góral Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Posłałęm Ci na adres mailowy, może się nie spieszy :lol: Quote
zieciunio_velvii Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Witam wszystkich :P velvia.........znaczy Mamusiu :santagri: Nie wiem czy wpisalas caly link, powinien sie konczyc znakiem jpg :), a poza tym musisz na koncu linku dodac i wtedy bedzie zdjecie :P Quote
Karka Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Witam zięciunia :P Zięciuno będzie naszym drugim rodzynkiem w babińcu :wink: Quote
velvia Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Witam wszystkich :P velvia.........znaczy Mamusiu :santagri: Nie wiem czy wpisalas caly link, powinien sie konczyc znakiem jpg :), a poza tym musisz na koncu linku dodac i wtedy bedzie zdjecie :P zobaczcie sami jaki mam skarb,niedosyć że kocha pudelki,fretki fotografię, :laola: moją córkę to jeszcze wspiera mnie technicznie na forum. Myślę że GóRALBĘDZIE SIĘ CZUŁ LEPIEJ W TYM BABIŃCU, MAJĄC BRATNIĄ DUSZĘ. Quote
Gośka Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Witamy, niedlugo to juz bedzie cale ciasto bakaliowe :D rodzynek, do rodzynka... Quote
Gośka Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Dziewczyny zauwazylyscie w jakiej kolejnosci Velvia wymienia? :wink: pudelki na poczatku, a corka na koncu. :thumbs: Quote
Karka Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 velvia gratuluję tak wspaniałego zięcia zatem :P Niełatwo taki skarb znaleźć w dzisiejszych czasach :wink: Quote
zieciunio_velvii Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Dziekuje za powitanie:) Ale ja juz tu...........hmmmmmmmmmm bylem z Mamusia :lol: Nie chwalac sie................zdjecia to moja robota :D Quote
zieciunio_velvii Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Ale coreczka to u mnie jest na 1 miejscu :P Quote
Gośka Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Nie przejmuj sie, jak ja w domu wolam - chodzcie jesc - to pierwszy zawsze biegnie moj maz i zawsze sie denerwuje jak widzi ze na kolacje wolane sa najpierw psy :angel: Quote
anushka Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 u mnie nawet jak pies śpi a ktoś idzie w stronę kuchni to on jest pierwszy i siada koło lodówki :evilbat: :evilbat: Quote
velvia Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 U nas do tej pory było wszystko normalnie.Po przyjściu na świat szczeniąt wszystko przewróciło się do góry nogami,łącznie z proritetem w rodzinie/3 miejsce mojej córki/. :sweetCyb: Quote
Karka Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Bo maleńkie szczeniaczki potrafią przysłonić caaaały świat :P Ja to stale zaglądam co porabiają są takie słodziuchne w swej nieporadności małe :angel: Quote
aneta Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Witajcie! Kilka dni, a tu widzę trochę nowości. Witam serdecznie płeć odmienną w tym babskim gronie :) coś mi się wydaje, że dolew świerzej "krwi" oraz poglądów z innego punktu widzenia świata zrobi ten temat jeszcze atrakcyjniejszym :) Zdjęcia maluszków są śliczne :P Quote
Gośka Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Bo chyba wszyscy poszli za przykladem Sonya-Nero i odnawiaja swoje pudle przed nowym sezonem. Chyba tylko ja nie zdaze, mam nadzieje ze Ford nie pojedzie juz nigdy taki "czyty" na wystawe jak byl w Czestochowie :oops: Quote
Violonczela Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Witam Was serdecznie, a zwłaszcza nasze dwa rodzynki. Wszystkim w 2005 życzę: marzeń które się spełniają, mądrych wyborów w życiu oraz wiary i nadzieji i miłości. ________________ Violonczela www.lindeza.webpark.pl Quote
zieciunio_velvii Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 A dziekuje za zyczenia w imieniu wlasnym oraz wszystkich domownikow :lol: Zycze wszystkiego naj naj naj w nowym roku i radosci i spokoju :) Quote
zieciunio_velvii Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Pozwolilem sobie dokleic zdjecia w podpisie by pokazac naszych "nieludzkich" domownikow :D Quote
velvia Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Cicho myślę ze większość pracuje,ja np.jestem na urlopie macierzyńskim. Po zarwanej nocy nic się nie chce,nie mówiąc o jakis kąpielach itp. a z resztą pad :cry: a deszcz i jest paskudnie. Pozdrawiam na forum Zięciunia Quote
zieciunio_velvii Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Pozdrawiam Mamusie :P W Centrum nie pada :lol: Quote
Karka Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Podobają mi się ci "nieludzdzy" domownicy .Ja także sobie dokleiłam moje stwory w podpisie :wink: Quote
zieciunio_velvii Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Ilosciowo tyle samo ale.....gabarytowo przegrywamy na starcie :P Quote
Recommended Posts