Sonya-Nero Posted March 26, 2005 Author Posted March 26, 2005 ... właśnie wygrzać się sadłem psim... oczywiście żywym :P , bo takie ma najlepsze działanie :thumbs: Nataaaaa.... Nataaaaaa....przyjdź do paniusi :wink: :D Quote
Alutka Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 :D awszystkim grypowiczom, zyczę szybkiego powrotu do zdrowia a wszystkim dogomaniakom słonecznego uśmiechu, :D wiosennego nastroju i zawsze wspaniałej pogody dycha wypełnionej sukcesami wystawowymi i osobistymi :olympic: :angel: Dobrego nigdy za wiele Quote
BiBi Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy. Quote
BiBi Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Frosh napisał(a):Nie chcę żeby nauczyła się spać w łóżku, bo się nie zmieścimy wszyscy jak urośnie. Zapewniam Cię, że się pomieścicie :wink: Ja śpię z moim szanownym małżonkiem i wszystkimi psami, a jest ich sporo :roll: Po stronie męskiej śpią ulubieńcy męża - Dandys i Derek :D Natomiast większość po mojej stronie, bardzo często wręcz na mnie :wink: :D Nawet jak Lucky z Tamaryszkiem przyjeżdżają do mnie na wczasy, to śpią z nami w łóżku, choć u Sony tego nie robią. Chyba mam wygodniejsze łoże :wink: :D Quote
aneta Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 No właśnie. mój (wtedy narzeczony) stwierdził, że pies nie będzie spał w naszym pokoju :o a ostatnio stwierdził, że biedna Panthera ma zimno na posłanku i SAM :o zaniósł ją do naszego łóżka :o :o :o Frosh - jak małej będzie niewygodnie to sobie sama pójdzie na fotel albo na materacyk, pudle są wygodne i jak się tylko nie dacie wyrzrzucić z łóżka to zrezygnuje ze wspólnego spania :D :D :D Quote
Frosh Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Nie myślcie, ze ja jestem wyrodną zastępczą mamusią. :oops: Pół nocy przespała na swoim posłanku koło nas. A w dzień też idzie do nas do sypialni lub w dużym pokoju na dywanie przy kanapie. Ja nie zakładam że pies ma być tylko na swoim miejscu, chodziło mi tylko o jej i nasze bezpieczeństwo. Dzisiaj już na pewno bedzie spała koło nas. Na czas świecenia jajek i odwiedzin naszych zmarłych siedziala w kuchni za barykadą i chyba nie płakała. W każdym razie jak wychodziliśmy to się ułożyła na swoim miejscu, a jak po około 1,5m godzinie przyszliśmy to omało jej ogonek nie odpadł tak nim machała. Jest kochana bardzo i widzę, ze już sie z nami oswaja. Przyszedł dziś zajączek do ogródka i przyniósł prezenty dla wszystkich dzieci : Julii, Jakuba i Rafaeli. Zdjecia później wkleję. Na załatwianie potrzeb staramy sie ja wynosić do ogródka i parę razy jej sie udało - madra dziewczynka :D Wszystkiego dobrego życzę wszystkim pudlomaniakom i pozostałym psiarzom, a co poniektórym najwiecej zdrowia, bo to ostatnio szwankuje. Quote
JustynaJK Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 faktycznie moje pudle też były wygodnickie,w dzień spały na zaścielonym łóżku,a w nocy pewnie było im za ciasno bo zawsze wybierały fotel... Quote
Olle Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Oj choróbki, choróbki. Życzę Wam dużo zdrowia, a do łóżka polecam :user: http://www.download25.vel.pl/100lat/swf/74.swf Quote
Alfa1 Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Wstawajcie śpiochy :hand: słoneczko pięknie świeci :B-fly: nic tylko wybierać się na daleki spacerek. :bigcool: Quote
Frosh Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Czy wszyscy po śniadaniu??? Smacznego Jajka Wszystkim Życzę :eating: Rafunia grzecznie spała całą noc koło naszego łóżka. A jak chce kupkę lub siusiu to piszczy i szybko wychodzimy do ogródka. Quote
.ania Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Mądra, przecież to pudel :) My jeszcze przed śniadaniem, a w Warszawie strasznie zimno... i gdzie ta wiosna nam uciekła? Quote
Alfa1 Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 [quote name='"-Magda-"']Mądra, przecież to pudel :) My jeszcze przed śniadaniem, a w Warszawie strasznie zimno... i gdzie ta wiosna nam uciekła?[/ My już po :eating: a wiosna :scared: uciekła na południe,tutaj ciepełko :D Quote
Santy Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Alfa1 napisał(a):Wstawajcie śpiochy :hand: słoneczko pięknie świeci :B-fly: nic tylko wybierać się na daleki spacerek. :bigcool: Pewnie ! My zaraz wyruszamy nad morze i będziemy się bacznie rozglądać. :D Może nasz Bałtyk znów czymś obdaruje .... Pogoda cudowna zupełnie jak rok temu gdy wypatrywałam :shocked!: i nie mogłam się doczekać Bambo. :D Quote
Alfa1 Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Pewno gdybym miała prywatny samolot to spacer po nadmorskich plażach byłby dla mnie pestką. :wink: Quote
Sonya-Nero Posted March 27, 2005 Author Posted March 27, 2005 Santy napisał(a):Alfa1 napisał(a):Wstawajcie śpiochy :hand: słoneczko pięknie świeci :B-fly: nic tylko wybierać się na daleki spacerek. :bigcool: Pewnie ! My zaraz wyruszamy nad morze i będziemy się bacznie rozglądać. :D Może nasz Bałtyk znów czymś obdaruje .... Pogoda cudowna zupełnie jak rok temu gdy wypatrywałam :shocked!: i nie mogłam się doczekać Bambo. :D No cóż Rosjanie to naród biedniejszy i bardziej dziki :wink: , ale nie zmuszał nas do biegania po krzakach na zielonej granicy i wypatrywania czy coś w trawie tj. w zaspie nie piszczy :wink: :lol: .... i zapakował w odpowiedni kontenerek z ocieplaczem :D i zadbał o kuriera a raczej kurierów :D i dał wyprawkę na drogę:D ... i jeszcze nękał SMSami :D . Witajcie :D , wracam do żywych :wink: Quote
góral Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Witajcie w ten świąteczny dzień :D Santy jak znajdziesz coś trchę większego od Bambo, to możesz podrzucić go w Beskidy :wink: Quote
Sonya-Nero Posted March 27, 2005 Author Posted March 27, 2005 Mój zajączek dla was :wink: :D jedno z piękniejszych zdjęć jednego z najpiękniejszych pudli :D Quote
Alfa1 Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Bielska aura trochę i Bytom ogrzewa,a młodzież pojechała upająć się wiosną na polskiej wsi. :fadein: Quote
Alfa1 Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 [quote name='Sonya-Nero']Mój zajączek dla was :wink: :D jedno z piękniejszych zdjęć jednego z najpiękniejszych pudli :D Ale pigment!!!!! Quote
Sonya-Nero Posted March 27, 2005 Author Posted March 27, 2005 Oserwując Fanusię, doszłam do wniosku, że białe pudle się... opalają :D na wiosnę i na lato. Quote
Recommended Posts