Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurować jak najbardziej się trzeba ,ale zrywanie ze światem dogomaniaków nie wskazane, :nono: a nawet godne polecenia, :kciuki: no chyba że temperatura przekracza 39stopni,a dreszcze nie pozwalaja stabilnie siedzieć na krześle,jeszcze wtedy można przyjąć postawę półleżącą. :hmmmm:
Polecam :beerchug: grzane z żółtkiem :sleep2:

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:( To nie pierwszy przypadek. Moi znajomi mają 9 miesięcznego cairn teriera i on tez miał anginę.
Mam nadzieję, że Bambo szybko wyzdrowieje :Dog_run:

Posted

Co do grypy to u nie juz trzeci tydzień trwa wojna z tą chorobą i na ko ncu mnie dopadła :evilbat: Mam tak dosyć zimy.
Przez ta pogodę i te choróbska nie mozemy pojechać do małej Rafaeli.

Posted

Mini reportaż z ringu średniaków w klasycznych kolorach c.d.

Soltar's Suchalyingbich, III dosk

niestety nie mogę zapisać w albumie tego zdjęcia,
ciekawe dlaczego :hmmmm:

CACIB i res.CACIB suki

BOS (pies) i BOB (suka)

i jeszcze raz BOB

:D

Posted

No to kurujcie się dwunożni i czterołapi nieboracy :wink: :D , sezon wystawowy się rozpoczyna.
A ja wbrew prognozom wierzę, że .... będzie wiosna :wink:
Byle do wiosny :D
Frosh twoja sunia zaczyna nabierać kształtów pudla, a :hmmmm: siodło już sobie kupiłaś na wszelki wypadek ???:wink:

Posted

Czarno to widzę. :( :( :( Dzisiaj jest zupełnie nieobecny.Cały dzień śpi.
A normalnie to WULKAN tryskający energią.Wciąż rozrabia,psoci...Ostatnio przegryzł kabel,wcześniej wykopał z donicy odżywkę do kwiatów i część jej zjadł ! Mało wtedy nie osiwiałam....

Posted

Z grypą to różnie bywa,nie zawsze tylko zimą,ja w ubiegłym roku ,oraz jeszcze poprzednim miałam grypę w lipcu w największe upały :bigcool: i jeszcze ta
bardzo wysoka temperatura,łokropność. :roll:

Posted

góral napisał(a):
ŁAdniutka ta sunia, co dostała BOBa
A widziałyście już zdjęcia z Euroazji, na razie tylko średniaki.

Zdjęcia nie oddają jej urody :wink:
Zdjęcia z Eurazji widziałam dużo wcześniej, ale z innego żródła, muszę powiedzieć, że jeżeli chodzi o średniaki to był naprawdę wysoki poziom.
Chociaż uważam, że bardzo pokrzywdzony w tym roku jest Esaul Udalyj iz Doma Tayur :evil: , nie powinien przegrać, ale niestety ... :evil:

Posted

góral napisał(a):
Mnie "powalił" ten brąz, który dostał Boba, ale rozczarowałem się aprocotami i śrebrnymi, a o jakim źródle mówisz, masz może duże?

Ale mógłby mieć troooszkę dłuższą szyję, w ogóle brązy u tej sędziny cieszyły się szczególnymi względami :wink:
Źródełko... a mam takie małe źródełko :wink: :lol:
Dużych nie ma za dużo, jutro ci podeślę, o ile nie będzie wcześniej na ruskim pudlu.
Zaczynam zbierać pieniążki na podróż do Moskwy na następną Eurazję :wink: :lol:

Posted

[quote name='Sonya-Nero']
Frosh twoja sunia zaczyna nabierać kształtów pudla, a :hmmmm: siodło już sobie kupiłaś na wszelki wypadek ???:wink:

siodło - czy to kolejne słowo ze specjalistycznego języka zaawansowanych właścicieli pudli :question: :question:

Czy też chodzi ci o to,że z Rafci wyrośnie mały konik :question:

Posted

Czyż wszystkich poskładała grypa :sleep2: i nie mają sił dojść do :user:
a dawałam rady wczoraj jak się jej pozbyć :wink:
Santy jak tam Bambi?

Posted

Ja już się pozbierałam po grypie. Zresztą zdążyłam jeszcze przed Wilnem.

Bibi bardzo dziękuję :multi: za miłą przesyłkę, teraz mogę się juz nie skręcać z ciekawości. Czy mogę prosić :modla: o taką samą przesyłkę dla Suszka :wink: .