Karka Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 No śliczniutkie :angel: Mama wygląda na bardzo, bardzo szczęśliwą!Sonya -Nero pokaż koniecznie Lucki'emu te czarne perełki :P Quote
Violonczela Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Rok się już kończy, rok się zaczyna, otworzmy więc nową butelkę szampana i razem wypijmy za nasze zdrowie, aż się zakręci nam troszeczkę w głowie. Niech Nowy 2005 Rok pozbawiony bedzie przykrości, a składa sie jedynie z sukcesów i szczęśliwych chwil. :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: _______________ Violonczela www.lindeza.webpark.pl Quote
BiBi Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Śliczne kluseczki :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Prosimy o jeszcze więcej zdjątek :modla: Quote
Alfa1 Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Wszystkiego naj,naj w Nowym Roku, Żeby najgorszy dzień w Nowym Roku był taki ,jak najlepszy dzień w Starym Roku,aby Wasze marzenia się spełniły ,w pracy awansu,na wystawach sukcesów i kufereczek stóweczek daj Boże...... :BIG: :BIG: :beerchug: :BIG: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :BIG: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: Quote
Karka Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Fajnie by było gdyby się spełniło"kufereczek stóweczek ":wink: Quote
Alfa1 Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 No tak........dziewczyny wystroiły się w szałowe toalety,porobiły piękne fryzurki,zawiesiły kolie na szyję,,mężów pod mankiet i na BAL ,tańczcie , tańczcie a jutro będą nóżki boleć. :BIG: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :BIG: a tu pusto i cicho :confused: Quote
Sonya-Nero Posted December 31, 2004 Author Posted December 31, 2004 No ja od czasu do czasu tu kukam :D Quote
Frosh Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 I ja też kukam a moja dwuletnia córka postanowiła poczekać do Nowego Roku i wcale nie zamierza iść spać :D Teraz tańczymy :B-fly: i bawimy się :BIG: Quote
velvia Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 A ja myślam,że tylko dzieci świąteczne czuwają. My bawimy się szampańsko z naszego okna jest widok ma całą naszą rozbawioną Warszawę a deszcz pada i pada ...... Co to będzie za zabawa ..... :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
Sonya-Nero Posted December 31, 2004 Author Posted December 31, 2004 Odkąd mam Sheilę, to każdy Sylwester to mały koszmar :( , na szczęście pozostała czwórka ma wszelkie błyski i huki głęboko w .... :wink: i w tej chwili śpią. Quote
Sonya-Nero Posted December 31, 2004 Author Posted December 31, 2004 Velvia a jak tam małe morelkowe kluseczki? Quote
velvia Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 Velvia a jak tam małe morelkowe kluseczki? Oj rosną Sonya rosną ku chwale ojczyzny Przyślę wam zdjęcia w Nowym Roku,Mikołaj przyniósł nam sprzęcik foto. ładnego Soniaczka :P :P :P Quote
Karka Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 No to czekamy na śliczne foteczki morelek :P Quote
Sonya-Nero Posted December 31, 2004 Author Posted December 31, 2004 U mnie też nie pada :D , ale jest taka kanonada, jak na wojnie :evil: . A jakiego Soniaczka? Ja jeszcze długo zostanę przy mojej Camedii, jestem z niej strasznie zadowolona :D, a jaki z niej obieżyświat, zdążyła nawet pojechać z Goprowcami na pielgrzymkę do Włoch i audiencję u papieża :D Quote
Karka Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 A już za godzinkę przywitamy Nowy Roczek! Quote
Sonya-Nero Posted December 31, 2004 Author Posted December 31, 2004 I znów będziemy starsze o kolejny rok, ale czy mądrzejsze :hmmmm: :D Quote
velvia Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 Ja też jestem przywiązana do mojego Canona nawet myślałam,żeby pieseczki miały imiona związane z fotografią ale mam ich za dużo. Mam Sony DSC 717 Te zdjęcia na forum to jego robota. 5 milinów pixs.O cóz trzeba iść z postępem pstryk i już jest zdjęcie na forum. :laola: Quote
Alfa1 Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 No proszę,każdy się bawi jak może,ja odpowiadałam na życznia,moje pannice śpią tylko najmniejsza podszczypuje mnie albo poszczekuje,denerwuje ją moje siedzenie przed :user: za moimi plecami bawią się w Krakowie ,więc coś do słuchu,tańczyć nie mam z kim bo moja druga połowa śpi,ale o24tej prosił o zbudzenie ,szampana sama otworzę,a niech tam :D od czasu do czasu łyczek :drink_2: :kaffee_2: i lulu :sleep2: Quote
Recommended Posts