Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super maluchy,będą z nich niezłe klocki przy takiej ilości pokarmu,gratulacje dla mamusi :lilangel:

Wiolonczela,kiedy zobaczymy ogolone pycholki dziewczynek :question:

Posted

Frosh, ucz sie pilnie, bo masz jeszcze kilka pięknych fotek do pokazania światu :D
A ja ze swej strony nie przeszkadzam i witam Was wszystkich :laola:
Oby się maluchy zdrowo i wesoło chowały :thumbs: dobrych domów im życzyć nie trzeba, bo te już mają :sweetCyb:

Posted

Ostatnia próba i się poddaję :wallbash:

Zdjęcie z porodu, z tego co widzę to jedna sunia na świecie a druga w drodze.

udało się jestem wielka :laola:

Posted

ojojoj :o

U nas tylko -10 st ale grama śniegu. Dziecko szpitalne poszło do parku pojeździć na łyzwach, ale stwierdziło, że jest za śliski lód i wiecej leżało niż stało, wiec poszliśmy do domu.

Gośka powiedz mi , przez ile czasu trzyma się federał na psie, czy po jednym strzyzeniu można załatwić trzy wystawy które są w zbliżonym czasie :question:

Posted

Cały pies może wytzrmać przez kilka wystaw, ale na każdą trzeba wygolić kufkę, a tak na prawdę, to nawet, jeśli wystawa byłaby codziennie, to i tak zawsze coś wyjdzie i trzeba to poprawić, jak popatrzysz na włąścicieli pudli przed wejciem na ring, to oni zawsze mają nożyczki w ręce :D