Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tempo pisania postów jest wręcz oszałamiające,o 20 tej oglądałam sport i zdeczko się zdrzemłam,tylko 3 godziny,a tu prawie zero przybyło :roll:
Zdjęciem nacieszyłam moje oczy,wygląda na to,że im szczeniak większej rasy to ciekawszy świata. :fadein:

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widocznie i to nam życie przypisuje,a potem to się kręci w jednym rytmie.
Ja nawet w jakimś horoskopie niedawno przeczytałam,że dla mnie pudel miniaturowy,trochę późno bo ja też już miałam toyę. :wink:

Posted

Oj potrafi życie zakpić, potrafi :D
Ja mówiłam, nigdy pudla, to taki nie pies i co? od 17 lat mam pudle, potem mówiłam, nigdy nie będę miała małych pudli i co? mam najmniejszego :lol:
Duży pudel prawie niczym nie różni się od małego, prawie, bo na pewno inaczej się go wychowuje, nie pozwala się na wszystko tak jak małemu. Ale duży jak się rozbuja w zabawie to tratuje wszystko dookoła, zzrzuca kawiatki, nokautuje, depta po małych psach, na spacerach, przynajmniej moje to wariaty. W domu muszą znać swoje miejsce i raczej nie zaczynam z Fordem zabawy w pokoju, po zabawkę potrafi wyskoczyć na wysokośc żyrandola, co jest wielce niebezpieczne, bo nie wiadomo czy nie wyląduje potem na stole. Tak samo nie ganiam się z nim i nie morduję go na łóżku jak małe, bo potem zaczyna biegać po mieszkaniu i kiedyś o mało nie zwalił telewizora.
Tak więc gonitwy i szaleństwa na spacerach, ale duży też jest świrkiem.

Posted

Więc właśnie,poniważ ja na wszystko pozwalam,no prawie wszystko.
Koło kogo siedzą psy podczas posiłku-koło mnie,komu śpią na głowie-też mojej. :wink:

Posted

Mnie się wydaje, że duże to nieuleczalna choroba, zajmują dużo miejsca, dużo jedzą o pielęgnecji lepiej nie wspominać, ale jak już złapiesz tego wiruska, to się od niego nie uwolnisz, duże i średniaki to najwspanialsze psy pod słońcem, poza gabarytami niczym się nie różnią, może są trochę spokojniejsze w domu, za to w ogrodzie lepiej nie stawać im na drodze jak się rozpędzą :P

Posted

A czy ja mówię,że nie wspaniałe,dla mnie wszystki psy są takie,nie ma dla mnie rasy o której bym powiedziała inaczej i nie rozumiem ludzi,
wypowiadających się o psach różnych ras negatywnie :D

Posted

Zrobię temu srebrnemu olbrzymowi zdjęcia :D , jak tylko będzie, on mi się też podoba, ale tylko platonicznie :wink:
Velvia - ale ty nas katujesz :evil: , a może Zięciunio coś pomoże :D...
Velvia napisz jak w końcu mają na imię twoje maluchy, bo chyba Jaszczurka to nie... JASZCZURKA Vericolor :roll: :wink:

Posted

Sonya-Nero napisał(a):
Przypominam, że jutro upływa I termin wpłat na klubówkę, w II wzrastają opłaty o 15 zł, a III....ale zdzierstwo :motz:

Ja chyba odpuszczam :(