Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olle chłopaki śliczne a gdzie brązowa dziewuszka?
Aneta brązowa sunia była w Polsce tylko gościnnie, jej właściciele pracowali u nas w ambasadzie rosyjskiej na placówce tylko przez 2 lata i w 2003 roku w październiku już wyjechali do siebie. Niestety w Polsce byli 2 razy i do naszego kraju już ich nie wyślą. Szkoda bo Shelby miała cudny kolor.

Posted

Witam nowego pudlarza, a raczej pudlarkę :wink: :hand:

Gośka brązowa sunia jest u Kaśki, a Olle ma brązowego pieska :wink:

Widzę, że wszyscy odwalili czarną robotę wczoraj :wink: Ja miałam dzień kąpielowy w piątek, a dzisiaj następny :-? Wczoraj to się strzygliśmy :D

Posted

Szczerze?
Chociaż mam b.blisko to nie lubię tej wystawy - termin - czyli ostatnia niedziela wakacji to powrót z wakacji (Zakopane, Czechy itp) , więc powrót z wystawy to koszmar -gigant korek aż do Krakowa. Jechałam kiedyś 5 godzin. Dziękuję. Raczej nie skorzystam.

Posted

Jeszcze nie wiem, ale byłem tam w zeszłym roku i bardzo mi się podobało, wiec i planuję i tym razem, ja mam do Raciborza ok 1,5 godz. więc jest to prawie jak w domu. Gosia jedziesz bronic bisa do Zakopanego?

Posted

Mnie oceniała już z różnymi psami i wydaje mi się, że ma świetne oko, choć znam o niej różne opinie. Osobiście bardzo ją lubię, ma oceniać duże na europejskiej. Mnie też ciągnie do Łodzi może się spotkamy :D muszę jeszcze tylko przekonac do tej wystawy moich domowników :-?

Posted

Witam.
Nikt nie jedzie do Leszna? Czyżby to była cicha zmowa, czy dezaprobata wystwy? Ja bym pojechała tylko wtedy gdyby moim chłopcom to coś dało, ale CWC mi nic nie daje, bo braknie mi przerwy półrocznej do Ch.PL.
Poza tym tak prestiżowa wystawa stała sie wystawą prywatną, no i stale ta sama obsada sędziowska nie mobilizuje do pokazywania swoich championów. Co z tego, że BEST-a wybiera 3 sędziów jak samo wyjście
z grupy jest wybierane przez 1 sędziego (zawsze tego samego) a sam wybór jest bardzo kontrowersyjny.
:question: :question: :question:
W Katowicach też się nie załapię na Ch.PL, więc też nie jadę. Myślałam o Warszawie, ale nie chciałam robic konkurencji BB, a poza tym muszę wyszukać bliższą wystawę ponieważ mam jeszcze dzieci w domu,
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
które wtym okresie niestety nie mogę zostawić samych, bo rolę mamy ja przejęłam.

Posted

góral napisał(a):
Ona już kiedyś oceniała na naszej klubówce, niestety nie pudle, wygląda na sympatyczną :lol:

A to już coś optymistycznego ! :thumbs:

Posted

Do Zakopanego się nie wybieram, Fordowi odpuszczam wystawy.
Izraelka sędziowała mnie w Opolu z lhasa, wygraliśmy BIS BABY, ale nie mam zdania wyrobionego, bo wpadłam i wypadłam z ringu, nawet kartę oceny odbierałam po ocenie. Jest symaptyczna, ale jak sędziuje i jaki ma typ nie wiem. Opisała nas ok, ale cóż można napisać 4-miesięcznemu szczeniakowi. Mój nie miał połowy zębów, bo mleczne zaczęły wypadać a stałych jeszcze nie było :lol: