Sonya-Nero Posted January 27, 2005 Author Posted January 27, 2005 No tak, coś czuję, że ten rok będzie obfitował w różne niespodzianki pudlowe :wink: :D :lol: Quote
aneta Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Oj rośnie - było 2+2, jedna sunia jest w okolicach Łodzi, 2-ga u hodowczyni, 2-gi pies w Krakowie :wink: Quote
Frosh Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 O to widzę,żę moja Rafka będzie miała towarzystwo w swojej rasie., Góral ja będę miała z Szemrowickiego Dworka - na dniach się rodzi :ylsuper: Quote
Sonya-Nero Posted January 27, 2005 Author Posted January 27, 2005 A po jakim są tatusiu? Drugi pies w Krakowie, a u kogo? Quote
góral Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Szemrowickie chyba są po Domeniko, a Stańczykowa kryła Castiliem Quote
aneta Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 DON CASTILLO Niger Astrum a matka jest młodsza suka Ewy (of Flat Hills). Pies jest u sympatycznych raczej niemłodych już ludzi, spróbuję ich naciągnać na wystawy :wink: Quote
góral Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Zrobi się ciekawie, jak Fordzikowe biłaski rusza na ring :wink: Quote
Gośka Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Jedna dziewczyna ruszy na pewno, bo Asia po to sobie zostawiła. Ciekawa jestem którą wybierze, jak byłam oglądać to podobały mi się te których Asia nie brała wogóle pod uwagę :D Reszta zobaczymy. Quote
góral Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 W końcu o gustach się nie dyskutuje. Jak nóżka małego? Quote
Gośka Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Dostał zastrzyki przeciwbólowe, jakiś antybiotyk w sumie 3 zastrzyki i rimadyl i teraz jest ok, ale jest na prochach. Zobaczymy za kilka dni, ech, nie miała baba kłopotu sprawiła sobie toyka. Quote
góral Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Trzeba było zostać przy dużych :sweetCyb: Quote
aneta Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Małgosi (prezes) nie było a teraz mnie nie ma 2 tyg. spróbuję dowiedzieć sie czegoś po feriach Quote
Frosh Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 góral napisał(a):Szemrowickie chyba są po Domeniko, a Stańczykowa kryła Castiliem Tak Szemrowickie są po Domenico Quote
Violonczela Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Wreszcie mam zdjęcia moich dziewczynek. Jak obiecałam zaraz je Wam pokażę: w objęciach hodowcy dwie siostry razem ___________________ Pozdr.Violonczela www.lindeza.webpark.pl Quote
Violonczela Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Dalszy ciąg castingu dziewczyn: teraz ta mniejsza ________________ Pozdr. Violonczela www.lindeza.webpark.pl Quote
Sonya-Nero Posted January 28, 2005 Author Posted January 28, 2005 :o śliczne te :lilangel: a szyjka niczego sobie, jak u :wink: :D żyrafy :iloveyou: Quote
Violonczela Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Teraz ta troszeczkę większa i to cały mój miot. ________________ Pozdr. Violonczela www.lindeza.webpark.pl Quote
Sonya-Nero Posted January 28, 2005 Author Posted January 28, 2005 i drugi śliczny :lilangel: :iloveyou: Nie dziwię ci się Violonczela, że masz taki dylemat... Quote
Violonczela Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Widzisz teraz dlaczego siedzę i ciągle się zastanawiam :hmmmm: co mam dalej robić. Przez to nie mogę dalej działać konstruktywnie. W domu mam przecież jeszcze trzy dziewczyny i jeszcze jedna :-? nie wiem czy by to mój mąż przetrzymał :roll: ____________________ Violonczla www.lindeza.webpark.pl Quote
Sonya-Nero Posted January 28, 2005 Author Posted January 28, 2005 Hahaha, skąd ja to znam, jak się u mnie w domu dowiedzieli, że zostają dwa szczeniaki to były takie awantury :evil: , że do dzisiaj słowo "szczeniak" nie śmie zabrzmieć w moim domu.... Zdaj się :hmmmm: na... los :D , my na tym z BiBi nie wychodzimy najgorzej :lol: . To ten los nam przyniósł Lucky'ego, mnie... Tatianę, a Anecie ...Lunę i Bercika, a co nam jeszcze przyniesie.... :question: Quote
Violonczela Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 I właśnie na to liczę :fadein: Narazie większa jest do sprzedania a malutka :hmmmm: :niewiem: Właśnie jej szja i włos a poza tym jej pysio mnie całkiem zniewolił :oops: __________________ Pozdr. Violonczela www.lindeza.webpark.pl Quote
Karka Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Śliczne dziewczynki :angel: Violonczela rób co podpowiada serce bo to zawsze wychodzi na dobre :P Gratuluję mamusi i tatusiowi tak ładnych dzieci i życzę maluszkom by trafiły w wyśmienite ręce a gdy podrosną na wystawowe ringi. Quote
Violonczela Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 [quote name='Karka']Śliczne dziewczynki :angel: Violonczela rób co podpowiada serce bo to zawsze wychodzi na dobre :P Gratuluję mamusi i tatusiowi tak ładnych dzieci i życzę maluszkom by trafiły w wyśmienite ręce a gdy podrosną na wystawowe ringi. Serce to wiadomo co podpowiada ale rozsądek wciąż :motz: Na razie nie wiem co zwycięży, chyba na razie zdam się na... los , ______________ Pozdr. Violonczela www.lindeza.webpark.pl Quote
BiBi Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Dziewczyny przepiękne :D :D :D Mamusia i Tatuś spisali się na medal :D Moją faworytką też jest mniejsza, ach ta szyjka :lol: Ja też bym miała dylemat :wink: z tym, że ja wiem jak by się to skończyło... poprostu zostałaby, a szanownemu małżonkowi powiedziałabym, że się nie sprzedało :wink: To działa :lol: Quote
Recommended Posts