Sonya-Nero Posted March 15, 2005 Author Posted March 15, 2005 No przecież czeski pies w czeskim kraju u czeskiej sędziny nie może nie być wylakierowany :wink: :lol: Quote
Tomek67 Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 No, no. Całkiem ładne te dupelki :D . Co prawda, to nie to co bolończyki :iloveyou: , ale jestem pod wrażeniem. Zwłaszcza japońskim. :wink: Quote
Sonya-Nero Posted March 15, 2005 Author Posted March 15, 2005 [quote name='Tomek67']No, no. Całkiem ładne te dupelki :D . Co prawda, to nie to co bolończyki :iloveyou: , ale jestem pod wrażeniem. Zwłaszcza japońskim. :wink: Witaj Tomku67, zdradzę ci tajemnicę, ten Japończyk jest ubrany w sztuczne futerko, na co dzień jest łysy, a na wystawę ubierają go w taki kombinezonek :D :D :D Quote
Tomek67 Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 No jasne! Że sam na to nie wpadłem. A na imię ma Tora Naga. :lol: :wink: Quote
Alfa1 Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Witaj Tomek,może Carmen dokupisz pudelka,będzie miała towarzyszkę do zabawy :wink: Miałam na myśli lakier na stoliku. :roll: Quote
Tomek67 Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Była rozważana toyka, ale moim babom zmarszczyły się nosy. :wink: Quote
tunio Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Alfa1 napisał(a):A cóz tak? Baly sie,ze juz nie beda najpiekniejszymi domowniczkami :wink: Quote
.ania Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Bubi śliczne te Twoje dziewczynki ;) A co no nożyczek to oglądałam ostatnio jakąś relacje z wystawy i kobieta kupiła specjalnie z okazji tego pokazu nożyczki za 600 dolarów... Quote
aneta Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Bubi - ależ one już wyrosły, są przesłodkie :):):) Quote
Alfa1 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Są przefajne, :thumbs: szkoda że nie mam takie''chody''jak kiedyś gdy byłam piękna i młoda,bo pewno bym się skusiła,a teraz to tylko :user: mi pozostaje i kibicowanie na forum :cry: Quote
Alfa1 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 carragan napisał(a):Alfa1 napisał(a):A cóz tak? Baly sie,ze juz nie beda najpiekniejszymi domowniczkami :wink: Też mi się tak wydaje :wink: Quote
velvia Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Ale urosły Bubi te Twoje panienki,jestem pod wrażeniem. Szkoda że wszystkie są jeszcze Twoje. :P :P :P Quote
JustynaJK Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 no właśnie,szkoda,ze takie małe zainteresowanie takimi pannami Quote
IraKa Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Hello Wszystkim :hand: [quote name='Sonya-Nero']I nie zapominajmy, że ci WIELCY nie suszą ludzką suszarką i nie tną nożyczkami za 50 dolców.... :roll: Rozumiem :wink: , że wystarczy zainwestować w dobry sprzęt i można dołączyć do WIELKICH. To ja się zapisuję na listę oczekujących :biggrina: . A może mały konszacht z :cooldevi: [quote name='góral']po prostu Amerykanie w przygotowaniu psów nie mają sobie równych.: Ale z czego to wynika? Może z innego stosunku do samego psa i wystaw? Pudle na przedstawionych zdjęciach są naprawdę dopracowane ale czy to jeszcze nasza ulubiona rasa? Nie żebym się czepiała ale ... jak tu takiego psa chociażby poklepać, o poczochraniu nie wspomnę :evil_lol: Quote
Sonya-Nero Posted March 16, 2005 Author Posted March 16, 2005 Witaj, witaj :D no fakt zapomnialam wpisać najwazniejszego trzeba mieć jeszcze TALENT, a tego się nie kupi za żadne pieniadze... :wink: :P Dla mnie zawsze najważniejsze jest to co jest pod fryzurą czyli :Dog_run: Quote
IraKa Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Talent :o To zupełnie zmienia postać rzeczy. W takim razie muszę poczekać na reinkarnację :-? A póki co szukać pary sprawnych rąk. Jak tam przygotowania przed wystawą? Będziecie miały ze sobą kosmetyki Crown R? Quote
Bubi Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Witam .Ciągle mam zaległości w waszych rozmowach poniewaz mam dostęp do komputera tylko rano bo po południu przegrywam wyścig z moim syneczkiem :roll: Dziewczynki są naprawde fajne mają fantastyczny pigment i co z tego. :evil: A tak chciałam żeby trafiły na ringi .Wydaje się że ludzie boją się białych ze względu ma ilośc pracy .Jak tak dłużej będzie to chyba kupie myjnie samochodową do kapieli 7 pudelków :shake: :wallbash: Quote
aneta Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 A do tego jeszcze suszarnie z wentylatorem od odrzutowca aby je wysuszyć :P Oj szkoda, są piękne ....... chociaż osobiście gustuję w czarnuchach Quote
Bubi Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Łatwo Ci się śmiać, ale zapomniałaś jeszcze o kosiarce do strzyżenia.Tyle było dyskusji o super nożyczkach ,ja jeszcze chciałabym kogoś na ich końcu :wink: Quote
.ania Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Niem martw się Bubi ;) Dziewczyny napewno znjadą dobere domy :) Narazie córka mnie dręczy o jedną z tych ślicznotek... Quote
Bubi Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Zapraszam na kawe Masz taki dobry dojazd do mnie pod sam dom WKD jeżeli nie samochodem Quote
velvia Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Magda Nie daj się długo prosić. Drugi raz taka okazja się zdarzy,ja mam trzy ŚREDNIAKI, i na tym nie koniec. :P :P :P Quote
Recommended Posts