy Klasa szczeniąt Airy Arabeska PICASSO OVERNIGHT PAINTER wybitnie obiecujący Klasa młodzieży Kudos LEXUS doskonała Klasa pośrednia CHEEKI Bohemia Timothy doskonała, ? Klasa otwarta Del Zarzoso ALL-LIMITE ? Klasa championów KRASAVCIK od Madam Sarmont doskonała II LOVELY RASCAL od Lalanki CWC, Klubowy Zwycięzca Roku Opole 2005, BOB LUCKY LARRY z Altheyrosei doskonała III Suki Klasa baby MISS MERCEDES od Lalanki ? Klasa szczeniąt Airy Arabeska PARTY ALL THE NIGHT wybitnie obiecująca Klasa pośrednia GINETTE od Hradecke Kralovny ? Klasa otwarta HALEY Bohemia Timothy ? VANESSA NOIRE z Altheyrosei ? Klasa championów MISS LISA od Lalanki CWC, Klubowy Zwycięzca Roku Opole 2005, BOS PUDEL ŚREDNI APRIKOT, SREBRNY Psy Klasa pośrednia SIBER ELEGANS Sokom CWC Klasa championów AVALANCHE Manuetas CWC, Klubowy Zwycięzca Roku Opole 2005, BOB PUDEL ŚREDNI BIAŁY, BRĄZOWY, CZARNY Psy Klasa młodzieży CYRYL PASCAL Złocisty Jastrun doskonała Klasa otwarta DOYLE BLACK Yrtep doskonała I, ? TI AMO NERO Sabadiana FCI doskonała II Klasa championów IULIUS Arcanus Iliria ? Suki Klasa championów BALLYHOO From The Devil’s Advocate CWC, Klubowy Zwycięzca Roku Opole 2005, BOS ILIRIA Arcanus Iliria ? TOY PUDEL Psy Klasa młodzieży ASSOL nieobecny MAESTRO od Madam Sarmont ? Klasa pośrednia MARCO MIO CUORCINO Crista Mini CWC Klasa otwarta BASTIEN Diamantove Oko ? Finigan SNOW - FIN ROFI CWC, Klubowy Zwycięzca Roku Opole 2005, BOB MICKY MIO CUORCINO Crista Mini doskonała II Suki Klasa młodzieży LUNA MIO AMORE Bi-Bi Młodzieżowy Klubowy Zwycięzca Roku Opole 2005 NATALI Nagato ? Klasa pośrednia NORIKA Bruzovske Udoli bardzo dobra SOLEIL Meus Amicus doskonała Klasa honorowa UNCJA Bielska Elita doskonała, BIS WETERAN Quote
Santy Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Małe sprostowanie : Kudos Lexus - doskonała lok. 1 Może lepiej się upewnić ? Quote
Sonya-Nero Posted April 25, 2005 Author Posted April 25, 2005 O'key prostuję, tak mi podano na wystawie :roll: Quote
Alutka Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 :BIG: :kciuki: :multi: No no tak trzymac !!!!! :BIG: Serdeczne G R A T U L A C J E Wszystkim :olympic: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Sonya-Nero Posted April 25, 2005 Author Posted April 25, 2005 Trzeba przyznać, że sędzina w stosunku do niektórych psów posędziowała bardzo kontrowersyjnie, miała "ała" na punkcie położonych ogonów na grzbiecie, płytkich klatek piersiowych i szerokich głów oraz łękowatych grzbietów, ale nie była konsekwentna, bo nie u wszystkich psów zauważała te wady :roll: Opolski weekend przyniósł dużo niespodzianek, jednym miłe, drugim niemiłe... no to ... do następnej wystawy :wink: :D Quote
Tomek67 Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Wszystkim pudelkom gratulujemy :drinking: :multi: :olympic: :popcorn: :BIG: :iloveyou: :buzi: :beerchug: :Rose: :laola: :calus: :klacz: :thumbs: :ylsuper: Quote
Sonya-Nero Posted April 25, 2005 Author Posted April 25, 2005 LIZUS :wink: :wink: :wink: :roflt: ale dziękuję w imieniu wszystkich pudelków :buzi: :wink: Quote
Tomek67 Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 MAŁPA :evilbat: :evil: Ale ja lubię małpy :lol: :wink: A życzenia były szczere! Quote
góral Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Popatrzcie jak swojsko nasi podbijają świat :D Quote
Sonya-Nero Posted April 25, 2005 Author Posted April 25, 2005 Tomek67 napisał(a):MAŁPA :evilbat: :evil: Ale ja lubię małpy :lol: :wink: A życzenia były szczere! A ja lubię szczerych LIZUSÓW :wink: 8) Quote
Sonya-Nero Posted April 25, 2005 Author Posted April 25, 2005 [quote name='góral']Popatrzcie jak swojsko nasi podbijają świat :D No właśnie :wink: , nowy sędziowski team Kaźmierski & Pepper :hmmmm: Quote
cAROL Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Tomek67 napisał(a):Wszystkim pudelkom gratulujemy :drinking: :multi: :olympic: :popcorn: :BIG: :iloveyou: :buzi: :beerchug: :Rose: :laola: :calus: :klacz: :thumbs: :ylsuper: LIZUS DO KWADRATU ALE MY TEZ DZIEKUJEMY :D Quote
Alfa1 Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Moje toyeczki skończyły 4 tyg.i zaczynają rozrabiać,gonią maluszki po kojcu, :scared: a Gogo stara się je zagonić na poduszkę ,widocznie uważa ,że w tym wieku się je , śpi i nic więcej. :baby: :baby: Quote
Recommended Posts