góral Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 No w końcu, bo z tymi weteranami, to już się zapowiadasz od jakiegoś czasu. :wink: Moja już nigdy nie stanie na ringu. Ma krótkiego federałka i śpi na swoim ulubionym fotelu :P Quote
Sonya-Nero Posted January 19, 2005 Author Posted January 19, 2005 Tomas Kucera (z "ptaszkami' nad "s" i "c" to przewodniczący najliczniejszego klubu pudla w Czechach KPaChP. A sunia to: Clojo SPIRIT OF AUSTRALIA. Quote
aneta Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 No własnie- moja Panthera już też nigdy nie stanie na ringu. Cieszy się zasłużnoną emerytura - ale Valinor nie przepuszczę 8) Quote
Sonya-Nero Posted January 19, 2005 Author Posted January 19, 2005 Szilenka była już wystawiana w weteranach w Kielcach i narobiła strasznego zamieszania na ringu :lol: :lol: :lol: Nie wydrukowali jej karty ocen i dopiero na Lunie BiBi wyszło, że każdy z pudli ma wpisany opis nie na swojej karcie i trzeba było drukować karty na nowo i przepisywać :lol: :lol: :lol: Szilenka jest w doskonałej kondycji, tylko jest trochę za okragła :roll: :wink: Quote
Sonya-Nero Posted January 19, 2005 Author Posted January 19, 2005 góral napisał(a):Widziałaś tą Australijkę? Tak, jest ładna i przy tym ma odpowiedniego handlera :wink: :lol: ....ma jeszcze w zanadrzu sunię miniaturową własnej produkcji :wink: Australijkę zobaczysz w Ostrowie Wlk... Quote
Sonya-Nero Posted January 19, 2005 Author Posted January 19, 2005 góral napisał(a):W tym wieku tłuszczyk dodaje godności :P jak to ładnie ująłeś.... będę tak tłumaczyła sędziom :D :D :D Quote
IraKa Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 No, no widzę że Ostrowa nie będzie można pominąć. Impreza obowiązkowa w tym roku. Z dnia na dzień zapowiada się ciekawiej. Quote
góral Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Sonya-Nero napisał(a):góral napisał(a):Widziałaś tą Australijkę? Tak, jest ładna i przy tym ma odpowiedniego handlera :wink: :lol: ....ma jeszcze w zanadrzu sunię miniaturową własnej produkcji :wink: Australijkę zobaczysz w Ostrowie Wlk... Czyżby powierzył ją Vavrouskovej? Do Ostrowa chyba się nie wybiorę nie mam z kim jechać :cry: Quote
aneta Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Robi sie coraz ciekawiej :) Chyba jednak się wybiorę do Ostrowa - chociaż pooglądać :) A blisko nie mam Quote
Sonya-Nero Posted January 19, 2005 Author Posted January 19, 2005 góral napisał(a):... Czyżby powierzył ją Vavrouskovej? ... Ja pisałam o nim :wink: :lol: Quote
góral Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 No tak. Ja nieco inaczej rozumiałem wyraz "odpowiedniego" Ja jednak wolałbym ją :D :D :D Quote
Alfa1 Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Może Góral zajmie się moją wnusią,a ja pojadę sobie do Ostrowa. :wink: Quote
BiBi Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Biedny Góral :wink: Kucera z tą suczką miał w Ljubljanie w sobotę III BIS JUNIOR A oto ona Quote
IraKa Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 BiBi jesteś WIELKA :bigok: - dzięki za zdjęcie. Quote
Karka Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 A to ta sama co była w Wels? Bo tamta prezentowała się skromniej :roll: Quote
góral Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 [quote name='BiBi']Biedny Góral :wink: Kucera z tą suczką miał w Ljubljanie w sobotę III BIS JUNIOR A oto ona Jakaś taka nieciekawa i żółta, wolę psa od Vsavrouskovej Quote
Sonya-Nero Posted January 20, 2005 Author Posted January 20, 2005 :hmmmm: Z wszystkich białych średniaczek które widziałam na żywo ta wydaje mi się najlepsza :roll: , weźcie pod uwagę, że ma dopiero 12 miesięcy... Quote
góral Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 No tak, ale jakoś nie bardzo mi podchodzi. Może się jeszcze zmieni? Quote
JustynaJK Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 dla mnie albo pies ma to "coś" albo nie na pierwszy rzut oka,ta zdecydowanie nie,ale to tylko moja opinia :) Quote
Sonya-Nero Posted January 20, 2005 Author Posted January 20, 2005 A ten pies bezsprzecznie miał to "coś" :D , bardzo pięknie się poruszał, w sobotę wygrał swoją grupę (VIII) i chyba miał też któreś miejsce na BISie, nie moge sobie teraz przypomnąć. W każdym bądź razie wpadł mi w oko :wink: Oto: Quote
góral Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 To bardzo sympatyczne psiaki :P Ja już kilka razy zmieniłem zdanie o różnych psach w czasie ich rozwoju. Pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłem Oshmantusa od Klirovej. Miał wtedy może rok lub mniej. WOW co to było, a potem, zresztą sama wiesz... Sa okresy w życiu psa, kiedy wygląda lepiej lub gorzej. O tej suczce trudno wyrazić opinię po jednym zdjęciu. Quote
IraKa Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Rzeczywiście fajny. Sonya-Nero napisał(a):W każdym bądź razie wpadł mi w oko :wink: Pewnie dlatego że ma sporo wspólnego z pudlem :megagrin: Quote
Recommended Posts