Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sonya-Nero napisał(a):
Qrcze Velvia się wzięła za klonowanie :o :D :lol: ,
to ile tam tego już masz :question:

o co chodzi z tym srebnym toyem ,bo chyb anie łapię :(

Posted

Sonya - przyjmij z pokorą i babskim szczęściem, to wiaderko wody święconej na głowę, chluuuu.... :drinking:
Kosmetyki droższe od kosmetyków małżonki? :roflt: Nie wiesz kobieto, co mówisz. To raczej niemożliwe. :cunao:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Sonya - przyjmij z pokorą i babskim szczęściem, to wiaderko wody święconej na głowę, chluuuu.... :drinking:
Kosmetyki droższe od kosmetyków małżonki? :roflt: Nie wiesz kobieto, co mówisz. To raczej niemożliwe. :cunao:

Qrcze... jednak mnie dopadł :lol: :lol: :lol:

W związku z tym marnie widzę tą karierę :roll: :roll: :roll: :scared:
spadam na ruskie strony

Posted

I jeszcze znalazłam zdjęcie ponoć jednego z najlepiej zapowiadających się czarnych średniaków
DAVID iz Doma Tajur

Bardzo zagadkowa jest jego śmierć, nikt nie wie, oprócz, hodowcy dlaczego odszedł czy w ogóle umarł, jak również nikt nie wie gdzie jest pochowany (chcieli robić sekcje zwłok), był to swojego czasu dość spory skandal w świecie rosyjskich pudlarzy

Posted

Imię Lejb zdradza starozakonne pochodzenie, więc domyśl się kto wymyślił. :wink:
A kariera, no cóż... Jak będzie dobra zabawa z tego, to plwam na karyjery. :wink:

Posted

to jeszcze trochę historii. Oto portret pierwszego pudla, który wygrał BIS na westminster chyba w 1936 (nie pamiętam dokładnie :oops: ) ch. Nunsoe Duc de le Terrace :D

Posted

Czy ktoś pomyślał, że pudel to świetny pies zaprzęgowy :D

A tutaj w wersji dla wygodnych :D Oczywiście zanim skoszono go do zera został Championem :wink:

Posted

Witam w drugi i bardziej niebezpieczny dzien swiat.Ogladam sobie wlasnie zdjecia z dnia wczorajszego i mimo wszystko jestem pod wrazeniem. :D Kiedys tez potrafili ostrzyc fajnie pudla,moze teraz te fryzury wydaja sie nam dziwne ale jak beda patrzec na obecne nasze wnuki!!Pewnie tak samo. :smilecol:

Posted

[quote name='góral']Santy a to znasz? :wink:

Znam,znam.....super..... :wink:

A ten pelikan też mi się b.podoba. :D Ech...to strzyżenie i czesanie.... :roll: