Alfa1 Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Tempo pisania postów jest wręcz oszałamiające,o 20 tej oglądałam sport i zdeczko się zdrzemłam,tylko 3 godziny,a tu prawie zero przybyło :roll: Zdjęciem nacieszyłam moje oczy,wygląda na to,że im szczeniak większej rasy to ciekawszy świata. :fadein: Quote
Gina&Tiger Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Dla mnie pudel to charakter .Myślę ,że charakter dużych psów bardziej mi odpowiada.Może napiszecie coś o"kolosach", jakie są naprawdę . Quote
Alfa1 Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Całe życie miałam małe rasy,bialy szpic,PON i pudle tylko i tylko małe , nawet nasza pierwsza pudlczka średniaczka była w dolnej granicy wzrostu. :D Quote
Gina&Tiger Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Coś w tym chyba jest bo moja pierwsza pudlica była duża Quote
Alfa1 Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Widocznie i to nam życie przypisuje,a potem to się kręci w jednym rytmie. Ja nawet w jakimś horoskopie niedawno przeczytałam,że dla mnie pudel miniaturowy,trochę późno bo ja też już miałam toyę. :wink: Quote
Santy Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Miniatury są najlepsze !!!!! :wink: :wink: :wink: [/i] Quote
Gośka Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Oj potrafi życie zakpić, potrafi :D Ja mówiłam, nigdy pudla, to taki nie pies i co? od 17 lat mam pudle, potem mówiłam, nigdy nie będę miała małych pudli i co? mam najmniejszego :lol: Duży pudel prawie niczym nie różni się od małego, prawie, bo na pewno inaczej się go wychowuje, nie pozwala się na wszystko tak jak małemu. Ale duży jak się rozbuja w zabawie to tratuje wszystko dookoła, zzrzuca kawiatki, nokautuje, depta po małych psach, na spacerach, przynajmniej moje to wariaty. W domu muszą znać swoje miejsce i raczej nie zaczynam z Fordem zabawy w pokoju, po zabawkę potrafi wyskoczyć na wysokośc żyrandola, co jest wielce niebezpieczne, bo nie wiadomo czy nie wyląduje potem na stole. Tak samo nie ganiam się z nim i nie morduję go na łóżku jak małe, bo potem zaczyna biegać po mieszkaniu i kiedyś o mało nie zwalił telewizora. Tak więc gonitwy i szaleństwa na spacerach, ale duży też jest świrkiem. Quote
Alfa1 Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Więc właśnie,poniważ ja na wszystko pozwalam,no prawie wszystko. Koło kogo siedzą psy podczas posiłku-koło mnie,komu śpią na głowie-też mojej. :wink: Quote
góral Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Mnie się wydaje, że duże to nieuleczalna choroba, zajmują dużo miejsca, dużo jedzą o pielęgnecji lepiej nie wspominać, ale jak już złapiesz tego wiruska, to się od niego nie uwolnisz, duże i średniaki to najwspanialsze psy pod słońcem, poza gabarytami niczym się nie różnią, może są trochę spokojniejsze w domu, za to w ogrodzie lepiej nie stawać im na drodze jak się rozpędzą :P Quote
Alfa1 Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 A czy ja mówię,że nie wspaniałe,dla mnie wszystki psy są takie,nie ma dla mnie rasy o której bym powiedziała inaczej i nie rozumiem ludzi, wypowiadających się o psach różnych ras negatywnie :D Quote
Frosh Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 No i reszta zdjeć jakoś sie udało Z siostrą (nie wiem która to moja) maja 11 dni śpię śpię Rafa czy nie Rafa -ja tego jeszcze nie wiem Quote
Alfa1 Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Pomyśl,że miniatury są tej wielkości w wieku 6-8 tyg. Quote
góral Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Czyżby i pudlarzy ogarnęła "Małyszomania"? "... głucho wszędzie" :niewiem: Quote
Sonya-Nero Posted February 19, 2005 Author Posted February 19, 2005 Mnie nie :lol: , ale faktycznie pusto tu :( O czym by tu napisać :hmmmm: :question: Quote
Sonya-Nero Posted February 19, 2005 Author Posted February 19, 2005 Frosh, ja wczoraj nie wytrzymałam i weszłam na twój album i sobie pooglądałam, fajne czarne kluchy :D Quote
góral Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Sonya mam prośbę, jak będziecie w Berlinie, będzie Piechocka, czy możecie pstryknąć jej psom parę fotek :modla: Quote
Gina&Tiger Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Velvia fajnie szyfrujesz .Co to Enigma???? Quote
góral Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 No właśnie a ktoś tu ostatnio narzekał, że piszemy szyfrem :D Quote
Sonya-Nero Posted February 19, 2005 Author Posted February 19, 2005 Zrobię temu srebrnemu olbrzymowi zdjęcia :D , jak tylko będzie, on mi się też podoba, ale tylko platonicznie :wink: Velvia - ale ty nas katujesz :evil: , a może Zięciunio coś pomoże :D... Velvia napisz jak w końcu mają na imię twoje maluchy, bo chyba Jaszczurka to nie... JASZCZURKA Vericolor :roll: :wink: Quote
Sonya-Nero Posted February 19, 2005 Author Posted February 19, 2005 Przypominam, że jutro upływa I termin wpłat na klubówkę, w II wzrastają opłaty o 15 zł, a III....ale zdzierstwo :motz: Quote
Frosh Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Czy ktoś wie jak duża jest populacja pudli w Polsce?? A których jest najwiecej?? Stawiam na toye lub miniatury :D A ile jest w Polsce duzych?? Quote
góral Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Sonya-Nero napisał(a):Przypominam, że jutro upływa I termin wpłat na klubówkę, w II wzrastają opłaty o 15 zł, a III....ale zdzierstwo :motz: Ja chyba odpuszczam :( Quote
Sonya-Nero Posted February 19, 2005 Author Posted February 19, 2005 Ja niestety nie wystawię moich średniaków :bigcry: , musiałam zrobić selekcję :evil: Najmniej w Polsce jest pudli średnich :( , a najwięcej... szczerze mówiąc nie wiem :hmmmm: Quote
BiBi Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Mnie się wydaje, że miniatur :D Chociaż toy też jest coraz więcej :wink: :D Quote
Recommended Posts