Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:D
awszystkim grypowiczom, zyczę szybkiego powrotu do zdrowia
a wszystkim dogomaniakom słonecznego uśmiechu,
:D wiosennego nastroju i zawsze wspaniałej pogody dycha
wypełnionej sukcesami wystawowymi i osobistymi :olympic:

:angel: Dobrego nigdy za wiele

Posted

Frosh napisał(a):
Nie chcę żeby nauczyła się spać w łóżku, bo się nie zmieścimy wszyscy jak urośnie.

Zapewniam Cię, że się pomieścicie :wink: Ja śpię z moim szanownym małżonkiem i wszystkimi psami, a jest ich sporo :roll: Po stronie męskiej śpią ulubieńcy męża - Dandys i Derek :D Natomiast większość po mojej stronie, bardzo często wręcz na mnie :wink: :D Nawet jak Lucky z Tamaryszkiem przyjeżdżają do mnie na wczasy, to śpią z nami w łóżku, choć u Sony tego nie robią. Chyba mam wygodniejsze łoże :wink: :D

Posted

No właśnie. mój (wtedy narzeczony) stwierdził, że pies nie będzie spał w naszym pokoju :o a ostatnio stwierdził, że biedna Panthera ma zimno na posłanku i SAM :o zaniósł ją do naszego łóżka :o :o :o

Frosh - jak małej będzie niewygodnie to sobie sama pójdzie na fotel albo na materacyk, pudle są wygodne i jak się tylko nie dacie wyrzrzucić z łóżka to zrezygnuje ze wspólnego spania :D :D :D

Posted

Nie myślcie, ze ja jestem wyrodną zastępczą mamusią. :oops:
Pół nocy przespała na swoim posłanku koło nas. A w dzień też idzie do nas do sypialni lub w dużym pokoju na dywanie przy kanapie. Ja nie zakładam że pies ma być tylko na swoim miejscu, chodziło mi tylko o jej i nasze bezpieczeństwo. Dzisiaj już na pewno bedzie spała koło nas. Na czas świecenia jajek i odwiedzin naszych zmarłych siedziala w kuchni za barykadą i chyba nie płakała. W każdym razie jak wychodziliśmy to się ułożyła na swoim miejscu, a jak po około 1,5m godzinie przyszliśmy to omało jej ogonek nie odpadł tak nim machała. Jest kochana bardzo i widzę, ze już sie z nami oswaja. Przyszedł dziś zajączek do ogródka i przyniósł prezenty dla wszystkich dzieci : Julii, Jakuba i Rafaeli. Zdjecia później wkleję.
Na załatwianie potrzeb staramy sie ja wynosić do ogródka i parę razy jej sie udało - madra dziewczynka :D

Wszystkiego dobrego życzę wszystkim pudlomaniakom i pozostałym psiarzom, a co poniektórym najwiecej zdrowia, bo to ostatnio szwankuje.

Posted

Czy wszyscy po śniadaniu???
Smacznego Jajka Wszystkim Życzę :eating:

Rafunia grzecznie spała całą noc koło naszego łóżka. A jak chce kupkę lub siusiu to piszczy i szybko wychodzimy do ogródka.

Posted

[quote name='"-Magda-"']Mądra, przecież to pudel :)

My jeszcze przed śniadaniem, a w Warszawie strasznie zimno... i gdzie ta wiosna nam uciekła?[/

My już po :eating: a wiosna :scared: uciekła na południe,tutaj ciepełko :D

Posted

Alfa1 napisał(a):
Wstawajcie śpiochy :hand: słoneczko pięknie świeci :B-fly: nic tylko wybierać się na daleki spacerek. :bigcool:

Pewnie ! My zaraz wyruszamy nad morze i będziemy się bacznie rozglądać. :D Może nasz Bałtyk znów czymś obdaruje ....
Pogoda cudowna zupełnie jak rok temu gdy wypatrywałam :shocked!: i nie mogłam się doczekać Bambo. :D

Posted

Santy napisał(a):
Alfa1 napisał(a):
Wstawajcie śpiochy :hand: słoneczko pięknie świeci :B-fly: nic tylko wybierać się na daleki spacerek. :bigcool:

Pewnie ! My zaraz wyruszamy nad morze i będziemy się bacznie rozglądać. :D Może nasz Bałtyk znów czymś obdaruje ....
Pogoda cudowna zupełnie jak rok temu gdy wypatrywałam :shocked!: i nie mogłam się doczekać Bambo. :D

No cóż Rosjanie to naród biedniejszy i bardziej dziki :wink: , ale nie zmuszał nas do biegania po krzakach na zielonej granicy i wypatrywania czy coś w trawie tj. w zaspie nie piszczy :wink: :lol: .... i zapakował w odpowiedni kontenerek z ocieplaczem :D i zadbał o kuriera a raczej kurierów :D i dał wyprawkę na drogę:D ... i jeszcze nękał SMSami :D .

Witajcie :D , wracam do żywych :wink: