Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O to widzę,żę moja Rafka będzie miała towarzystwo w swojej rasie.,
Góral ja będę miała z Szemrowickiego Dworka - na dniach się rodzi :ylsuper:

Posted

DON CASTILLO Niger Astrum a matka jest młodsza suka Ewy (of Flat Hills).
Pies jest u sympatycznych raczej niemłodych już ludzi, spróbuję ich naciągnać na wystawy :wink:

Posted

Jedna dziewczyna ruszy na pewno, bo Asia po to sobie zostawiła. Ciekawa jestem którą wybierze, jak byłam oglądać to podobały mi się te których Asia nie brała wogóle pod uwagę :D Reszta zobaczymy.

Posted

Dostał zastrzyki przeciwbólowe, jakiś antybiotyk w sumie 3 zastrzyki i rimadyl i teraz jest ok, ale jest na prochach. Zobaczymy za kilka dni, ech, nie miała baba kłopotu sprawiła sobie toyka.

Posted

Hahaha, skąd ja to znam, jak się u mnie w domu dowiedzieli, że zostają dwa szczeniaki to były takie awantury :evil: , że do dzisiaj słowo "szczeniak" nie śmie zabrzmieć w moim domu....
Zdaj się :hmmmm: na... los :D , my na tym z BiBi nie wychodzimy najgorzej :lol: .
To ten los nam przyniósł Lucky'ego, mnie... Tatianę, a Anecie ...Lunę i Bercika, a co nam jeszcze przyniesie.... :question:

Posted

Śliczne dziewczynki :angel: Violonczela rób co podpowiada serce bo to zawsze wychodzi na dobre :P Gratuluję mamusi i tatusiowi tak ładnych dzieci i życzę maluszkom by trafiły w wyśmienite ręce a gdy podrosną na wystawowe ringi.

Posted

[quote name='Karka']Śliczne dziewczynki :angel: Violonczela rób co podpowiada serce bo to zawsze wychodzi na dobre :P Gratuluję mamusi i tatusiowi tak ładnych dzieci i życzę maluszkom by trafiły w wyśmienite ręce a gdy podrosną na wystawowe ringi.

Serce to wiadomo co podpowiada ale rozsądek wciąż :motz:
Na razie nie wiem co zwycięży, chyba na razie zdam się na... los ,

Posted

Dziewczyny przepiękne :D :D :D Mamusia i Tatuś spisali się na medal :D Moją faworytką też jest mniejsza, ach ta szyjka :lol:
Ja też bym miała dylemat :wink: z tym, że ja wiem jak by się to skończyło... poprostu zostałaby, a szanownemu małżonkowi powiedziałabym, że się nie sprzedało :wink: To działa :lol: