Sonya-Nero Posted March 28, 2005 Author Posted March 28, 2005 Qrcze Velvia się wzięła za klonowanie :o :D :lol: , to ile tam tego już masz :question: Quote
góral Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Sonya-Nero napisał(a):Qrcze Velvia się wzięła za klonowanie :o :D :lol: , to ile tam tego już masz :question: o co chodzi z tym srebnym toyem ,bo chyb anie łapię :( Quote
Sonya-Nero Posted March 28, 2005 Author Posted March 28, 2005 Nie wiem czy to jest efekt desperackiego biegania po plaży i czy też grzebania w trawie ale mamy w Polsce srebrnego toya :wink: :D Quote
Tomek67 Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Sonya - przyjmij z pokorą i babskim szczęściem, to wiaderko wody święconej na głowę, chluuuu.... :drinking: Kosmetyki droższe od kosmetyków małżonki? :roflt: Nie wiesz kobieto, co mówisz. To raczej niemożliwe. :cunao: Quote
Sonya-Nero Posted March 28, 2005 Author Posted March 28, 2005 Tomek67 napisał(a):Sonya - przyjmij z pokorą i babskim szczęściem, to wiaderko wody święconej na głowę, chluuuu.... :drinking: Kosmetyki droższe od kosmetyków małżonki? :roflt: Nie wiesz kobieto, co mówisz. To raczej niemożliwe. :cunao: Qrcze... jednak mnie dopadł :lol: :lol: :lol: W związku z tym marnie widzę tą karierę :roll: :roll: :roll: :scared: spadam na ruskie strony Quote
Sonya-Nero Posted March 28, 2005 Author Posted March 28, 2005 Bardzo spodobało mi się zdjęcie tej białej... niesamowicie białej rosyjskiej damy To Lejb R Goddes Giol (kto wymyślił to imię :roll: :D ) Quote
Sonya-Nero Posted March 28, 2005 Author Posted March 28, 2005 I jeszcze znalazłam zdjęcie ponoć jednego z najlepiej zapowiadających się czarnych średniaków DAVID iz Doma Tajur Bardzo zagadkowa jest jego śmierć, nikt nie wie, oprócz, hodowcy dlaczego odszedł czy w ogóle umarł, jak również nikt nie wie gdzie jest pochowany (chcieli robić sekcje zwłok), był to swojego czasu dość spory skandal w świecie rosyjskich pudlarzy Quote
Tomek67 Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Imię Lejb zdradza starozakonne pochodzenie, więc domyśl się kto wymyślił. :wink: A kariera, no cóż... Jak będzie dobra zabawa z tego, to plwam na karyjery. :wink: Quote
góral Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 to jeszcze trochę historii. Oto portret pierwszego pudla, który wygrał BIS na westminster chyba w 1936 (nie pamiętam dokładnie :oops: ) ch. Nunsoe Duc de le Terrace :D Quote
Santy Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 A może macie jakieś fajne fotki miniatur :question: Quote
BiBi Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Czy ktoś pomyślał, że pudel to świetny pies zaprzęgowy :D A tutaj w wersji dla wygodnych :D Oczywiście zanim skoszono go do zera został Championem :wink: Quote
Santy Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Dzięki Góral ! :D Tych fotek nie widziałam . Na pierwszej to jakaś konwersacja między .... :wink: Quote
cAROL Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Witam w drugi i bardziej niebezpieczny dzien swiat.Ogladam sobie wlasnie zdjecia z dnia wczorajszego i mimo wszystko jestem pod wrazeniem. :D Kiedys tez potrafili ostrzyc fajnie pudla,moze teraz te fryzury wydaja sie nam dziwne ale jak beda patrzec na obecne nasze wnuki!!Pewnie tak samo. :smilecol: Quote
.ania Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 fajnie wygląda ten pies ;) prawie całkiem grzywa zasłoniła mu pyszczek :) Quote
Sonya-Nero Posted March 28, 2005 Author Posted March 28, 2005 [quote name='góral'] Delicados Shakira ... :hmmmm: ...wygląda jak pelikan :wink: :lol: Quote
.ania Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 ale małe te miniaturki w porównaniu do dużych ;) Quote
Sonya-Nero Posted March 28, 2005 Author Posted March 28, 2005 Żartowałam, tak, tak wiem, że to najlepszy pudel miniaturowy 2004 w Norwegii Quote
Santy Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 [quote name='góral']Santy a to znasz? :wink: Znam,znam.....super..... :wink: A ten pelikan też mi się b.podoba. :D Ech...to strzyżenie i czesanie.... :roll: Quote
Recommended Posts