Sonya-Nero Posted January 27, 2005 Author Posted January 27, 2005 Frosh - no to całe szczęście :D, że synek ma się już lepiej :D BiBi tak się zastanawiam :hmmmm: co się z tobą dzieje :lol: naprzód anielica, potem wściekły misiek, potem elficzka a teraz ..... czarownica :lol: :roll: .... to kim ty się właściwie jesteś :hmmmm: :confused: :smhair2: Quote
góral Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Frosh świetnie, że synek wraca do zdrowia :P Jeśli chodzi o szybkość rozchodzenia się wieści, to w dużych pudlach prędkość jest błyskawiczna, to chyba ze względu na niesłychaną popularność tej odmiany w naszym kraju :wink: Jest nas tak wielu :P Quote
BiBi Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 [quote name='Sonya-Nero'] BiBi tak się zastanawiam :hmmmm: co się z tobą dzieje :lol: naprzód anielica, potem wściekły misiek, potem elficzka a teraz ..... czarownica :lol: :roll: .... to kim ty się właściwie jesteś :hmmmm: :confused: :smhair2: Sama nie wiem, ale za chwilę będę znów kim innym, bo mnie się ta czarownica nie otwiera :( Quote
BiBi Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 [quote name='Karka']BiBi wpadnij na tej miotle jutro do mnie nie będziesz musiała w korkach stać :roflt: :roflt: :roflt: może uda się małym czortom jakieś fotki normalne zrobić :roll: Wpadnę jutro jak zwykle na :morning: Ale wolę autem, nawet w korku, bo na miotle, to by mogło mnie przewiać :wink: Przygotuj na sesję jakieś tło :D Quote
Karka Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Mogę przygotować ciacho :wink: a w galerii parę glupawych fotek szczeniorów :wink: Quote
góral Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 BiBi jeśli znajdziesz kiedyś chwilkę czasu, to zapraszam do mnie :P , ja też mam :morning: Quote
Karka Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 :cry: :cry: :cry: a mnie nie zaprosisz :cry: :cry: :wink: Quote
góral Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Oczywiście, że zaproszę :P , pomyślcie i wpadnijcie... Quote
aneta Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Frosh - życzę Ci aby synek był zdrowy i miał udane ferie :) Góral - gorąco tam u Was, szkoda, że tak daleko bo ja tu marznę w Krakowie. A teraz dla Ciebie zagadka - jaki duży pudel jest już we Wrocławiu :) Bibi - jeszcze raz dzięki :) Wiesz za co :wink: Jesteś :angel: A na tych zdjęciach jest gdzieś moja Tifany ? Quote
BiBi Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 góral napisał(a):BiBi jeśli znajdziesz kiedyś chwilkę czasu, to zapraszam do mnie :P , ja też mam :morning: Dzięki za zaproszenie, chętnie kiedyś wpadniemy :D Quote
BiBi Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Karka napisał(a):Mogę przygotować ciacho :wink: Jako tło się nie nada, ale do kawki będzie super :P Quote
BiBi Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 aneta napisał(a): Bibi - jeszcze raz dzięki :) Wiesz za co :wink: Jesteś :angel: A na tych zdjęciach jest gdzieś moja Tifany ? A proszę bardzo i do usług :wink: Prawdę powiedziawszy, to nie wiem, gdzie tam jest Tiffany, ale napewno gdzieś jest :wink: :D Quote
aneta Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Bibi, zrobiłabyś dla mnie coś jeszcze??? Zdjątko córeczki??? Quote
Frosh Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Dzięki za wszystkie ciepłe życzenia dla Kuby. Wieczorem pojechał tatuś do niego, żeby pomóc się umyć itd. oraz poczekać , aż dziecko zaśnie :sleeping: . Ale dziecko powiedziało, że spać jeszcze nie idzie i wysłało tatusia do domu. Jutro do niego pojadę i zobaczymy jak sobie poradziłą. jaki duży pudel jest już we Wrocławiu Ja nie wiem powiedzcie mi. Mysłałam, że moja będzie pierwsza :D Quote
aneta Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Powiem, jak tylko Góral pogłówkuje :Dog_run: Quote
BiBi Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 aneta napisał(a):Bibi, zrobiłabyś dla mnie coś jeszcze??? Zdjątko córeczki??? Obiecuję, że jak będzie ładnie wyglądać, to zrobię zdjęcie i Ci prześlę :D Teraz jest niezbyt fotogeniczna :wink: troszkę się jej przytyło :oops: zrestą zawsze miała z tym problem. I muszę ją przystrzyc :lol: Quote
góral Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 aneta napisał(a):Frosh - życzę Ci aby synek był zdrowy i miał udane ferie :) Góral - gorąco tam u Was, szkoda, że tak daleko bo ja tu marznę w Krakowie. A teraz dla Ciebie zagadka - jaki duży pudel jest już we Wrocławiu :) Bibi - jeszcze raz dzięki :) Wiesz za co :wink: Jesteś :angel: A na tych zdjęciach jest gdzieś moja Tifany ? A mogę prosić o małą podpowiedź, bo to raczej nie jest psiak, który pojawia się na wystawych, albo jakiś weteran Quote
Frosh Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 aneta napisał(a):Powiem, jak tylko Góral pogłówkuje :Dog_run: ok czekam z niecierpliwością tylko napisz też jaki kolor :sweetCyb: Quote
góral Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Jeśku Polski to może jakiś apricot, bo białaski są jeszcze z mamusią :D Quote
góral Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Szemrowicki Dworek, chyba, że Stańczykowej coś się urodziło, a może import.. nie wiem :cry: poddaję się powiedz :modla: Quote
aneta Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Góral - bardzo blisko !!! Pies (on) ma około 4 msc i jest to pies z hodowli Niger Astrum od Ewy Stańczakowej :) Quote
góral Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Coć mi się wydaje, że mojej Zubie rośnie konkurencja :wink: Quote
Recommended Posts