Frosh Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 to zdjęcie powyżej dodała mi Fuka to jest Rafa z mamusią i siostrą :D Quote
Fuka Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 to sie nazywa mieć luksusowe warunki - tyle wolnych cycków do dyspozycji i mama prawie na własność :lol: Quote
Frosh Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Zdjęcia wklejała Fuka bo ja sierota jeszcze sie uczę, ale zaraz sama coś pokombinuje :D To jest oczywiście moja Rafunia zaraz po porodzie Quote
Karka Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Frosh śliczności ta twoja mała.Masz wielkie szczęście móc obserwować swoje maleństwo od pierwszych dni życia na fotach :P Quote
Alfa1 Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Super maluchy,będą z nich niezłe klocki przy takiej ilości pokarmu,gratulacje dla mamusi :lilangel: Wiolonczela,kiedy zobaczymy ogolone pycholki dziewczynek :question: Quote
Fuka Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Frosh, ucz sie pilnie, bo masz jeszcze kilka pięknych fotek do pokazania światu :D A ja ze swej strony nie przeszkadzam i witam Was wszystkich :laola: Oby się maluchy zdrowo i wesoło chowały :thumbs: dobrych domów im życzyć nie trzeba, bo te już mają :sweetCyb: Quote
Frosh Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Ostatnia próba i się poddaję :wallbash: Zdjęcie z porodu, z tego co widzę to jedna sunia na świecie a druga w drodze. udało się jestem wielka :laola: Quote
Frosh Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 i jeszcze dwa zdjęcia jak się domyślam Rafy i jej siostry Quote
Fuka Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Frosh, gratuluję sukcesu ze wklejaniem zdjęć :klacz: Quote
góral Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Od razu widać, że większość pudlarzy na wystawie, bo zaponowała głucha cisza :sleeping: Quote
Frosh Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 no właśnie zauważyłam, a gdzie jest teraz wystawa?? Quote
Frosh Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 oj to ode mnie daleko :D Ale za to na wrocławską mam blisko 10 minut piechotką :D Quote
Gośka Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 My niestety nie pojechalismy :( Samochod nie chcial odpalic w ten mroz, u nas bylo -25C. Szkoda było mojej roboty :( Quote
góral Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Współczuję :( , zwłaszcza, że wiem ile pracy trzeba poświęcić, by przygotować Forda, Iwona chciała się z Tobą spotkać i oddać Ci jakiś grzebień. Quote
Frosh Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 ojojoj :o U nas tylko -10 st ale grama śniegu. Dziecko szpitalne poszło do parku pojeździć na łyzwach, ale stwierdziło, że jest za śliski lód i wiecej leżało niż stało, wiec poszliśmy do domu. Gośka powiedz mi , przez ile czasu trzyma się federał na psie, czy po jednym strzyzeniu można załatwić trzy wystawy które są w zbliżonym czasie :question: Quote
góral Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Cały pies może wytzrmać przez kilka wystaw, ale na każdą trzeba wygolić kufkę, a tak na prawdę, to nawet, jeśli wystawa byłaby codziennie, to i tak zawsze coś wyjdzie i trzeba to poprawić, jak popatrzysz na włąścicieli pudli przed wejciem na ring, to oni zawsze mają nożyczki w ręce :D Quote
Frosh Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 To rozumiem, chodziło mi o to, czy nie trzeba co dwa tygodnie iśc do salonu i całego psa robić na nowo. Dzieki :D Quote
góral Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Najlepiej spróbować samemu :D Prawie każdy z nas strzyże sam, bo inaczej byłoby to baaaaaaaaaaardzo drogie hobby :P Quote
Recommended Posts