Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tomek67']No, no. Całkiem ładne te dupelki :D . Co prawda, to nie to co bolończyki :iloveyou: , ale jestem pod wrażeniem. Zwłaszcza japońskim. :wink:

Witaj Tomku67, zdradzę ci tajemnicę, ten Japończyk jest ubrany w sztuczne futerko, na co dzień jest łysy, a na wystawę ubierają go w taki kombinezonek :D :D :D

Posted

Bubi śliczne te Twoje dziewczynki ;)

A co no nożyczek to oglądałam ostatnio jakąś relacje z wystawy i kobieta kupiła specjalnie z okazji tego pokazu nożyczki za 600 dolarów...

Posted

Są przefajne, :thumbs: szkoda że nie mam takie''chody''jak kiedyś gdy byłam
piękna i młoda,bo pewno bym się skusiła,a teraz to tylko :user: mi pozostaje i kibicowanie na forum :cry:

Posted

Hello Wszystkim :hand:

[quote name='Sonya-Nero']I nie zapominajmy, że ci WIELCY nie suszą ludzką suszarką i nie tną nożyczkami za 50 dolców.... :roll:

Rozumiem :wink: , że wystarczy zainwestować w dobry sprzęt i można dołączyć do WIELKICH.
To ja się zapisuję na listę oczekujących :biggrina: . A może mały konszacht z :cooldevi:

[quote name='góral']po prostu Amerykanie w przygotowaniu psów nie mają sobie równych.:
Ale z czego to wynika? Może z innego stosunku do samego psa i wystaw?
Pudle na przedstawionych zdjęciach są naprawdę dopracowane ale czy to jeszcze nasza ulubiona rasa? Nie żebym się czepiała ale ... jak tu takiego psa chociażby poklepać, o poczochraniu nie wspomnę :evil_lol:

Posted

Witaj, witaj :D
no fakt zapomnialam wpisać najwazniejszego trzeba mieć jeszcze
TALENT, a tego się nie kupi za żadne pieniadze... :wink: :P

Dla mnie zawsze najważniejsze jest to co jest pod fryzurą czyli :Dog_run:

Posted

Talent :o
To zupełnie zmienia postać rzeczy. W takim razie muszę poczekać na reinkarnację :-? A póki co szukać pary sprawnych rąk.
Jak tam przygotowania przed wystawą? Będziecie miały ze sobą kosmetyki Crown R?

Posted

Witam .Ciągle mam zaległości w waszych rozmowach poniewaz mam dostęp do komputera tylko rano bo po południu przegrywam wyścig z moim syneczkiem :roll: Dziewczynki są naprawde fajne mają fantastyczny pigment i co z tego. :evil: A tak chciałam żeby trafiły na ringi .Wydaje się że ludzie boją się białych ze względu ma ilośc pracy .Jak tak dłużej będzie to chyba kupie myjnie samochodową do kapieli 7 pudelków :shake: :wallbash:

Posted

A do tego jeszcze suszarnie z wentylatorem od odrzutowca aby je wysuszyć :P
Oj szkoda, są piękne ....... chociaż osobiście gustuję w czarnuchach

Posted

Łatwo Ci się śmiać, ale zapomniałaś jeszcze o kosiarce do strzyżenia.Tyle było dyskusji o super nożyczkach ,ja jeszcze chciałabym kogoś na ich końcu :wink: